Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 85 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πριν 2 εβδομαδες ακριβως Αθηνα για δυο μερες εργασιας και ευκαιρια να δοκιμασω την Valeria για να δω και από μονος μου τι παιζει με το μουνι αυτό που διαβαζουμε τοσο καλα πραγματα…..Ξενοδοχειο διανυκτερευση στο New Victory Hotel με 35.00 ευρωπουλα .πολυ καθαρο με ευγενεστατους ρεσεψιονιστ , πετσετες, μπανιο , δωματιο ,ησυχο ,όλα κομπλε…………Κλεισιμο ραντεβου στις 11.00 το βραδυ με sms από το μεσημερι καθοτι τοτε μπορουσα . Δυο ωρες πριν λαμβανω sms για καθυστερηση περιπου 45` ….Λεω οκ δεν τρεχει τιποτα …………..Κανω τα μπανια μου , φρεσκαρίζομαι και περιμενω με αγωνια….
12.00 ακριβως σκαει ο ΜΟΥΝΑΡΟΣ.
Φορεματακι και σκετη καυλα το μωρο . Φιλακι με το που μπαινει απαρετητες συστασεις και ξεκιναει το μπαλαμουτι. Τις λεω να παει για ντουζακι αλλα μου λεει ότι εχει κανει …Τι ς λεω ότι είναι αρχη μου να κανει ντουςς ησυνοδος μου πριν κάθε ματς και συμφωνει ….Τα πεταει όλα και παει για ντουζ ………….Τι αν λεμε τωρα ………Παθαινω κοκομπλοκο …………Τι βυζαρες τέλειες ,τι βελουδινο δερμα ,χρωματακι φοβερο από τα μπανια Κ-Ο-Λ-Α-Ρ-Α ΤΡΟΜΕΡΗ ( τι μαλακιες λενε καποιοι για περιτα κιλα και μαλακιες τούμπανο ) Μου φυγε το τσαούλι και η καυλα χτυπησε κοκκινο………..Το πανω χειλακι είναι ελαφρα πιο φουσκωμενο αλλα δεν χαλαει το συνολο αντιθετως αχορτενης να φιλας ……Σκαει μετα από το μπανιο και πλακονωμαστε στα γλωσσοφιλα ……. Βουρ για πιπα ………Εμενα με ποιανουν οι φοβοι και τις λεω να βαλει προφυλακτικο αλλα να μου γλυψει τα αρχιδια …….Καραμελωμα τρομερο , πιπα πολύ καλη αν δεν την σταματαγα θα εχυνα μετα από 2-3 λεπτα……Ακολουθει 69 με εμενα να της γλυφω την Κολοτριπιδαρα - Ποίημα …..( παρεπιμπτωντος φαίνεται ελαφρα δουλεμενη ) . Ακολουθει ιππασια και εγω ειμαι για ναμαι , βλεπωντας αυτόν τον καυλαρο να καρφωνεται στον πουτσο μου ……….Ακολουθει γαμησι στα 4 με χαστουκακια στα καπουλια και μπολικο βρισιμο από μερους μου ( το συνηθίζω ) . Δεν αντεξα πολλη ο πούστης ……Βγαζω το προφυλακτικο και τα ριχνω όλα πανω στο κολαρακι και στη μεσουλα της …….Φευγω για ντουζ πρωτα εγω και μετα αυτή ……..Ερχεται αραζει στο κρεββατι και ποιανουμε κουβεντουλα στα Αγγλικα ….Με το μωρο συνεννοείσαι ανετα μιλα αρκετα καλα ….Μου ειπε ότι ειχε πει καποια ουισκακια , της προτεινα να τη κερασω , δεν ηθελε ..Της ειπα να καπνισει αν θελει ( αν και εγω φουλ αντικαπνιστης ) και αναψε τσιγαρακια αμεσως .Μου αναφερε για καποιο βιντεο κλιπ που συμμετεχει αλλα δεν καταλαβα λεπτομέρειες …..Το μωρο εχε τελειώσει σχολη για Νοσοκόμες στη Ρωσία και ειχαμε μια σχετικη κουβεντουλα . Φανταζομαι να δουλευε σε κανα Νοσοκομειο στην Ελλαδα τι θα γινοταν …….. Πολύ ευχαριστη γκομενα . μετα από λιγο μπαλαμουτιαζομαστε παλι . Αρχιζει τα χαδια στο πουτσο και τα αρχιδια αλλα εγω Δεν τραβαγα …….Βαζει προφυλακτικο σε ελαφρως σηκωμενο πουτσο αλλα no κικιρικικό . Συνεχιζει γλυφωντας τα αρχιδια , εγω τα περνω στο κρανιο βγαζω το προφυλακτικο και τις το χωνω στο στομα ( πανε περιπατο οι φοβιες για αρρωστιες κλπ ) ……Ο μουναρος να γλυφει συνεχεια αλλα "Το μεν πνεύμα πρόθυμον, η δε σαρξ ασθενής" ……Τη γυρναω στα 4 παιζοντας το καυλι μου μπας και χυσω αλλα παρολο την Θέα ……….τιποτα ΛύπηΛύπη …Παραδοχή ήττας……Οποτε το πεταγμα λευκης πετσετας ηταν αναποφευκτο …….. (κατι η ηλικια , 48 γαρ , κάτι η κουραση από το πρωι στο ποδι……… ) . Το μωρο εκανε προσπαθεια αλλα ……. Πηγε πάλι για μπανακι και αφου της εδωσα το δωρακι της φιληθήκαμε και την εκανε … Συνοψίζοντας περασα μια ωρα με έναν ΜΟΥΝΑΡΟ που βλεπεις στο δρομο και θες να τον καταγαμήσεις ………….Της ειπα να αλλαξει τις φωτο που εχει γιατι την αδικουν πολύ και μου ειπε ότι το σχεδιάζει με το φωτογραφο της …Τωρα αληθεια – ψεμματα δεν ξερω , παντως οι φωτο της εμενα δεν μου αρεσουν σε σχεση με την πραγματικοτητα . Αυτά μαγκες ….Το μωρο τα σπαει κατ’ εμε . Και μακαρι συντομα να ξεκολλησω από την Επαρχια να μπορεσω να το συναντησω παλι.…….Valeria , I miss you a lot . Hope meet you soon again …….

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 11, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
N
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Σεπτεμβρίου, 2014
Πολύ καλή και ακριβής περιγραφή.
Δεν πειράζει για το δεύτερο γύρο φίλε μου, δεν μπορούμε πάντα.
26 Σεπτεμβρίου, 2014
Είσαι τίμιος!!!
26 Σεπτεμβρίου, 2014
μου αρεσε πολυ που την πλακωσες στα γλωσσοφιλα αλλα μετα στην πιπα της ζητησες προφυλακτικο γτ ειχες φοβιες!!! ελιωσα!!!
26 Σεπτεμβρίου, 2014
Αχ αυτά τα 48...
26 Σεπτεμβρίου, 2014
Ρε παίκτη, με το συμπάθειο: φοβάσαι να σε γλείψει χωρίς προφυλακτικό, πράγμα που το κατανοώ, αλλά μετά της γλύφεις (όπως γράφεις) την "Κολοτριπιδαρα - Ποιήμα"; Την βλέπεις κι εσύ την αντίφαση ή θες να στο κάνω πιο λιανά; Κατά τα άλλα, όλα καλά όσον αφορά την υπόλοιπη κριτική σου Χαμόγελο
26 Σεπτεμβρίου, 2014
Παιδια με συγχωρειτε αλλα δεν μπορω να σας δωσω το τηλεφωνο της …Δεν εχετε παρα να της το ζητησετε στη σελιδα αυτή http://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=143616;sa=showPosts και θα σας το δωσει η ιδια ……Ετσι εκανα και γω …... Θα σας απαντησει άμεσα μην ανησυχείτε ……Γερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστης Γαματε Παιδια γιατι χανομαστε ………. !!!!!!!!!!!!!!
N
nikbel2000
27 Σεπτεμβρίου, 2014
οπως τα λενε και τα παιδια... εβαλες στο στομα σου τις πιο βρωμικες τρυπες της και ντραπηκες να της κανεις το ιδιο... αφου δεν εβαλες καποτα στη γλωσσα, παλι καλα να λεμε. ή μηπως εβαλες ??????Χμμμ;Χμμμ;ΕμμμμΕμμμμΕμμμμ
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7