Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 2 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 3150
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπερα σε ολους. Ειναι η πρωτη μου κριτικη και ευελπιστω να βοηθησω τους συναγωνιστες.
Συναντηθηκα με την Ιριδα πριν απο μερικες ημερες και η συνολικη εντυπωση που αποκομισα ηταν
θετικη. Η συναντηση εγινε στο χωρο των κοριτσιων στο Πανοραμα Βουλας. Το ραντεβου κλειστηκε
ευκολα μεσω μηνυματων. Η κοπελα ειναι δροσερη λογω ηλικιας (γυρω στα εικοσι ετη) και βγαζει
μια γενικη καυλα στο κρεβατι παρολο που ειναι σχετικα απειρη. Δεν προσπαθει να φαει χρονο,
κατι που ειναι σημαντικο. Εμφανησιακα ειναι αρκετα καλη με καλο προσωπο και σωμα, αν και ειναι
σχετικα κοντουλα. Το στοματικο της ειναι ανω του μετριου και δεν λεει οχι σε τιποτα. Το sex
και αυτο ανω του μετριου, οχι ομως τιποτα συγκλονιστικο. Γενικα ειχα μια
ευχαριστη συναντηση μαζι της που δεν νομιζω ομως να επαναλαβω μιας και 1) δεν ξερω εαν εχει να μου
προσφερει κατι παραπανω και 2) το κοστος των 150 ευρω την ωρα δεν ειναι αμελητεο. Γενικα, εαν καποιος θελει
να συνευρεθει με μια ομορφη και δροσερη Ελληνιδα, η Ιριδα αποτελει μια αξιοπρεπη περιπτωση.
Θελω να ελπιζω οτι η κριτικη μου θα βοηθησει καποιους που σκεπτονταν να συνευρεθουν με την Ιριδα.
Την καλησπερα μου και να ειστε ολοι καλα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Αυγούστου, 2014
Φαίνεται καλή περίπτωσης αλλά ακριβή σε σχέση με τον ανταγωνισμό....
25 Αυγούστου, 2014
1, τα 150 για μια ωρα ειναι πολλα. 2, αν τα καταπινει φιλε μου σορρυ το ξερω οτι ειναι καυλοτικο για εμας, ομως για την Υγεια της κοπελας δεν ειναι καθολου καλο και θα επρεπε να σε προβληματισει.
10 Σεπτεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αυτο το προφιλ δεν φαινεται να υπαρχει πια...Χμμμ; ξερει καποιος κατι ?
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3