Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 11 10
Call-Girls 46600
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Όταν ξεκίνησα την διαδικασία του booking για να είμαι ειλικρινής φανταζόμουν μια Veronica Νο2. Λανθασμένα βέβαια όπως αποδείχτηκε.Λύπη
Η Nicole απέχει πολύ από την φίρμα του γραφείου την οποία δεν βρήκα διαθέσιμη.

Όταν άνοιξα την πόρτα η κοπέλα με χαμόγελο και σχετικό αέρα εισήλθε γρήγορα μέσα, ενώ εγώ προσπαθούσα να σκεφτώ που την ξέρω.
Νομίζω την είχα ξαναδεί πριν κάνα χρόνο από το γραφείο της Νάντιας το golden-diamond.
Είναι μια κοντή κοπέλα ρουμάνα αν θυμάμαι καλά αν και τώρα πλασάρεται από την Κροατία.
Οι φωτογραφίες είναι αρκετά επεξεργασμένες, δεν υπάρχει το αθλητικό κορμί με την γράμμωση που δείχνουν οι φωτο.Λύπη Είναι αρκετά χαλαρή στα πόδια και στο κώλο ενώ αντί για τους κοιλιακούς που δείχνει η κεντρική πιο πάνω φωτο υπάρχει ένα μεγάλο τατουάζ.
Το στήθος είναι σιλικόνης αρκετά καλό στην αφή.
Στο πρόσωπο τίποτα το ιδιαίτερο, πολύ μέτριο μάλλον αδιάφορο είναι το σωστό.Money Mouth
Ηλικία λίγο πριν τα 30 και τα ελληνικά της είναι καλά.
Στην αρχή είχα μια αμηχανία γιατί ήμουν λίγο αναποφάσιστος για το αν θα πρέπει να την κρατήσω. Ήμουν σίγουρος ότι την είχα ξαναπάρει αλλά δεν θυμόμουν τι πουλιά έπιανε και το ότι δεν ήταν ραντεβού που να θυμάμαι ήταν αρνητικό σημάδι.
Πάντως είχε τα απαραίτητα στοιχεία για να σπάσει το πάγο που λέμε και γρήγορα αποφάσισα να δω το έργο αφού δεν το θυμόμουν!

Στα προκαταρτικά (χάδια και φιλιά ) ήταν αρκετά καλή ενώ στα ιδία επίπεδα και το στοματικό της.
Στο σεξ συμμετείχε ικανοποιητικά με αρκετές αλλαγές στάσεων. Μιλά όσο πρέπει, χωρίς να είναι μουγγή ούτε σπαστικιά. Κάτι έξυπνα που πετούσε δεν με ενόχλησαν.
Cim δέχτηκε στο τέλος ενώ για το anal που ρώτησα αν το παρέχει έστω με έξτρα χρέωση δεν πήρα θετική απάντηση Ντροπή παρότι φαινόταν δουλευμένη η σούφρα.

Αυτά, το πάλεψε η κοπελιά σίγουρα δεν κλαις τα λεφτά σου αλλά στα 130 ο συναγωνισμός είναι μεγάλος και δεν είναι top εμφάνισης.
Αν έδινε κώλο θα ανέβαζε το vfm κάτι που μετράει όταν θέλεις να ξαναδείς κάποια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
N
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Αυγούστου, 2014
130 για την αλβανιδα !!! θα τρελαθουμε !!!!Κεφάλι σε τοίχο!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1