Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 13 10
Call-Girls 62693
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση με τη Μελίνα βράδυ Πέμπτης. Ακριβής στο ραντεβού, ντυμένη ανάλογα με την περίσταση (προκλητικά). Νομίζω πήρε το μάτι μου δυο γείτονες να κοιτάζουν. Πολύ όμορφη κοπέλα, μακρυά ξανθά μαλλιά, πράσινα μάτια, σώμα με πιασίματα (τσουπωτή όχι παχιά), εμένα μ' αρέσει. Στήθος 3,5άρι στητό, φτιαγμένο. Μετά από 10λεπτη κουβεντούλα περάσαμε στο κυρίως μενού. Έκανε ένα γρήγορο μπανάκι και βρέθηκε σε χρόνο dt μπροστά μου καλυμμένη με την πετσέτα. Καύλα. Άρχισε να με φιλάει και να κατεβαίνει σιγά σιγά προς τα κάτω. Η πίπα της είναι αρκετά καλή, υγρή, έντονη. Μετά από λίγο, αφού μου φόρεσε σκουφάκι, κάθισε πάνω μου και στην και με τρέλανε στο γαμήσι ενώ παράλληλα μου έβαζε τα βυζιά της στο πρόσωπό μου για γλύψιμο. Ύστερα γύρισε στα τέσσερα με δική της προτροπή και εκεί ήρθε το τέλος μετά από λίγο. Η θέα του κώλου της συν την καύλα που είχα με έκανε να μην αντέξω ούτε πέντε λεπτά. Είχαμε ακόμα 20 λεπτά χρόνο και λέω τώρα τι κάνουμε (από μέσα μου); Την απάντηση την έδωσε η Μελίνα: Θα σε λιώσω στο μασάζ. Το είπε και το έκανε, με έλιωσε, μου τρέχανε τα σάλια. Μετά από 15 λεπτά λιωσίματος την ακούω να μου λέει "αντέχεις δεύτερο γύρο;". Αμάν!! Πες ναι, πες ναι!! Δυστυχώς η ευγενική προσφορά της Μελίνας έπεσε στο κενό καθότι ήμουν πραγματικά ανήμπορος να την ικανοποιήσω για δεύτερη φορά. Η κούραση της ημέρας συν το λιώσιμο που μου έκανε με είχαν βγάλει knock-out. Κάποια άλλη φορά Μελίνα, σίγουρα!!
ΥΓ Δεν ξέρω για ποιο λόγο αλλά δε με αφήνει να βαθμολογήσω πάνω από το 8. Αλλιώς η Μελίνα θα είχε ψηλότερη βαθμολογία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 25, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί