Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 11 10
Call-Girls 46574
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

2.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η συνάντησης έγινε πριν λίγες μέρες, η ημερομηνία ενδεικτική.
Η κοπέλα ήρθε γρήγορα. Ανοίγω και βλέπω ένα πρόσωπο εντελώς σκυλέ για τα γούστα μου (ο PALERMO θα έχυνε απ' την πόρτα! Μ' αρέσει η γυναίκα να έχει όμορφο πρόσωπο, αυτή είχε αρκετά άγριο, κλασικό κροατοβαλκάνιο με γωνίες κι αυτό με χάλασε αρχικά. Ένας από τους λόγους που δεν έχει φωτο με πρόσωπο φαντάζομαι είναι κι αυτός. Οι άλλοι είναι προσωπικοί της κοπέλας.
Λίγο κουβεντούλα και το μωρό μετά το μπάνιο ήρθε στο κρεβάτι για το κυρίως μενού. Το σώμα της με αποζημίωσε, καθαρό και περιποιημένο, μοντελέ, με πολύ καλές αναλογίες, κοντά στο 1.70 μπόι. Με φτιαχτό πλαστικό στήθος 2+. Η αίσθηση όχι πάντως απ' τις καλύτερες. Μου έκανε εντύπωση που το έπιανε και το τράβαγε με ένταση και μου έλεγε να το κάνω κι εγώ. Γενικά ξέρει να γαμιέται το μωρό, το γουστάρει το άθλημα και το δείχνει. Γαμηθήκαμε με αρκετή ενταση, παρότι εγώ είμαι του GFE. Η κοπέλα γουστάρει άγρια κόλπα, σφαλιάρες παντού και άγριο πήδημα. Κωλαράκι μου προσφέρθηκε αλλά δεν πήρα, δεν είναι απ' τα must μου. Η κοπέλα γενικά δεν κάνει anal. Αλλάξαμε πολλές στάσεις, άλλαζε εύκολα από GFE σε PSE και τούμπαλιν, ούρλιαζε, βόγκαγε και όταν έχυνε έκανε και squirting! Πιο πολύ το έχει πάντως σε PSE, εκεί είναι στο στοιχείο της. Στο τέλος τα πήρε στο στόμα κι έφυγε για το μπάνιο.
Λόγω σώματος και υπηρεσιών θα πω ότι αξίζει τα χρήματα της. Από το γραφείο θα ήθελα να δοκιμάσω πιο ζουμερά και όμορφα μωρά. Όλως τυχαίως ειχαν...περίοδο και οι δύο που ζήτησα. Θεωρώ εύσχημος τρόπος του γραφείου να αποφύγει να στείλει τα καλά και περιζήτητα μοντέλα σε άγνωστο πελάτη, αλλά και για να δουλέψει και η Nicole.
Καλό φθινόπωρο και καλά γαμήσια σε όλους!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 12, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
ΔΜ
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Σεπτεμβρίου, 2014
Καλό και διασκεδαστικό, κ. graf! Σ΄ αυτή τη πόλη μαθαίνουμε, σιγά - σιγά, ο ένας τις προτιμήσεις του άλλου ... Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
24 Σεπτεμβρίου, 2014
Χρονια ειχα να δω τετοιο τιτλο ! Εντυπωσιασμενος!
24 Σεπτεμβρίου, 2014
Ευχαριστώ παλικάρια, με κάνετε και κοκκινίζωΝτροπή
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 33661
25 Σεπτεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Συναγωνιστή Graf θα ήθελα αν μου επιτρέπεις να σχολιάσω δύο πραγματάκια από την κριτική σου. Το πρώτο σχετικά με το πρόσωπο εμένα προσωπικά δεν μου έβγαλε το σλυλέ αντιθέτως πιστεύω ότι είναι αρκετά γλυκό κορίτσι (βέβαια αυτό είναι γούστα και υποκειμενικό στον καθένα όπως και εσύ αναφέρεις). Όσο αναφορά αυτό που αναφέρεις ότι το γραφείο προσπαθεί να την πασάρει για να δουλέψει ξέρω με σιγουριά ότι δεν ισχύει μιας και η Nicole δουλεύει πολύ καλά και πιθανώς περισσότερο από ότι θα ήθελε. Βέβαια αν γουστάρεις πιο ζουμερά μωρά τότε καλύτερα είναι να δεις τις Ελληνιδούλες Μελίνα και Κωνσταντίνα.
Τα σέβη μου....
25 Σεπτεμβρίου, 2014
Αγαπητέ Κύκλωπα, αρχικά ζήτησα την Κωνσταντίνα, αλλά μου είπε το γραφείο ότι δεν δουλεύει (περίοδο) και μου πρότεινε τη Nicole. "Έτυχε" μάλιστα να έχουν ΟΛΕΣ όσες ζήτησα περίοδο!Κεφάλι σε τοίχο! Θα την ξαναζητήσω την Κωνσταντίνα next time που θα είμαι πάλι στην πρωτεύουσα.

ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 33661
25 Σεπτεμβρίου, 2014
kyklopa σε εχουμε μαθει ολοι εδω μεσα οτι προμοταρεις το συγκεκριμενω γραφειο. αρκετα με εσας εδω που παρασερνετε τον κοσμο επειδη σου δινει τις κοπελες τσαμπα να τις πηδας. φυσικα και εχει απολυτο δικιο ο φιλος οτι εχει σκυλε προσωπο και ειναι και ενας απο τους λογους που δεν το δειχνει στις φωτος. Σταματηστε καποιοι να κανετε το μαυρο ασπρο και να μπερδευεται τον κοσμο.
26 Σεπτεμβρίου, 2014
Έχει γλυκό πρόσωπο και καθόλου σκυλε!!
Το πρόβλημα σας ειναι να προμοταρετε ο καθένας το δικό του γραφείο και σαν να μη έχετε τίποτα άλλο να κάνετε γράφετε συνέχεια Μαλακία!
G
George/aviation
26 Σεπτεμβρίου, 2014

Και εσυ τύπε xristossef δεν έχεις ανεβάσει ποτέ κριτική για κοπέλα call girl και οποίος διαβάσει τα σχόλια σου καταλαβαίνει ότι μάλλον κάποιος τσατσας από στούντιο εισαι!
G
George/aviation
26 Σεπτεμβρίου, 2014
Σε κανένα από τα κορίτσια του γραφείου δεν φαίνεται το πρόσωπο, όχι μόνο στη Nicole.

Και 3 που έχω δοκιμάσει είναι πολύ όμορφες. Την συγκεκριμένη δεν την ξέρω.
30 Οκτωβρίου, 2014

Κανένα γραφείο να προμοτάρω μπας και μου έρθει τζάμπα και μένα....
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10