Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 174 10
Call-Girls
230765
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Συναντηση ξανα με την Angela στις αρχες του μηνα στο Lacoba. Οι φωτογραφιες την αδικουν. Πρεπει να τις αλλαξει αμεσα. Το μωρο με καλη συμετοχη και στα δυο ημιχρονα, αλλα θα γινω κουραστικος να ξαναπω οτι πρεπει λιγο να αλλαξει και να γινει πιο ομιλητικη, χαμογελαστη κλπ. Δεν θελω να πω οτι ειναι διεκπεραιωτικη, αλλα σε καποιον που δεν εχει παει ξανα μαζι της, αυτο βγαζει. Αυτη τη φορα τα μηνυματα και το τηλεφωνο κουδουνιζαν (ακουγοταν ακομη και απο αθορυβο), πραγμα το οποιο λιγο μου την εσπασε.
Στα του αγωνα πιπα απαικτη και βαθια, συμμετοχη στο sex πολυ καλη και μαγικο κωλαρακι που τρελαινεσαι να το γαμας και της αρεσει πολυ. Στον ερωτα δεν υπερβαλει με καυγες ψευτικες (τουλαχιστον εμενα μου φανηκαν αληθινες). Καθησε λιγο παραπανω χωρις να μου ζητησει χρηματα.
Αυτα τα ολιγα. Να ειμαστε ολοι καλα και να γαμαμε καλυτερα.
Στα του αγωνα πιπα απαικτη και βαθια, συμμετοχη στο sex πολυ καλη και μαγικο κωλαρακι που τρελαινεσαι να το γαμας και της αρεσει πολυ. Στον ερωτα δεν υπερβαλει με καυγες ψευτικες (τουλαχιστον εμενα μου φανηκαν αληθινες). Καθησε λιγο παραπανω χωρις να μου ζητησει χρηματα.
Αυτα τα ολιγα. Να ειμαστε ολοι καλα και να γαμαμε καλυτερα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 17 Σεπτεμβρίου, 2014)
17 Σεπτεμβρίου, 2014
Το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο πιστεύω είναι να αλλάξεις τα μυαλά μιας γυναίκας,αλλά στην περίπτωση της Angela ίσος κρύβει κάποια γοητεία στο ύφος που παίρνει. Κατά τα άλλα είναι Super σε πολλά
company of heroes tho
17 Σεπτεμβρίου, 2014
Όντος αυτό με το τηλέφωνο είναι θέμα...
ionas1980
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2