Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 11 10
Call-Girls
46600
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Ύστερα από την καλή κριτική του ps78 αποφάσισα να συναντήσω κι εγώ την Nikole, λάτρης όμως κι εγώ του GFE, όπως ο φίλος Aragorn, περίμενα με περιέργεια να δω πως θα πάει η συνάντηση. Ήρθε η κοπέλα κανονικά, στην ώρα της, ντυμένη με ένα σέξυ φόρεμα, με χαμόγελο και νάζι, η αλήθεια είναι ότι κατά την είσοδο μου θύμησε σε μεγάλο βαθμό την Βερόνικα (στα θετικά φυσικά αυτό). Έκανε μπανάκι και μετά ακολούθησαν χαδάκια (έχει πολύ ωραίο κορμάκι, με επιδερμίδα φανταστική για τα γούστα μου, όχι τελείως σφικτή να νομίζω ότι χαϊδεύω αθλητή), το στήθος υπέροχο με πολύ καλή αφή (παρόλη την επέμβαση που έχει γίνει), φιλάκια (φιλάει υπέροχα και παθιασμένα). Κάναμε ένα ΣΕΞ όλο τρέλα (που τραγούδαγε κι ο μεγάλος Τόλης). Της αρέσει πολύ να την περιπειείσε, να την γλύφεις παντού. Το στοματικό που σου κάνει απίθανο, στην κυριολεξία στον εξαφανίζει. Επίσης με τρέλανε και μ' αυτά που μούλεγε ""κάνε το κορμί μου ότι θες"" κι άλλα. Σεξ σε διάφορες στάσεις και κατάθεση στο στοματάκι της (υπέροχο τελειωτικό). Μετά από τα μπάνια μας (εγώ στο καπάκι δεν μπορώ 2ο γύρο) αράξαμε με αγκαλίτσες, χαδάκια και φιλάκια. Λίγο πριν το τέλος μου έκανε και υπέροχο μασάζ στην πλάτη και στα χέρια μου. Πέρασα υπέροχα. Νάσαι καλά κούκλα μου.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση