Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 105 10
Call-Girls
296422
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ειχα πολύ καιρο να συναντησω την Ναντια , σε ολες τις συναντησεις μας ειχα περασει πολύ ωραια μαζι της και ειχα τις καλλιτερες αναμνησεις πεντακαθαρη , ευχαριστη, αριστη συμμετοχη και προ παντων η αισθησις ότι βρισκεσαι με τη κοπελλα σου. Παντοτε ένα πολύ ανθρωπινο και ζεστο ραντεβου. Τηλεφωνησα και μου εκανε χαρες και παραπονα που χαθηκα, ειπαμε διαφορα και όταν της ειπα να συναντηθουμε μου επεφυλασσε μια εκπληξι. Συνεργαζομαι μου λεει με μια φιλη μου Ρωσιδα και κανουμε παρτουζα, σ’ενδιαφερει, θα περασουμε πολύ ωραια. Εχοντας απολυτη εμπιστοσυνη στην Ναντια δεχθηκα με χαρα. Η συναντηση εγινε στο γνωστο πλεον ξενοδοχειο που είναι η προτιμιση της Ναντια στο κεντρο. Εφθασα πρωτος και περιμενα… ηρθαν στην ωρα τους και τους προτεινα να τους προσφερω κατι να ξεκουραστουν … πριν φθασουν τα ποτα ειχαμε κανει μπανιο και οι τρεις και ειχαμε ξαπλωσει ….. αμεσως αρχισε η μαχη η Ναντια να τριβει επανω μου το λαχταριστο στηθος της ενώ η Στεφη ειχε αναλαβει τα χαμηλα…. Μια πιπα… να λυωνεις δεν προλαβαινα να αντιδρασω… με ειχαν περιλαβει και οι δυο και ευτυχως χτυπησε η πορτα , μικρο διαλειμμα για καφε , εγω εκανα ένα κρυο ντους για να συνελθω, Και …. Η συνεχεια… τωρα στα ψηλα η Στεφη στα χαμηλα η Ναντια … με γλυφανε παντου , πιπιλισματα, ελαφρες δαγκωνιες, φιλια, γλωσοφιλλα, ενας συνδιασμος απεριγραπτος…. Πρωτος γυρος τελειωμα στην Ναντια με το γνωστο και απιθανα αισθησιακο τσιμπουκι της…… Μικρο διαλειμμα και επιθεση τωρα η Στεφη … αμεση συμμετοχη της Ναντια δεν προλαβαινα να συνειδητοποιησω ποια εκανε τι… ενοιωθα τετοια ηδονη που σχεδον ειχα χασει την αισθηση του περιβαλλοντος… Στον καθρεπτη του ταβανιου εβλεπα την πιο απιστευτη τσοντα …. Ειχα παρει στο παρελθον δυο τρεις φορες καποιες κοπελλες παρτουζα αλλα συνηθως δουλευε η μια κοπελλα και η άλλη απλως συνυπηρχε και φυσικα γινοταν εναλλαγη… η λεσβιακο που ουδολως με συγκινει. Στην προκειμενη περιπτωση γινοταν ΧΑΜΟΣ … τετοιος συντονισμος , τετοιος ερωτισμος,τετοιος απεριγραπτος αισθησιασμος δεν μου εχει ξανατυχει…. Να με εχουν καβαλησει και οι δυο Η Ναντια στο στομα μου να την γλυφω και να βογγαει από καυλα η Στεφη να εχει καβαλησει τα χαμηλα και να χοροπηδαει λυσασμενα εγω να βλεπω αναμεσα από τα στηθη της Ναντια τον καθρεπτη στο ταβανι και να τρελαινομαι… κολαση…. Δυο τρεις αλλαγες και δεν κρατηθηκα ηρθε το τελος ….ενα τελειωμα που ξεκινουσε από τον αυχενα και τελειωνε στο πεος ….. Ακολουθησε μικρο διαλλειμα , ποτακι , κουβεντουλα … η Στεφη είναι από Ρωσια δεν την ειχα ποτε συναντησει δεν ξερω πως θα ηταν μονη της αλλα ως ντουετο και με την Ναντια επι κεφαλης της ομαδας ηταν κατι το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ….. Συντομα η Ναντια κηρυξε αναρξι νεου ημιχρονιου αρχισε με τα εμπειρα χαδακια που με τον τροπο της σε αναβει , η απαλη αισθησις των ζεστων χεριων της το γλυψιμο και τα φιλια της η τρυφεροτης που συντομα μετατρεπεται σε ένα αισθησιασμο και σταδιακα σε ανεβαζει στις κλιμακες της ηδονης μεχρι να νοιωσεις μια φωτια να σε καιει…. Και νασου και η Στεφη….. αδυνατω να περιγραψω τι συνεβαινε …. Η αισθησις των δυο γυναικων στο κορμι μου μαζι με την εικονα από τον καθρεπτη στο ταβανι ηταν κατι το ασυληπτο….. Το τελος ηρθε …. Η ωρα ειχε ηδη περασει προ πολλου οποτε ειπα στην Ναντια να μεινουν να κλεισουν το διωρο εάν δεν ειχαν άλλο ραντεβου, ετσι και εγινε …. Κουβεντουλα και ω Θεε μου νεα τσοντα αρχισε παλι η Ναντια με αμεσο συμμετοχη της Στεφη. Δεν θα περιγραψω το απεριγραπτο….. δεν θα πω τιποτε άλλο … δεν υπαρχουν λογια… Η Ναντια είναι από τα αγαπημενα μου στανταρακια . Το ντουετο Ναντια-Στεφη είναι το κατι άλλο…… Εξ αλλο ο συνδιασμος τιμης με προσφερομενες υπηρεσιες ειναι αριστος. 120 ευρω για μια ωρα Φευγοντας σκεπτομουν ποτε να ξανα απολαυσω μια τοσο απιστευτη συναντηση…. Σιγουρα τις πρωτες μερες της αλλης εβδομαδας ….. ανυπομονω
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 03, 2014
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
240€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Αυγούστου, 2014
Κάτι παραπάνω για Στέφη.? Περιγραφή δηλαδή
ionas1980
08 Αυγούστου, 2014
Φιλος η Ναντια περνει για 2ωρες 50 € , με την φιλη τις περνουν ....240 !!!!!!!!!
maniouel
09 Αυγούστου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
πολλα τα 240 η στεφη ειναι κι αυτη 45αρα ?
gari10
28 Αυγούστου, 2014
Ελα τωρα ρε μαν 240 ευρώ όταν για 2 ωρες είναι 50 τι στο καλό απο της τσέπες σου τρέχουν τα ευρο είπαμε να είσαι λαρτζ αλλά εσυ το παρακανεις με 120 ε κ το χοτελ μεσα οκ αλλά όχι κ 240 έλεος.
S
sohoviz
28 Αυγούστου, 2014
ρε φιλε ποσο χρονων εισαι ? 15?
Kilburn
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5