Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 51 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Αποκάλυψη! Θα μου πεις, τα reviews ήταν ήδη ξεκάθαρα. Πάραυτα, δεν περίμενα την Δήμητρα να αποδειχθεί τόσο εξαιρετική. Παρότι ο ανταγωνισμός ήταν υψηλός για το 2014 (κυρίως από την Veronica και την Μελίνα του ‘Υour angels’), νομίζω ότι καθώς δύει η χρονιά, η Δήμητρα παίρνει από εμένα ψήφο εμπιστοσύνης για τον άτυπο τίτλο του call girl 2014.

Εμφανισιακά ικανοποιεί τους λάτρεις του petit.Δεν είμαι ένας εξ’ αυτών, καθότι η προτίμησή μου στρέφεται κυρίως στο τσουπωτό. Οφείλω να αναγνωρίσω ωστόσο ότι η Δήμητρα έχει ένα προσωπάκι που σε κερδίζει, κυρίως χάρη στο νάζι και τα υπέροχα μάτια της (θυμίζει λιγάκι την Μακρυπούλια!) Σώμα λεπτοκαμωμένο, με μικρό στηθάκι, οι θηλές του οποίου ανταποκρίνονται ακαριαία. Πανέμορφο μικρό κωλαράκι που δεν χορταίνεις να το σφίγγεις στην παλάμη σου. Σε σχέση με τις φωτογραφίες (ελαφρά επεξεργασμένες) λείπει το σοκολατί χρώμα που αποδίδουν.

Το ραντεβού ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Η Δήμητρα ξέρει από την πρώτη στιγμή να δημιουργήσει ατμόσφαιρα. Με το που μπήκε στο δωμάτιο μού ρίχνει ένα βαθύ γλωσσόφιλο και με πολύ σκέρτσο μού λέει: «Που ήσουν εσύ τόσο καιρό;» Έτσι πρέπει να ξεκινάει ένα ραντεβού και αρκεί να κάνουμε τη σύγκριση με ένα εναλλακτικό σενάριο (που σε όλους έχει συμβεί) κατά το οποίο η πρώτη ατάκα είναι «μπορείς να με πληρώσεις;» για να κατανοήσουμε τη διαφορά ανάμεσα στην αρπαχτή και τον γνήσιο επαγγελματισμό.

Ο αγώνας εξελίχθηκε σε αδιανόητη εμπειρία. Καταρχήν η Δήμητρα είναι master στην πίπα. Μεγάλο λαρύγγι και εξαιρετική τεχνική. Πρέπει να δούλεψε περίπου 20 λεπτά ακούραστα και ανταμείφτηκε με ένα μεγαλοπρεπές χύσιμο στο στόμα. Μαζί με την Veronica και την Jessy, η Δήμητρα μου προσέφερε φέτος το top tsimbouki of the year.

Διάλλειμα, κουβεντούλα, ντουζάκι και δεύτερος γύρος. Πανικός ξανά. Μικροκαμωμένη μεν, αδιανόητες αντοχές δε. Έχοντας ξεφορτώσει στον προηγούμενο γύρο, και διαπιστώνοντας προοδευτικά τις δυνάμεις που έχει το φαινομενικά αδύναμο αυτό πλασματάκι, προχώρησα σε πολύ επιθετικές και βαθιές διεισδύσεις. Η έως τότε GFE ατμόσφαιρα εξελίχθηκε σε γνήσιο PSE γαμήσι, με βρωμόλογα εκατέρωθεν και αεροπλανικές φιγούρες! Η Δήμητρα αντεπεξήλθε με όρεξη και απόλυτα ενεργή συμμετοχή. Δεν δοκίμασα κωλαράκι αλλά ήδη βρίσκεται στο μενού για το επόμενο ραντεβού.

Δεν έχει νόημα να πω περισσότερα. Η Δήμητρα απλά είναι κορυφή. Θα την συναντήσω ξανά 100%. Δεν είναι φτηνή λύση, καθότι με τα extra (CIM και anal) φτάνουμε στα 150€, αλλά αξίζει μέχρι και το τελευταίο ευρώ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Μέλος
91
Πόντοι:
81
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Οκτωβρίου, 2014
δημητρα θεα μας πηρες τα μυαλα ΓλώσσαΜεγάλο χαμόγελο
30 Οκτωβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

και τα μυαλα στα καγκελαΚεφάλι σε τοίχο!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2