Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 52 10
Call-Girls
118740
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
ένας φίλος από εδώ, μου είχε πει για την Αναστασία ότι είναι "το όπιο του φτωχού ..."
Τίμια πρόταση για ξεφόρτωμα, άσχετα αν δεν έχει το απόλυτο (κ πλήρες) πακέτο που έχουν οι ανταγωνίστριες της (λέγε με Ναντια) που στα ίδια ταρίφα προσφέρουν κ λωκό ..
Δεν θέλω να κουράσω περισσότερο με λεπτομέριες, ότι έχουν γράψει οι 2-3 τελευταίοι συναγωνιστές, ισχύει .. ϋψος 1,60, σώμα στεγνό χωρίς κυτταρίτιδα, βυζί 1μισάρι αλλά ρώγα τουμπανο, ευέλικτη κ προσαρμοστική κ βγάζει την αίσθηση ενός "καλού παιδιού", που σέβετε απόλυτα τον πελάτη ..
Πρόσχαρη, ευγενική, η αλήθεια είναι ότι έχει σκληρά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο (περασμενα 50) αλλά έχει το "γνωθι σε αυτόν" ... Για αυτό κ δεν θα την δείτε σε φιρμάτα Ξενοδοχεία του Νότου ..
Επιλογή της τελευταίας στιγμής κ περισσότερο στήριξη για την κακοήθεια του "μάγκα" που χακάρισε το προφίλ της στο FB κ έγραψε αυτά που έγραψε ..
Αμα δεν σας σηκώνεται, να φύγετε, να πάτε αλλού ...
Τίμια πρόταση για ξεφόρτωμα, άσχετα αν δεν έχει το απόλυτο (κ πλήρες) πακέτο που έχουν οι ανταγωνίστριες της (λέγε με Ναντια) που στα ίδια ταρίφα προσφέρουν κ λωκό ..
Δεν θέλω να κουράσω περισσότερο με λεπτομέριες, ότι έχουν γράψει οι 2-3 τελευταίοι συναγωνιστές, ισχύει .. ϋψος 1,60, σώμα στεγνό χωρίς κυτταρίτιδα, βυζί 1μισάρι αλλά ρώγα τουμπανο, ευέλικτη κ προσαρμοστική κ βγάζει την αίσθηση ενός "καλού παιδιού", που σέβετε απόλυτα τον πελάτη ..
Πρόσχαρη, ευγενική, η αλήθεια είναι ότι έχει σκληρά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο (περασμενα 50) αλλά έχει το "γνωθι σε αυτόν" ... Για αυτό κ δεν θα την δείτε σε φιρμάτα Ξενοδοχεία του Νότου ..
Επιλογή της τελευταίας στιγμής κ περισσότερο στήριξη για την κακοήθεια του "μάγκα" που χακάρισε το προφίλ της στο FB κ έγραψε αυτά που έγραψε ..
Αμα δεν σας σηκώνεται, να φύγετε, να πάτε αλλού ...
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Σεπτεμβρίου, 2014
Τωρα φιλε μου αυτα γιατι ταγραψες. Ουτε κυκνειο ασμα ειναι ,ουτε ωδη . Η Αναστασια ζει βεβαιως αλλα στην πατριδα της για παντα. Και μααρι να ζησει πολλα χρονια
erikos_E
18 Σεπτεμβρίου, 2014
φιλε μηπως εχεις το fb της να μου δωσεις? thanx
juko
18 Σεπτεμβρίου, 2014
Τελικά δουλέυει κανονικά η κοπέλα ή στάματησε για λόγους υγείας όπως έγραψe άλλο site; και μάλιστα με δική της (;) αναφορά. Ευχαριστώ.
R
rdeliaris
18 Σεπτεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Ρε παιδιά. Η Αναστασία ειναι εδώ κ δουλεύει κανονικά ... Την Τρίτη. Πέρασα ένα όμορφο απόγευμα μαζί της κ την Τετάρτη (χτες) την δοκίμασε κ ένας κολλητός ... Τι σας ψεκάζουν να πάρει η ευχή ....
sakarvats
18 Σεπτεμβρίου, 2014
Εδώ είναι, καίρο τώρα και μας καλοπερνάει.....
veneto
20 Σεπτεμβρίου, 2014
που βρισκουμε τηλεφωνο
Lucky_Luke68
20 Σεπτεμβρίου, 2014
Στα 50 ευρω να υποθεσω ειναι μια εκτονωση;
D
dragonflame
21 Σεπτεμβρίου, 2014
50 ευρω 1 ώρα και κάτι και φυσικά δύο εκτονώσεις
H