Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 85 10
Call-Girls
136414
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
το λοιπον,
ειναι η 2η φορα που γραφω κριτικη, η πρωτη ηταν για τη Ντανι που ποτε δεν εμφανιστηκε δεν ξερω γιατι, ισως γιατι ηταν ολιγολογη...
η επικοινωνια με το μωρο ευκολη, απηντησε στο δευτερο πμ με τηλεφωνό της
πρωτη φορα που προσπαθησα να κλεισω ειχε τα ρουχα της και εκλεισα με Δημητρα AGN (καμια σχεση με αυτην αν και 50% ακριβοτερη)
προχτες στελνω σμσ και το ραντεβου κλειστηκε πανευκολα χωρις την παραμικρη ανακριση/γκρινια/δυσκολια
βεβαια μου ειπε οτι ειμαι φιλοσ με καποιον(????) και γιαυτό μου έκατσε
δεν ξερω με ποιον, δεν ειμαι φιλος με κανενα (απο δω μεσα, απότι ξερω) ... ισως ημουν τυχερος (εκτος αν τιποτα κολληταρια εχουν το τηλ μου και εγιεν διασταυρωση - χλωμο)
δε γουσταρει να δινουν το τηλ της, οποτε μη ρωτησετε, δεν το δινω
εχουμε και λεμε:
το μωρο (22 ετων) ειναι πανεμορφο, μαυρισμενο, προθυμο και οτι αλλο θετικο εχει γραφει
προσωπο θυμιζει νικολετα ρωμανου (δηλ. με γωνιες) με πρασινο ματι και ξανθο μαλι εξτε, διοτι το φυσικό της είναι φτωχό.
ισως καποιες υπερβολες στο βαψιμο (πολυ εντονη σκια για μερα, γκλιτερ στο σωμα) αλλα δε βαριεσαι.... καλομαυρισμενο και λαχταριστο, μυρωδατω και καμαρωτο.
σωμα πλουσιο, με ψαχνο, οχι μοντελε και στεγνο (οπως μου αρεσει) σε καμια περιπτωση όμως ασχημο. κορμαρα με τα ολα της.
βυζι ΤΕΛΕΙΟ φυσικο πλουσιο (πανω απο 2++ για οσους μετρανε νουμερα)....
στα του αγωνα ΑΨΟΓΗ....
θεα στα 4 συγκλονιστικη και συμφωνω με όλα τα θετικα που εχουν γραφει και προσαυξανω
2 γυροι σε 40' (πρωτοφανες για εμενα)με cim, 69, πρωτοβουλιες κλπ
σε σχεση με dimitra agn (την οποια θεωρω fake) κλασεις ανωτερη για τα δικα μου κριτηρια, αν και πρεπει να πω οτι από τις φωτο θα διαλεγα πρωτα τη δημητρα.
συνενοηση τσιμεντο...μονο τα βασικα, αλλά δεν βρισκεσαι να λυσεις το μεσανατολικο μαζι της
για τις αναγκες της συνευρεσης το επιπεδο επικοινωνιας ειναι επαρκεστατο
αυτη η δυσκολια στην επικοινωνια σου δινει την αισθηση οτι σου ελαχε να γαμισεις μια χαζη μουναρα, πραγμα που ειναι exciting
δε νομιζω ομως οτι ειναι χαζη στην πραγματικοτητα
συμπερασματικως, θεωρω οτι αξιζει με το παραπανω και συγκινεται στα ισα με city tours και βαλε
οποτε η ζυγαρια για το VFM γερνει αναφανδον υπερ της
οποιος μπορει ας παει τωρα που γυριζει
δεν νομιζω οτι θα ειναι διαθεσιμη για πολυ στο ευρυ κοινο (εστω και με τα στεγανα στην επικοινωνια)
εγω παντως πηρα, το φχαριστηθηκα ιδιατερως και θα το θυμαμαι ...
ειναι η 2η φορα που γραφω κριτικη, η πρωτη ηταν για τη Ντανι που ποτε δεν εμφανιστηκε δεν ξερω γιατι, ισως γιατι ηταν ολιγολογη...
η επικοινωνια με το μωρο ευκολη, απηντησε στο δευτερο πμ με τηλεφωνό της
πρωτη φορα που προσπαθησα να κλεισω ειχε τα ρουχα της και εκλεισα με Δημητρα AGN (καμια σχεση με αυτην αν και 50% ακριβοτερη)
προχτες στελνω σμσ και το ραντεβου κλειστηκε πανευκολα χωρις την παραμικρη ανακριση/γκρινια/δυσκολια
βεβαια μου ειπε οτι ειμαι φιλοσ με καποιον(????) και γιαυτό μου έκατσε
δεν ξερω με ποιον, δεν ειμαι φιλος με κανενα (απο δω μεσα, απότι ξερω) ... ισως ημουν τυχερος (εκτος αν τιποτα κολληταρια εχουν το τηλ μου και εγιεν διασταυρωση - χλωμο)
δε γουσταρει να δινουν το τηλ της, οποτε μη ρωτησετε, δεν το δινω
εχουμε και λεμε:
το μωρο (22 ετων) ειναι πανεμορφο, μαυρισμενο, προθυμο και οτι αλλο θετικο εχει γραφει
προσωπο θυμιζει νικολετα ρωμανου (δηλ. με γωνιες) με πρασινο ματι και ξανθο μαλι εξτε, διοτι το φυσικό της είναι φτωχό.
ισως καποιες υπερβολες στο βαψιμο (πολυ εντονη σκια για μερα, γκλιτερ στο σωμα) αλλα δε βαριεσαι.... καλομαυρισμενο και λαχταριστο, μυρωδατω και καμαρωτο.
σωμα πλουσιο, με ψαχνο, οχι μοντελε και στεγνο (οπως μου αρεσει) σε καμια περιπτωση όμως ασχημο. κορμαρα με τα ολα της.
βυζι ΤΕΛΕΙΟ φυσικο πλουσιο (πανω απο 2++ για οσους μετρανε νουμερα)....
στα του αγωνα ΑΨΟΓΗ....
θεα στα 4 συγκλονιστικη και συμφωνω με όλα τα θετικα που εχουν γραφει και προσαυξανω
2 γυροι σε 40' (πρωτοφανες για εμενα)με cim, 69, πρωτοβουλιες κλπ
σε σχεση με dimitra agn (την οποια θεωρω fake) κλασεις ανωτερη για τα δικα μου κριτηρια, αν και πρεπει να πω οτι από τις φωτο θα διαλεγα πρωτα τη δημητρα.
συνενοηση τσιμεντο...μονο τα βασικα, αλλά δεν βρισκεσαι να λυσεις το μεσανατολικο μαζι της
για τις αναγκες της συνευρεσης το επιπεδο επικοινωνιας ειναι επαρκεστατο
αυτη η δυσκολια στην επικοινωνια σου δινει την αισθηση οτι σου ελαχε να γαμισεις μια χαζη μουναρα, πραγμα που ειναι exciting
δε νομιζω ομως οτι ειναι χαζη στην πραγματικοτητα
συμπερασματικως, θεωρω οτι αξιζει με το παραπανω και συγκινεται στα ισα με city tours και βαλε
οποτε η ζυγαρια για το VFM γερνει αναφανδον υπερ της
οποιος μπορει ας παει τωρα που γυριζει
δεν νομιζω οτι θα ειναι διαθεσιμη για πολυ στο ευρυ κοινο (εστω και με τα στεγανα στην επικοινωνια)
εγω παντως πηρα, το φχαριστηθηκα ιδιατερως και θα το θυμαμαι ...
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα