Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 12 10
Call-Girls 58597
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Συνάντηση στο χώρο της επί της Βουλιαγμένης στη Δάφνη το καλοκαίρι.

Η Αλεξάνδρα είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα γύρω στα 25,Ελληνίδα,ύψος 1.65-1.67, μικρό στήθος, σώμα καλό και γυμνασμένο θα έβαζα 9 και όμορφο πρόσωπο (με χάλασε λίγο το piercing πάνω από το χείλος καθώς δεν είμαι fun).Επικοινωνία άριστη (απαντά η ίδια στο τηλέφωνο σου λέει τιμή μόνο για μασάζ,40 η μισή ώρα 70 η μία ώρα, και τα υπόλοιπα από κοντά)

Δυστυχώς όμως εδώ τελειώνουν τα καλά.Η κοπέλα δεν φιλάει και δεν κάνει ακάποτη πίπα για cim,cob ούτε λόγος (δεν περιλαμβάνεται ούτε ως extra).Μασάζ μέτριο, βασικά δεν ήταν μασάζ αλλά χάδια, πίπα ρηχή και άτεχνη καθώς δεν θέλει να προσπαθήσει για καλύτερα (σε προσπάθεια για πιο βαθιά αρνήθηκε).Στο sex δεν αντέχει το γρήγορο ρυθμό, αλλαγή στάσεων και τελείωμα μέσα της.Ο δεύτερος γύρος είχε στοματικό και πρωκτικό. Εδώ να πω ότι τα χρήματα μου τα ζήτησε στην αρχή αυτό δεν με πείραξε καθώς κυκλοφορούν πολλοί μαλάκες αυτό όμως που ήταν τελείως ντεκαβλε ήταν ο διάλογος όταν της ζήτησα πρωκτικό:

- Είναι extra

- ΟΚ

- 50 ευρώ

- ΟΚ

- Με πληρώνεις και προχωράμε...

Ο χώρος αισθητικά μέτριος είναι όμως καθαρός αν και η πετσέτα θα μπορούσε να είναι σφραγισμένη.

Κόστος:120/h + 20 δεύτερη εκτόνωση + 50 πρωκτικό. 

Συμπερασματικά αν βελτίωνε το service,έκανε DFK,COB,CIM,BBBJ προσπαθούσε να υπάρχει περισσότερη οικειότητα και έκανε outcalls ή άλλαζε χώρο θα ήταν κορυφαία επιλογή.

Παίζουν και άλλες 2 ονόματα δεν θυμάμαι αλλά από εμφάνιση αφήστε το καλύτερα από κρεβάτι δεν ξέρω αν βρεθεί κανένας ήρωας να πάει μαζί τους ας ενημερώσει... 

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
190€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
karnezis
Ενεργό Μέλος
11
Πόντοι:
531
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Οκτωβρίου, 2014
190 ... ΜΑΜΑ ΜΟΥ !!!! Κεφάλι σε τοίχο!
21 Οκτωβρίου, 2014
Να υποθέσω οτι η ώρα γίνεται 120 με Κατσικογάμης το οποίο δεν κοινοποιείται τηλεφωνικώς???
21 Οκτωβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι και 80 το μισάωρο με Κατσικογάμης
21 Οκτωβρίου, 2014
Μεγαλη ευκαιρια μονο 190 να προλαβω να παω πριν ανεβασει τις τιμες.
21 Οκτωβρίου, 2014
190??? ο χριστος κ η παναγια κ οι 12 αποστολοι μαζι!!!! Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!ΜαλακίαΜαλακία
21 Οκτωβρίου, 2014
190 σε μασαζ...no fucking way.Money Mouth
22 Οκτωβρίου, 2014
Εδω βλεπω κατι τυπους να δινουν 300αρια και 400αρια για μιση ωρα η κατι αλλους 200αρια για κατι καραμπαζολες και αυτο βρηκατε να σχολιασετε? Λολ
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7