Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 4 10
Call-Girls 12965
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η άφιξη της Annie μου ήταν λίγο πολύ γνωστή ένα μήνα περίπου πριν. Η Βαλέρια με είχε ενημερώσει και παράλληλα μου είχε υποσχεθεί να είμαι ο πρώτος που θα γνωρίσει τη φίλη της. Την άφιξή της παρόλα αυτά την πληροφορήθηκα από την ίδια την Annie, μέσω facebook όπου είχαμε ανταλλάξει κάποια μυνήματα.

Το ραντεβού κλείστηκε μέσω Βαλέριας γιατί το κορίτσι ούτε λογαριασμό έχει ακόμη ούτε δικό της κινητό. Βοήθησα μάλιστα και στη βάπτιση Μεγάλο χαμόγελο και ενώ στην αρχή αναφέρθηκε ως Anni τους είπα και πρόσθεσαν και το "e" στο τέλος. Κλείστηκε σε δίδυμο, ώστε να μη νιώθει αμήχανα στο ξεκίνημά της στην Ελλάδα, αφού είχε έρθει δύο μόλις μέρες πριν.

Έρχονται λοιπόν στο γνωστό χοτέλ πίσω από το Ωνάσειο και οι δύο με τιγρέ φορέματα.
Θα εστιάσω στην Annie αφού για τη Βαλέρια έχουν γραφτεί τα πάντα.
Πρόσωπο με μεγάλα μάτια και χείλια. Ίσως δεν χρειάζεται τόσο έντονο κόκκινο κραγιόν γιατί τονίζονται πολύ. Μαλλιά μακριά, ξανθά. Σώμα αδύνατο όπως μου αρέσει δυαράκι φυσικό στήθος, μαλακό στην αφή, ψιλή σχετικά και καλοσχηματισμένο κώλο, όχι πεταχτό όμως. Λίγο πιο άσπρο δέρμα από ότι μου αρέσει αν και σε συζήτηση με συναγωνιστές κατάλαβα ότι σε άλλους αρέσει. Δύο ταττού ένα στην μέση που φαίνεται στη φωτογραφία που πόσταρα και ένα στον δεξί πήχη μεγαλύτερο. Μουνάκι καλοσχηματισμένο, υγραίνεται εύκολα και γενικότερα πολύ καθαρή.

Πρόβλημα η επικοινωνία όπως έχω γράψει ήδη, γιατί τα Αγγλικά της δεν επαρκούσαν για συνεννόηση, εκτός και αν λυθεί στη συνέχεια όπως συνέβη με τη Βαλέρια.

Η εισαγωγή περιείχε φωτογράφηση των κοριτσιών, κυρίως της Annie για να επιλέξει κάποια φωτογραφία να αναρτηθεί ούτως ώστε να ξέρουμε για τι μιλάμε μέχρι να τραβηχτούν κάποιες πιο επαγγελματικές για το προφίλ της. Φυσικό ήταν να γελάμε μέχρι να βρουν τη στάση που θα φωτογραφηθούν. Υπήρχε κλίμα ευθυμίας γενικά και φτάνοντας η ώρα των περιπτύξεων έπρεπε να σοβαρευτούμε.

Αμ δε, προσπαθούσαν να επιδοθούν σε λεσβιακό αλλά τις έπαιρναν τα γέλια. Γέλαγα και εγώ μαζί και δεν μπορούσα να επικεντρωθώ στο ζητούμενο. Τις άφησα να πάρουν πρωτοβουλίες ξαπλωμένος στο κρεβάτι με το εσώρουχο. Αρχίζουν να με φιλάνε και να με χαϊδεύουν. Η μία με φίλαγε στο στόμα και η άλλη πιπιλούσε τις ρόγες μου και εναλλάσσονταν. Φτάνει η στιγμή που η Annie αποφασίζει να μου βγάλει το εσώρουχο. Τη βλέπω να σταυροκοπιέται και να λέει κάτι στη γλώσσα τους. Η Βαλέρια σκάει στα γέλια. Τι έγινε ρε κορίτσια ρωτάω. Η μία έδειχνε με νοήματα και η άλλη μου μετέφραζε. Λέει ότι αν σε μη πλήρη στήση είναι στον αφαλό που θα φτάσει όταν σηκωθεί πλήρως? (Δεν ήθελα να το γράψω αυτό για ευνόητους λόγους αλλά δεν θα μπορούσα να αποδώσω αλλιώς το χαμό που έγινε). Άντε τώρα να κάνεις σεξ μετά από τόσο γέλιο. Παίρνω πρωτοβουλία γιατί θα ξημερώναμε. Βάζω τη μια να με φιλάει και την άλλη σε στοματικό. Καλό το στοματικό της Annie όχι ρουμάνικο αλλά βαθύ. Εναλλάσσονται πάλι. Το γλωσσόφιλό της βαθύ. Τη γυρνάω ώστε να φέρει το αιδοίο της στο στόμα μου, ώστε να την περιποιηθώ και ανταποκρίνεται με όμορφα βογγητά. Την οδηγώ να με καβαλήσει. Πολύ καλή κίνηση με βαθιά διείσδυση. Οι στάσεις εναλλάσσονται, τα προφυλακτικά το ίδιο. Χαλάσαμε 2 κουτιά. Στα 4 επίσης πολύ καλή με σωστή στάση για μεγάλη διείσδυση. Δαχτυλοσκόπηση πίσω δεν δέχτηκε. Την απέφυγε διακριτικά.
Σε γενικές γραμμές πήρα μια γεύση, αλλά δεν μπορώ να πω ότι γνώρισα πλήρως την κοπέλα. Αυτό γιατί δεν επικεντρώθηκα μόνο σε αυτήν την ώρα που ήμασταν μαζί. Πρέπει ίσως να επαναλάβω σε ατομικό.

Έπρεπε να φύγει γιατί είχε ραντεβού με άλλο παίχτη στο ίδιο ξενοδοχείο. Συνέχισα μόνο με Βαλέρια που έκατσε παραπάνω για να αναπληρώσει το χαμένο χρόνο της φωτογράφησης

Καλή επιλογή στα 100€. Πρέπει να έχουμε επιλογές άλλωστε. Ο ανταγωνισμός είναι κάτι που μας ευνοεί πιστεύω.

ΥΓ: λεσβιακό μην πάρετε μέχρι να το προβάρουν καλά, εκτός αν έχετε όρεξη για γέλιο. Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
NICK TRIVE
Τιμημένος
53
Πόντοι:
25.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 rodriguez65, PSAXTIRI, wired77 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 28 Οκτωβρίου, 2014) 27 Οκτωβρίου, 2014
Εύγε, κ. NICK TRIVE! Σεις μοιράζεσθε τις εμπειρίες σας με χαρά και αμεσότητα. Αντίθετα άλλοι έχουν πάει πολλές φορές με την κα. Βαλέρια, για παράδειγμα και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Ο κ. heimweh έχει άποψη επ' αυτού;
28 Οκτωβρίου, 2014
+1ΚουλΚουλ
28 Οκτωβρίου, 2014
Μπραβο κυριε Νικ
28 Οκτωβρίου, 2014
Μπραβο Νικ. Ωραία φαίνεται αλλά από εμφάνιση Βαλέριας και υπηρεσίες το ντούο είναι για πολλά γκάζια με το που καθήσουν τα λάδια..φουλ λεσβιακό και pse μέχρι τελικής πτώσης Κουλ
29 Οκτωβρίου, 2014
4 βυζιά, ναι, τι μου θύμισες; Έχω πάρει πριβέ σε στριπ 2 γκόμενες ταυτόχρονα και αυτό που έμεινε ανεξίτηλο στη μνήμη μου είναι τα 4 βυζιά που πλάκωναν το πρόσωπό μου τόσο ωραία........Σπασίκλας
29 Οκτωβρίου, 2014
" Βοήθησα μάλιστα και στη βάπτιση " = Καλορίζικη η κόρη,να σου ζήσει. Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο .... Μπράβο Nick !!
29 Οκτωβρίου, 2014
mmmm....τι καβλακι ειναι αυτο !!!!
29 Οκτωβρίου, 2014
+2 γιατί ήταν διπλό. Άμεση ενημέρωση σε νεοεισερχόμενη, ωραίος ο παίχτης.
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8