Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.5 1 10
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Όταν είδα την Ιουλία στο site του γραφείου κατάλαβα ότι έπρεπε να την συναντήσω το συντομότερο (αν θυμάμαι καλά έφευγε την επόμενη της συνάντησης). Πήρα τηλέφωνο 3 ώρες νωρίτερα και έκλεισα εύκολα το ραντεβού. Το γραφείο ήταν αρκετά εξυπηρετικό, με ενημέρωσε για την μισή ώρα καθυστέρηση και με ρώτησε αν ειμαι ΟΚ με αυτό.
Έτσι λοιπόν με μισή ώρα καθυστέρηση εμφανίστηκε η Ιουλια. Και η πρώην εντύπωση ήταν απογοήτευτικη. Ήταν η κοπέλα των φωτογραφιών αλλά σίγουρα πριν απο μερικά χρόνια τα οποία δυστυχώς είχαν προσθέσει και μερικά κιλά. Μου αρέσουν οι γεμάτες/ευσωμες γυναίκες, αλλά βλέποντας τις φωτογραφίες είχα περισσότερες απαιτήσεις. Η ιουλια ειναι απο την Πολωνία, μιλάει καλά αγγλικά, με πολύ καλό social, ευχάριστος χαρακτήρας, σχετικά ψηλή για τα ελληνικά δεδομένα και με αρκετά όμορφο προσωπάκι.
Ο αγώνας ξεκίνησε με κάποια καθυστέρηση λόγω του social και της δικής μου αρχικής απογοήτευσης αλλά με προτροπή της Ιουλιας. Μετά απο μια γρηγορη επίσκεψη στο μπάνιο, ήρθε μόνο με μια πετσέτα, την οποία άφησε να πέσει καθώς με πλησίασε.
Στα του αγώνα. Η Ιουλια ειναι μια θερμή γυναίκα που φάνηκε ότι θέλει να περάσει καλά. Το μεγάλο της στήθος ειναι αρκετά ευαίσθητο και με την αντιςτοιχη περιποιηςη πήρε γρήγορα φωτιά. Η πίπα της ήταν καλή, διεξοδική χωρίς όμως υπερβολές. Κατα την διάρκεια με άφησε και έβαλα δάκτυλο και στις δυο τρυπουλες της. Έδειξε πρωτοβουλία και συμμετοχή.
Σε γενικές γραμμές δεν πέρασα άσχημα, αλλά τα παραπάνω κιλά επηρέασαν τον αγώνα. Θα την ξανασυναντουσα; Ναι αν έχανε μερικά κιλά. Μου αρέσουν οι γεμάτες γυναίκες, αλλά η ιουλια ήταν παραπάνω απο τα κυβικά μου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση