Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 11 10
Call-Girls
46574
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η συνάντησης έγινε λίγες μέρες μετα το 15Αυγουστό. Μιάς και δεν πήγαμε διακοπές φέτος είπα να κανω ένα δωράκι στον εαυτό μου. Ήμουν μεταξύ της Julia και της Nicole. Ευτυχώς τελικά διάλεξα την Nicole (σύμφωνα με τις κριτικές που διαβασα απο συναγωνιστές αργότερα.)
Η κοπέλα στην ώρα τις και μόλις ανοίγω την πόρτα αντικρίζω μια φίλη απο τα παλιά... και καθόλου δεν με χάλασε.
Αφου οι συστάσεις ´ηταν περιττές μετά απο λίγες κουβέντες του τύπου chit chat μπήκαμε απευθείας στην ουσία....η μάλλον μπήκε. Βγάζει έναν απίστευτο ερωτισμό, σαν να έχει ενσωματωμένο αισθητήρα που τις υπαγορευει τι να κάνει και πως ανα πάσα στιγμή. Εκπληκτικό προσόν που χαίρεσαι να το συναντάς και κάνει τα πάντα πολύ πιο εύκολα και ευχάριστα!!!
Το 2ώρο λοιπόν ήταν full sex.GFE,PSE διάλεχτε έχει από όλα....και στο τέλος ένα απολαυστικό χαλαρωτικό μασάζ.
Δέν μπαίνω σε λεπτομέριες δεν υπάρχει και λόγος,Για εμένα προσωπικά αξίζει τα χρήματα της και δουλευει το κάθε cent.
Επόμενη στην λίστα για τσεκάρισμα η Melina την οποία μου εκθείασε η Nicole
Να περνάτε καλά και να πρόσεχετε τον εαυτό σας !!!
Η κοπέλα στην ώρα τις και μόλις ανοίγω την πόρτα αντικρίζω μια φίλη απο τα παλιά... και καθόλου δεν με χάλασε.
Αφου οι συστάσεις ´ηταν περιττές μετά απο λίγες κουβέντες του τύπου chit chat μπήκαμε απευθείας στην ουσία....η μάλλον μπήκε. Βγάζει έναν απίστευτο ερωτισμό, σαν να έχει ενσωματωμένο αισθητήρα που τις υπαγορευει τι να κάνει και πως ανα πάσα στιγμή. Εκπληκτικό προσόν που χαίρεσαι να το συναντάς και κάνει τα πάντα πολύ πιο εύκολα και ευχάριστα!!!
Το 2ώρο λοιπόν ήταν full sex.GFE,PSE διάλεχτε έχει από όλα....και στο τέλος ένα απολαυστικό χαλαρωτικό μασάζ.
Δέν μπαίνω σε λεπτομέριες δεν υπάρχει και λόγος,Για εμένα προσωπικά αξίζει τα χρήματα της και δουλευει το κάθε cent.
Επόμενη στην λίστα για τσεκάρισμα η Melina την οποία μου εκθείασε η Nicole
Να περνάτε καλά και να πρόσεχετε τον εαυτό σας !!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
260€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα