Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 171 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Ειπα να γραψω καποιες κριτικες που ειχαν μεινει στο αρχειο.

Η ημερομηνια ειναι ψιλοτυχαια διοτι παει αρκετος καιρος απο τοτε, για να φανταστειτε η συναντησεη εγινε στο κλασσικο ξενοδοχειο στο Παγκρατι πριν αρχισουν τα κολπα.

Η συνεννοηση ευκολη για το rendez-vous και η κοπελα εφτασε στην ωρα της.

Ηρθε χαιρετησε, ειπαμε 1-2 μαλακιες για να σπασει ο παγος και μετα μπηκε για μπανακι αν θυμαμαι καλα. Αυτο που θυμαμαι ειναι οτι οταν βγηκε φορουσε ενα ασχημο εσωρουχο και ενα και καλα "sexy" γαντι απο αυτα που φορουν ορισμενα στουντιοκοριτσα, πραγμα το οποιο εμενα με ξενερωσε αρκετα. Χαθηκε να επενδυσει σε ενα ωραιο εσωρουχο; Ακομα και το κανονικο της βρακι καλυτερο ηταν.

Απο σωμα και προσωπο ειναι συμπαθητικη, οχι τιποτα ακραιο, σχετικα κοντη, στο 1:60-1:65, με πλαστικους βυζους οπως φανταζομαι εχετε δει στο thread. Γενικα ενα αρκετα fuckable κοριτσακι το οποιο δεν νομιζω να προσεχα στον δρομο παρα μονο αν ειχε ντυθει σαν ξεκωλο.

Αφου νομιζα οτι ο παγος εχει σπασει, παω να χωθω. Ωπα μου λεει, θελω να γνωριζω καλυτερα αυτους που προκειται να κανω κατι! Δευτερο ξενερωμα (Εχω την εντυπωση οτι με εχουν βρει νεο και με δουλευουν).. Τελοσπαντων πασχιζω να πιασω μια φουλ περιεκτικη συζητηση ωστε να γαμησω γρηγορα, και δοξα τω θεω μετα απο αλλο ενα τεταρτο αρχισαμε.

Παω να την φιλησω, καταλαβαινω οτι το απεφευγε. Στην πορεια βεβαια εσκαγε και μερικα με γλωσσα αλλα δεν ηταν πανω απο 5 σε ολη την συνευρεση. Η πιπα της σε ικανοποιητικο επιπεδο, με ωραια χρηση χεριου, εκει δεν εχω κανενα παραπονο. Μετα γαμησι σε 2-3 στασεις και τελειωμα στο στηθος της αφου προσωπο και στομα δεν εχει το σερβιτσιο.

Στο πρωτο διαλειμμα αρχισε να μου λεει οτι η πρωτη της επαφη ηταν με κοπελα, οτι γουσταρει πιο πολυ τις κοπελες, οτι πολυ πελατες της ειναι μαλακες, και μου εδειξε το κινητο της με ονοματα που ειχε σωσει με τα εξης ονοματα:

-μαλακας
-μαλακας 2
-γερος μαλακας
-γαμημενος

Δεν τα θυμαμαι και ολα, αλλα ειχε καμια 10αρια τετοιους. Γενικα μιλουσε σαν νταλικιερης και σαν πολυ εμπειρη και αλανιαρα πραγμα που εμενα με ξενερωσε παρα πολυ. Ειναι απο αυτες τις τυπισες που αν τις πετυχεις εξω και τους κανεις κατι που θα τις πειραξει, θα σε μανοπατεριασουν, θα σου φτυσουν χλεπα και μπορει να αρχιζουν να παιζουν μαπες κιολας.
Γενικα δεν την λες και αιθερια υπαρξη με ωραιους τροπους..

Ακολουθησε και δευτερος γυρος με μεγαλη διαρκεια, με πολυ καλο στησιμο στα 4 και σφυροκοπημα οπου εκει οντως εδειξε πως το γουσταρε, και μετα τριτος γυρος με παρομοιο ρεπερτοριο.

Γενικα κρινω οτι δεν ειναι καθολου vfm και ο μονος λογος για να την ξανατιμησω θα ηταν αν εφερνε και καμια φιλη της αλλα θεωρω πως υπαρχουν καλυτερες επιλογες και γι' αυτο.

Χαιρετω!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 25, 2013
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σεβαστός
29
Πόντοι:
1.796
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Αυγούστου, 2014
-μαλακας
-μαλακας 2
-γερος μαλακας
-γαμημενος
γαλικα......
Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
ΤΟ cim-cif το ειχε στο προγραμμα κα ι το εχει ακομα νομιζω....
15 Αυγούστου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τοτε λαθος μου παικτη, εγω δεν θυμαμαι καλα Γερο-μύστης
15 Αυγούστου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πολλά δεν φημασε καλά βλέπω ...σκέφτηκες να γράψεις κριτική για συνάντηση οποία έγινε πριν πάνω από 1 χρόνο. ..κααααλααααα ....ότι είχα 2 τηλέφωνα με ονόματα μαλακάς ναι τι 10 Κ 15 ...αν έχεις βρει κοπέλα με οποία περνάς καλά κάτσε εκεί ...πλιροσα γαμισα και κάτσε να το δουν όλοι χαχαχα
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3