Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 18 10
Call-Girls
61946
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η βαθμολογια ειναι υποκειμενικη, ομως...
Πολυ δουλεια η κοπελα... μετα απο προσπαθειες (3) τα καταφεραμε
Ομορφη, αρκετα πιο αδυνατη απο τις φωτο. λιγο εντονα τα χειλη (οι πιπες θα φταινε) παρολα αυτα εντυπωσιακη
Πιπα μετρια αλλα γινεται καλη με την καθοδήγηση σου συναγωνιστη, σε ολες/οσες/οτι στασεις την βαλεις να στηθει (το ιδιο και στο γαμησι, την εβαλα να κανει αεροπλανικα και σε μια φαση μου λεει απ το καμα σουτρα το ειδες αυτο; οχι λεω, τωρα μου ηρθε...) για να στον καταπινει. στο τελειωμα δε, δεν τον βγαζει απ το στομα αν δεν τραβηχτεις.
Στην παλη δινει οτι εχει με παθος και καμια αντιρρηση η δυσανασχετιση. πεαλευει με παθος και δειχνει να τρελαινεται για το γαμήσι. ειδηκα φανηκε να γουσταρει τρελα το αναλ... (ενα πραμα τορυ λειν). Φανηκε σαν να περιμενε να της πω ass... εφυγε τρεχοντας για την αλοιφη! πηγα να ξεκινησω σιγα σιγα, και μολις ακουμπησα κωλοτρυπιδα αρχισε μονη της να σπρωχνει και να μου ζηταει πιο δυνατα, αρχιζωντας τα: μην τον βγαλεις απ τον κωλο μου, σκισε μου τον κωλο, πιο δυνατα, τον νιωθω πρησμενο στον κωλο μου κτλ (ελ. μεταφραση)
Ο δευτερος γυρος ειχε μια απο τα ιδια με περισσοτερη υπομονη (+) συν οτι ενω παλεύει να τα παρει στο στομα για να μην λερωθει ισως... εγω πελευα για το αντιθετο.
Τελικα νικησα!!! την λερωσα (ωραιο να λερωνεις ομορφα προσωπακια)! καμια νηξη ομως η σχολιο αρνητικο, το αντιθετο, σηκωθηκε το ιδιο χαμογελαστη και ευχαριστη και πλυθηκε
Βρησκεται μεταξυ gfe και pse και μενουν ολοι ευχαριστημενοι...
Για τον χρονο ουτε νύξη (δεν χρειαστηκε φυσικα)
Χρηματα δεν ζηταει πριν
Κορμι ΓΑΑΑΑΑΜΗΣΕ ΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
Μονο εγγλεζικα
καλο σοσιαλ χωρις περιττα, αναλαμβάνει δραση μονη της!!!!
Δεν παιρνω την ιδια κοπελα 2η φορα, αλλα με την Ιρις μαλλον θα το κανω...
Πολυ δουλεια η κοπελα... μετα απο προσπαθειες (3) τα καταφεραμε
Ομορφη, αρκετα πιο αδυνατη απο τις φωτο. λιγο εντονα τα χειλη (οι πιπες θα φταινε) παρολα αυτα εντυπωσιακη
Πιπα μετρια αλλα γινεται καλη με την καθοδήγηση σου συναγωνιστη, σε ολες/οσες/οτι στασεις την βαλεις να στηθει (το ιδιο και στο γαμησι, την εβαλα να κανει αεροπλανικα και σε μια φαση μου λεει απ το καμα σουτρα το ειδες αυτο; οχι λεω, τωρα μου ηρθε...) για να στον καταπινει. στο τελειωμα δε, δεν τον βγαζει απ το στομα αν δεν τραβηχτεις.
Στην παλη δινει οτι εχει με παθος και καμια αντιρρηση η δυσανασχετιση. πεαλευει με παθος και δειχνει να τρελαινεται για το γαμήσι. ειδηκα φανηκε να γουσταρει τρελα το αναλ... (ενα πραμα τορυ λειν). Φανηκε σαν να περιμενε να της πω ass... εφυγε τρεχοντας για την αλοιφη! πηγα να ξεκινησω σιγα σιγα, και μολις ακουμπησα κωλοτρυπιδα αρχισε μονη της να σπρωχνει και να μου ζηταει πιο δυνατα, αρχιζωντας τα: μην τον βγαλεις απ τον κωλο μου, σκισε μου τον κωλο, πιο δυνατα, τον νιωθω πρησμενο στον κωλο μου κτλ (ελ. μεταφραση)
Ο δευτερος γυρος ειχε μια απο τα ιδια με περισσοτερη υπομονη (+) συν οτι ενω παλεύει να τα παρει στο στομα για να μην λερωθει ισως... εγω πελευα για το αντιθετο.
Τελικα νικησα!!! την λερωσα (ωραιο να λερωνεις ομορφα προσωπακια)! καμια νηξη ομως η σχολιο αρνητικο, το αντιθετο, σηκωθηκε το ιδιο χαμογελαστη και ευχαριστη και πλυθηκε
Βρησκεται μεταξυ gfe και pse και μενουν ολοι ευχαριστημενοι...
Για τον χρονο ουτε νύξη (δεν χρειαστηκε φυσικα)
Χρηματα δεν ζηταει πριν
Κορμι ΓΑΑΑΑΑΜΗΣΕ ΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
Μονο εγγλεζικα
καλο σοσιαλ χωρις περιττα, αναλαμβάνει δραση μονη της!!!!
Δεν παιρνω την ιδια κοπελα 2η φορα, αλλα με την Ιρις μαλλον θα το κανω...
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Ναι
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Την πηδούσα συστηματικά πριν 10 χρόνια τότε ήταν 22 χρονών μούναρος, κάτι σαν την Βαλέρια σήμερα!
Αν σας πω και πως της είχα πάρει και παρθενιά από τον κώλο δεν θα με πιστέψετε, αλλά ισχύει!
Χάλασε όμως, στην Ουκρανία μάλλον μετά τα 30 γερνάνε.