Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 13 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η ημερομηνία είναι φυσικά ενδεικτική, και σήμερα βλέποντας πως δεν έχω γράψει για αυτήν μου την εμπειρία αποφάσισα να το πράξω..
Κατ'αρχάς να δικαιολογήσω τον τίτλο ο οποίος είναι εμπνευσμένος από το νήμα του Θείου Τραμουντάνα σχετικά με φωτό από γυναίκες μας ,γκόμενες κλπ , αφού μονο εκεί έχω δει τέτοιες γκόμενες ...και εξηγούμαι:
Τις πιέτες αν και παλιομοδίτικες τις γουστάρω αλλά μόνο στα παντελόνια. Οταν τις βρίσκω σε κούτελα ,βυζιά και κώλους με χαλάνε...
Το κορμί βγάζει γενικά μια ταλαιπωρία που δεν ξέρω αν είναι από το χορό ή το θέατρο που λέει ότι κάνει, πάντως γυμνασμένο δεν είναι...
Ο κώλος στο πλάι όταν στέκεται όρθια, είναι σαν της συχωρεμένης της γιαγιάς μου που ναι μεν ήταν καλό μουνί αλλά το 1924 στους Βαλκανικούς...
Εχει μπόι στο 1,75 που την βοηθάει να δείχνει μακριά πόδια όταν ξαπλώνει και δυο μαύρα μάτια εκφραστικά αλλά...η ανάσα της μύριζε τσιγαρίλα που αν δεν καπνίζεις είναι πολύ έντονη η οσμή ,ενώ και ο τρόπος έκφρασής της είναι κάτι μεταξύ αργκό και χειραφετημένης φεμινίστριας που δεν βάζει μέσα γλώσσα...
Αν τα καταφέρεις και σου σηκωθεί μετά το αρχικό σπάσιμο αρχιδιών περνάς καλά, αφού η γκόμενα προφανώς γουστάρει να πηδιέται παντοιοτρόπως, εντόνως και φωνασκούσα...

Θα την συνιστούσα στους λάτρεις του φυσικού τριχωτού αιδοίου (που δεν έχει,αλλά θα μπορούσε να το υποστηρίξει άνετα),στους ρομαντικούς αναπολώντες διακοπές στην Αντίπαρο, τα Μάλια και τον Αη Στράτη καθώς και σε όσους βαφτίζουν το κρέας ψάρι για να βαυκαλίζονται ότι γαμούν μπαλαρίνα μιλφ ενώ πηδούν την σαύρα Έρωτας

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 10, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
NITRO
Τιμημένος
151
Πόντοι:
37.127
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros, antisthenis, ZeroTolerance

Σχόλια

13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Οκτωβρίου, 2014
Έλιωσα στο γέλιο με την κριτική Μεγάλο χαμόγελο
11 Οκτωβρίου, 2014
επος.Γερο-μύστης
11 Οκτωβρίου, 2014
ωραίος!
11 Οκτωβρίου, 2014
τα ειπες οπως ειναι ακριβως!!!
11 Οκτωβρίου, 2014
Φιλαρακο σ επιασε κωτσο ? Γιατι η κατερινα40 ζηταει 50 την ωρα !!! Και τι ενοοεις φυσικο τριχωτο αιδοιο ? Εχει κανει πλαστικη ή μποτοξ στα χειλια ? Ποντιακο ανεκδοτο μου φαινεται
11 Οκτωβρίου, 2014
Οι Βαλκανικοί ήταν το 12-13.

Το 24 είχαμε ειρήνη. Γερο-μύστης
11 Οκτωβρίου, 2014
Βρέθηκε ενας ανθρωπος να μας πει την αληθεια
Γιατι αν ηταν καλύτερη δε θα ζήταγε 50€!!!!
12 Οκτωβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καλα. Παρε την Σοφια χωρις δοντια.
12 Οκτωβρίου, 2014
Xμμ ! Βρέ παιδιά- Τριχωτό αιδοίο- Μιλφ- Χιππυ- τσιγάρα - Μάλια -Μάταλα- μελαχροινή- συρίτι στο ποδι ...
Μήπως είναι η ...Ελίνα/ Ελεάνα/ Ελένη από το Μεσογειων 208 =Αναπλαση -- για οσους την θυμούνται παλιά ?Χμμμ;
12 Οκτωβρίου, 2014
Αξεχαστη σου εμεινε η συναντηση . Ενας χρόνος (και μια μερα) περασε και τα θυμασαι όλα .

κατα τα αλλα 7.5 βαθμολογια ο Νιτρο που δεν ενθουσιαστηκε , 6.5 ο από κατω που ενθουσιαστηκε και 7.7 ο παρακατω που την θεωρει στανταρακι . wtf???
13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2