Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 85 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ημερομηνία ενδεικτική.

Συνάντηση με την Valeria (επιτέλους!) σε ξενοδοχείο του Κέντρου. Η κοπέλα ακριβέστατη στο ραντεβού. Η αλήθεια είναι πως έπαθα ένα ΣΟΚ όταν άνοιξα την πόρτα και την είδα, καθώς, όπως έχουν πει και άλλοι, είναι πάρα πολύ εντυπωσιακή εμφανισιακά: τέλειες αναλογίες σώματος και πολύ ωραίο πρόσωπο. Η επιτομή της Σουηδέζας ή Ρωσσίδας (είναι Ρωσσίδα) τουρίστριας που βλέπεις στο κλαμπ το καλοκαίρι και θέλεις να της ανοίξεις τον κώλο! Στα του social, περίμενα δυσκολότερη επικοινωνία, βασισμένος σε εμπειρίες άλλων, αλλά μπορώ να πω πως τα αγγλικά της δεν ήταν τόσο χάλια. Υπήρχαν κάποιες στιγμές που δεν καταλάβαινε ο ένας τι έλεγε ο άλλος, αλλά σε γενικές γραμμές υπήρχε αρκετή συνεννόηση ώστε να κάνουμε και το χιουμοράκι μας.

Φυσικά το social δεν κράτησε πολύ (ένα τσιγάρο), καθώς με το ζόρι κρατιόμουν να μην την πετάξω στο κρεβάτι. Μου είπε ότι είχε κάνει ήδη μπάνιο, οπότε εκεί άρχισε το γδύσιμο (το φόρεμα που φόραγε δηλαδή!) και έμεινε με το string. Το θέαμα άκρως εντυπωσιακό. Φανταστικό 2.5άρι φυσικό βυζί, πολύ ωραίος αφράτος κώλος, απίστευτα απαλό και βελούδινο δέρμα, και μαύρισμα με μόνο σημείο που ήταν άσπρο ένα μικρό μέρος στο μουνάκι και στο κωλαράκι... Ξάπλωσε στο κρεβάτι και με περίμενε ενώ εγώ μάζευα της γλώσσα μου από το πάτωμα.

Ακολούθησε πολύ καλό στοματικό και βασιλικό γλύψιμο στα @@. Της βγάζω το string και γύρισμα σε 69 που το ήθελα πάρα πολύ και έπαθα την πλάκα μου. Παίζει να είναι το καλύτερο 69 που έχω κάνει στην ζωή μου. Δεν χόρταινα να της γλύφω το άτριχο μουνάκι της και να χουφτώνω μία τα κωλομέρια της και μία το άψογο βυζί της. Την είχα εκεί για κανένα 10λεπτο και περιποιόταν ο ένας τον άλλον. Με το ζόρι κρατήθηκα να μην της τα αδειάσω όλα στο στόμα σε αυτή την στάση, καθώς δεν υπήρχε περίπτωση να μην γαμήσω αυτό το μουνί.

Στα του γαμησιού, αρκετά καλή συμμετοχή. Την είχα από πάνω κανένα δεκάλεπτο να χτυπιέται και έβλεπα το θέαμα από τον καθρέφτη πίσω της. Γυρίσαμε σε ιεραποστολικό και μετά στα 4 όπου και έπαθα εγκεφαλικό από το θέαμα που έβλεπα! Άντεχει καλο και βαθύ σφυροκόπημα σε αυτή την στάση χωρίς παράπονο. Όπως ανέφερα και παραπάνω, ένιωθα λες και πηδιόμουν με την καυλοτουρίστρια που γνώρισα το καλοκάιρι σε κάποιο νησί. Στο τέλος, την έβαλα να με τελειώσει με τσιμπούκι και τα πήρε όλα στο στοματάκι της (αν και δεν τα ρούφηξε εντελώς αλλά τα άφησε να πέσουν προς τα κάτω στο πέος). Παρόλα αυτά, καθάρισε ικανοποιητικά με την γλώσσα το υπόλοιπο σπέρμα από την βάλανο πριν πάει στο νιπτήρα και για μπανάκι. Μπανάκι έκανε μόνο με νερο by the way. Εμμμμ

Όλα καλά μέχρι εδώ. Το social συνέχισε στο ίδιο μοτίβο όπως στην αρχή του ραντεβού. Μου είπε και εμένα για το video clip με τον TUS (γαμώ τον TUS!) και κάτι άλλα καθώς της χούφτωνα ότι είχε και δεν είχε. Όταν όμως προσπάθησα για τον δεύτερο γύρο, δεν έδειξε ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Με ευγένεια (και χαμογελάκια) μου είπε πως δεν είχε όρεξη, ούτε καν για τσιμπούκι. Της είπα πως στο forum γράφεί για 2 detonations (όπως χαρακτηριστικά το έχει γράψει χαχα!) αλλά με τα πολλά απέφυγε τον 2ο γύρο. Της είπα πως από την στιγμή που δεν έχει δεύτερο γύρο, θα της δώσω λιγότερα από 100. Συμφώνησε, ντύθηκε, φιλάκι και έφυγε. Προς τιμήν της, μου ζήτησε συγνώμη που δεν έγινε 2ος γύρος, λέγοντας ότι δεν είναι και πολύ καλά.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, η συγκεκριμένη φάση θα με είχε χαλάσει πάρα πολύ, καθώς πάντα παίρνω κοπέλες που παρέχουν extra ball. Απλά πέρασα ΤΟΣΟ καλά όσο κράτησε το όλο γαμήσι, και σε συνδυασμό με την έκπτωση, που το άφησα να περάσει εκέινη την ώρα χωρίς πολλά πολλά. Εν κατακλείδι, η Valeria είναι ΜΟΥΝΑΡΟΣ, και θα περάσεις πολύ καλά στο κρεβάτι, αρκεί να μην σου κάτσει κάποια φάση σαν την δικιά μου και σε χαλάσει. Ίσως να την ξανασυναντήσω στο μέλλον, καθώς, αν και πρέπει να φτιάξει μερικά θέματα συμπεριφοράς, τέτοιο γαμήσι με τέτοιο κορμί δεν ξαναβρίσκεις εύκολα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 08, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
golden21
Σεβαστός
31
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Σεπτεμβρίου, 2014
Λες να το έχει κάνει στανταράκι το 100μπαλο για 1 μπαλάκι?
12 Σεπτεμβρίου, 2014
Ποσα πλήρωσες τυπε?
12 Σεπτεμβρίου, 2014
Σύνολο πραγματικου χρόνου και ποσό μετά την έκπτωση δεν μας είπες.
12 Σεπτεμβρίου, 2014
Πραγματικός χρόνος 40 λεπτά και τις έδωσα 70 ευρώ. Έπρεπε να τις πω λιγότερα αλλά τέσπα.
13 Σεπτεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

όχι ρε συ εντάξει βγαίναι και λογιστικά. Μεγάλο χαμόγελο
13 Σεπτεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σαν ν αρχιζει να μας δουλευει η ξανθια. !! Τι θα πει δεν κανεικεφι. Ν αλλαξει δουλεια. και σε αλλους τοχει κανει
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6