Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 113 10
Call-Girls 294713
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η κοπέλα αυτή δεν ήταν η πρώτη μου Επιλογή απλά δεν ήρθε μια άλλη, και από το ξενοδοχείο έκλεισα με την nayomi ραντεβού με ενδεικτική ημερομηνία 29-3-2014. Με το που άνοιξα την πόρτα αντίκρισα μια κοπέλα σχετικά ψηλού αναστήματός με συνηθισμένα χαρακτηριστικά προσώπου και με κάτι βυζόμπαλα που ήταν έτοιμα να φύγουν. Στην συνέχεια κάτσαμε στο κρεβάτι και για κανα 15λεπτο μιλάγαμε για διάφορα πράγματα (μίλαγε), η κοπέλα ήταν ευδιάθετη και αρκετά ομιλητική αλλά χωρίς μέχρι τότε να κάνει κάποια κίνηση από μέρους της Money Mouth. Ήταν σαν να μίλαγα με κάποια γνωστή μου , και εγώ από μέρους δεν ήθελα να την βάλω σε δύσκολη θέση. Μετά σηκώθηκε και πήγε στο μπάνιο, με που βγήκε ΑΥΤΟ ήταν Κουλ φόραγε μόνο το στριγκάκι της και με ένα πάθος μου ορμάει πλακωθήκαμε αρχικά στα γλωσσόφιλα και σε πολλές στάσεις του SEX αφήνοντας με να την δαχτυλιάσω από παντού γουστάροντας τρελά το μωρό.

Συμπέρασμα: Η nayomi είναι για gfe καταστάσεις, και με πολύ καλή σημπεριφορά που τιμάει το 100μπαλο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 29, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
company of heroes tho
Τιμημένος
184
Πόντοι:
31.558
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, koumanidas, maniouel και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Αυγούστου, 2014
Εκείνη το τιμάει το 100μπαλο, Χμμμ;Χμμμ; εσύ το τιμάς το 100μπαλο?
05 Αυγούστου, 2014
αρχοντα να σε ρωτησω κατι ?

ποσο υψος εχεις?

γιατι η ναομη ειναι ζητημα να ειναι 1.55 .... δεν την λεσ και ψυλη μην τρελαθουμε...... ....... ......
06 Αυγούστου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καλησπέρα άρχοντα καταρχήν είπα είναι ΣΧΕΤΙΚΑ ψηλή ΚΑΙ 1.55 δεν είναι με την καμία , ευτυχώς φοράω γυαλιά Σπασίκλας

Ευχαριστώ για το σχόλιο Χαμόγελο
06 Αυγούστου, 2014

Απο τον Μαρτιο μεχρι τωρα μπορει να ψηλωσε !!
06 Αυγούστου, 2014
Κοντό είναι το μάτι σου, που θα με πεις 1.55! Χι χι, τι άλλο θα ακούσω πιαΣπασίκλας Είμαι ακριβώς 1.65. Φιλάκια και καλό καλοκαίρι. Είθε να σας φύγει η κακία σε μερικούς.ΈρωταςΈρωταςΈρωτας
06 Αυγούστου, 2014

Γεια σου μωρακι μου.
06 Αυγούστου, 2014
ΑΑΑΧααχχαχαχαχαχα ναι κοντο ειναι το ματι μου !!! ολα τα ματια ειναι !!!! και ναι εισαι 1.65 με τα τακουνια ....

δεν λεω οι υπηρεσιεσ σου ειναι πολυ καλεσ γιαυτο εχουμε βρεθει και 4 φορες αλλα μην ακουω τρελα .....
06 Αυγούστου, 2014
Καλά δεν ντρέπεσα;ι να λες τέτοια ψεύδη? άμα με βρει κάποιος ας με μετρήσει. Δεν ντρέπεσαι να με λες 1.55? με τακούνια 14 πόντοι είμαι 1.77. Μπρος και να σκάσεις απ[ό τη ζήλια σου. ΝτροπήΝτροπήΝτροπή
07 Αυγούστου, 2014

HELENA BABY είσαι κορυφή
30 Αυγούστου, 2016

ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημαΝαι!Ναι!Ναι!Ναι!
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10