Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 4 10
Call-Girls
13236
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η συνάντηση έγινε περίπου στα μέσα Σεπτέμβρη. Η επικοινωνία με το γραφείο ήταν πολυ εύκολη και η κοπέλα με την οποία συννενοήθηκα
ήταν ευγενική. Η συνάντηση έγινε σε δικό μου χώρο το βράδι στις 10 και μισή. Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της απλά ντυμένη.
Η συννενόηση ήταν δύσκολη καθώς δε μιλούσε καλά ελληνικά ούτε αγγλικά. Το πρόσωπό της είναι γλυκό και αρκετά 'ομορφο με ίσιο μαλλί και όχι
με μπούκλες όπως στη φωτογραφία. Ξεκινήσαμε τα φιλιά και σιγά σιγά την έγδυνα και φάνηκε να της αρέσει. Το κορμί της είναι λεπτό όμορφο με δυάρι θα έλεγα στήθος.
Απο τα πολλά φιλιά και τα χάδια μου σηκώθηκε οπότε πέρασμα προφυλακτικού και ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό και ταυτόχρονα τη φιλούσα, μάλιστα η ίδια επιδιώκε τα φιλιά.
Τέλος α γύρου , μικρό διάλλειμα και αρχή του δεύτερου με ωραία αισθησιακή πιπα. Το ξενέρωμα ήταν ότι δεν είχε δεύτερο προφυλακτικό οπότε στο β γύρο την έβγαλα με πίπα και μαλακία
και ήταν το μόνο πράγμα που με χάλασε στη συνάντηση.
Σε γενικές γραμμές πέρασα ευχάριστο βράδι. Η κοπέλα έδειξε διάθεση και η όλη εμπειρία ήταν gfe.
ήταν ευγενική. Η συνάντηση έγινε σε δικό μου χώρο το βράδι στις 10 και μισή. Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της απλά ντυμένη.
Η συννενόηση ήταν δύσκολη καθώς δε μιλούσε καλά ελληνικά ούτε αγγλικά. Το πρόσωπό της είναι γλυκό και αρκετά 'ομορφο με ίσιο μαλλί και όχι
με μπούκλες όπως στη φωτογραφία. Ξεκινήσαμε τα φιλιά και σιγά σιγά την έγδυνα και φάνηκε να της αρέσει. Το κορμί της είναι λεπτό όμορφο με δυάρι θα έλεγα στήθος.
Απο τα πολλά φιλιά και τα χάδια μου σηκώθηκε οπότε πέρασμα προφυλακτικού και ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό και ταυτόχρονα τη φιλούσα, μάλιστα η ίδια επιδιώκε τα φιλιά.
Τέλος α γύρου , μικρό διάλλειμα και αρχή του δεύτερου με ωραία αισθησιακή πιπα. Το ξενέρωμα ήταν ότι δεν είχε δεύτερο προφυλακτικό οπότε στο β γύρο την έβγαλα με πίπα και μαλακία
και ήταν το μόνο πράγμα που με χάλασε στη συνάντηση.
Σε γενικές γραμμές πέρασα ευχάριστο βράδι. Η κοπέλα έδειξε διάθεση και η όλη εμπειρία ήταν gfe.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Οκτωβρίου, 2014
Καβλα η Χρυσα!!! Την εχω παρει 2-3 φορες το καλοκαιρι οταν ελειπε η Βικαρα
M
manolkrit
31 Οκτωβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Ναι κάποια στιγμη θα την ξαναεπιλέξω. Να δουμε πως θα πανε τα οικονομικά.
F
Fatal_Error
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2