Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 85 10
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Η Βαλεριάνα (το φυτό) είναι επίσης γνωστή και ως Διοσκουρίδειος ή Αγριοζαμπούκος αλλά και με πολλές ακόμα ονομασίες...

Η βαλεριάνα είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και τις ασθένειες...είναι θάμνος! με μέγιστο ύψος που δεν ξεπερνά το 1,7 μέτρα... Τα άνθη της είναι μικρά ροζ έως λευκά ανάλογα από την ποικιλία!

Η βαλεριάνα χρησιμοποιείται ως υπνωτικό! αγχολυτικό! και κατευναστικό! μιας και τα έλαια της έχουν παρόμοια δράση με τις βενζοδιαζεπίνες... Ο μηχανισμός δράσης της ωστόσο παραμένει γενικά άγνωστος...

Διαβάζοντας τα παραπάνω είμαι πλέον σίγουρος ότι στην προηγούμενη ζωή της η Βαλέρια ήταν λουλούδι...(όχι φυτό ρε κακεντρεχείς)
Είναι περίεργο αλλά αυτό το κορίτσι μετά από τις 5-6 φορές που έχουμε συναντηθεί κάθε φορά είναι λίγο διαφορετική και κάθε φορά οι παρενέργειες της ερωτικής πράξης είναι πάντα το ίδιο αγχολυτικές και χαλαρωτικές...
Νομίζω ότι είναι ο συνδυασμός και των 5 αισθήσεων που προκαλεί αυτό το συναίσθημα ικανοποίησης κάθε φορά που την παίρνω με κάθε τρόπο που μου κατεβαίνει στο κεφάλι ...(το πάνω)
Η γεύση της, το άρωμά της, η αίσθηση της επιδερμίδας της οι εικόνες που παιρνούν μπροστά σου στον καθρέπτη νομίζοντας ότι παρακολουθείς ένα υψηλής αισθητικής πορνό ,οι βαριές της ανάσες που γίνονται κραυγές όταν κορυφώνει...

Καιρό είχε να εμφανιστεί ένα κορίτσι αερικό όπως η Βαλέρια στην πιάτσα του έρωτα και ελπίζω να μείνει για πολύ καιρό ακόμα ώστε να μην χρειαστεί να αρχίσουμε τα χάπια και τις επισκέψεις σε γιατρούς ...

Για το τέλος φύλαξα το παρακάτω:
Η άνθιση της βαλεριάνα διαρκεί από το Μάιο έως τον Αύγουστο... Οι ανθισμένες κορυφές συλλέγονται το καλοκαίρι... ενώ η ρίζα συλλέγεται το φθινόπωρο από Σεπτέμβριο μέχρι Οκτώβριο...

Παντός καιρού λοιπόν η Βαλεριάνα αρκεί να ξέρεις κάθε πότε να τρως και από που κάθε φορά ....

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
NITRO
Τιμημένος
151
Πόντοι:
37.127
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 anixneyths, Kaloeros, chicharito και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Σεπτεμβρίου, 2014
Υπέροχη περιγραφή από έναν μετρ του είδους.
Την έχω συναντήσει τουλάχιστον τις διπλάσιες φορές και εξακολουθώ να γεύομαι κάθε φορά και κάτι διαφορετικό από αυτό το λουλούδι.
Μακάρι όπως λες να συνεχίσει για καιρό.
28 Σεπτεμβρίου, 2014
Μεγιστε NITRO πολυ καλογραμμενη κριτικη. Διεκρινα ψηγματα ρομαντικης διαθεσης προς την Βαλερια; Μπα η ιδεα μου θα 'ναι......
28 Σεπτεμβρίου, 2014
+1 Κουλ
28 Σεπτεμβρίου, 2014
Eδιαφέρουσα η επιστημονικοφανής προσέγγιση του θέματος!Μεγάλο χαμόγελο Συνεχίζεις να δείχνεις πως έχεις γενικώτερη άποψη.
Επί της ουσίας θα συμφωνήσω απόλυτα στο γεμάτο 9άρι στο overall, (τα έχουμε πει εξ άλλου κατ' ιδίαν) αν και προσωπικά θα έβαζα 9,5 στην εμφάνιση και ίσως 9,0 στην συμμετοχή. Είναι πολύ μικρή ακόμα για να "έχει αγώνες" για το καθαρό 10άρι, σε λίγα χρόνια πιθανότατα να το έχει πιάσει.
Όμως το πως για την ηλικία της είναι εξαιρετική και σε αυτό, ισχύει απόλυτα!
28 Σεπτεμβρίου, 2014
Πρωτότυπη κριτική, ευφυέστατη παρομοίωση! Respect NITRO
29 Σεπτεμβρίου, 2014
Μμμμ, νόστιμη και πολύ έξυπνη κριτική!
29 Σεπτεμβρίου, 2014
Γεροντοκαψουρες βλεπω !!!!!!!!!!!! ΈρωταςΈρωταςΈρωτας
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7