Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 11 10
Call-Girls 42791
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Συνάντηση προ καιρού με Veronica.
Έχουν ειπωθεί όλα για αυτό το υπέροχο πλάσμα, γι΄αυτό σκευτόμουν αν έπρεπε να γράψω. Γιατί όχι όμως αφού αξίζει?

Ακριβής στην ώρα της ανοίγω την πόρτα και αντικρύζω ένα όμορφο κορίτσι ντυμένο με ένα μίνι φορεματάκι. Μετά τις απαραίτητες συστάσεις μπαίνει για μπανάκι. Βγαίνει με ένα όμορφο σετ μαύρων εσωρούχων αποτελούμενο από ένα μικροσκοπικό στρινγκάκι που έκρυβε μόνο την σχισμή από το αιδοίο της και τα κορδόνια του πίσω μέρους άφηναν να διαγραφεί η στρογγυλάδα του πίσω μέρους.
Γυμνασμένο σώμα διαγράφονταν οι κοιλιακοί της, βελούδινη επιδερμίδα, μικρωκαμωμένη με καμπύλες, μικρό στήθος αλλά στητό και εναρμονισμένο με το σώμα της.
Δεν αφήνει δευτερόλεπτο να πάει χαμένο, έρχεται όπως είμαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι πάνω μου και αρχίζει να με φιλάει.
Το φιλί βαθύ και παθιάρικο. Κατεβαίνει σιγά σιγά προς το λαιμό και μετά στις ρόγες. Αφού παίζει αρκετά μαζί τους ανοίγει την πετσέτα που φόραγα και εντυπωσιάζεται από το θέαμα, (έτσι τουλάχιστον μου είπε) πράγμα που ανεβάζει και τον γράφοντα. Άλλωστε το χρόνο που αγοράζουμε από αυτά τα κορίτσια αυτό δεν θέλουμε? Να μας ανεβάζουν και την ψυχολογία, εκτός των υπολοίπων, λέγοντας μας λόγια που μας ικανοποιούν είτε είναι αλήθεια είτε όχι.
Η πίπα της αρκετά καλή και υγρή, πότε με χέρια και πότε χωρίς. Περιποίηση της γύρω περιοχής και να σε κοιτάζει με τα όμορφα σχιστά μάτια της γεμάτα υποσχέσεις. Γύρισμα σε 69 για ανταπόδωση. Καλοσχηματισμένο καθαρό νινάκι με λίγο πεταχτά εσωτερικά χείλη για ρούφηγμα. Τρυπούλα στενή τόσο που χρειάστηκε πολύ υγρασία για να μπορέσω να δαχτυλοσκοπήσω. Πέρασμα ελαστικού και ιεραποστολικό. Το πως δένεται επάνω σου και τα δύο κορμία γίνονται ένα είναι απίστευτο. Δεν ήθελα να ξεκολήσω, τα φιλιά συνεχή και οι κραυγούλες που έβγαζε τόσο αληθοφανείς που φτιαχνόσουν ακόμη περισσότερο. Με δυσκολία την ξεκόλησα από πάνω μου για να μην έχουμε πρόωρη κατάθεση και μετά από εναλλαγή στάσεων ξανά ιεραποστολικά με τα πόδια της περασμένα στους ώμους μου κατάθεση μέσα της. Για δύο λεπτά με κράταγε μέσα της και με φιλούσε λες και δεν ήθελε να φύγεις από κοντά της.
Μιλήσαμε για 5 λεπτά και μπήκε για μπανάκι. Ακολούθησα κι εγώ και βγαίνοντας με αρπάζει αμέσως για δεύτερο γύρο. Εδώ δεν έχει χάσιμο χρόνου παιδιά. Πληρώνεις μία ώρα και θα έχεις μια ώρα sex χωρίς φάγωμα χρόνου.
Δεν πίστευα ότι θα ανταποκριθώ τόσο γρήγορα αλλά αυτή ήταν σίγουρη για το τι μπορεί να καταφέρει. Σε τέτοια στοματική περιποίηση δεν μπορείς να μην ανταποκριθείς. Έδωσε τέτοια ένταση και διάρκεια που πιστεύω ότι πήγαινε να με τελειώσει στο στόμα της. Εγώ ήθελα όμως να τη θαυμάσω στα 4 και έτσι έκανα. Υπέροχη θέα υπέροχο στήσιμο και δέσιμο των ποδιών της στις γάμπες μου για να μπορεί να με χτυπάει με δύναμη. Όπως είναι μικροκαμωμένη έπεφτα πάνω της και την φιλούσα στο λαιμό και την πλάτη. Γύριζε και μου έδινε γλωσόφιλα. Σφυροκόπημα και λόγια από μέρους της ότι είναι έτοιμη να τελειώσει. Είπαμε αλήθεια, ψέματα αυτά μας φτιάχνουν. Πόσο να αντέξω ο άνθρωπος δεύτερη κατάθεση μέσα της.
Συζητησούλα πάλι και κοιτάω το ρολόι. Της λέω τι έκανες εδώ 2 φορές σε 45 λεπτά? Και η απάντησή της απίστευτη. Δεν πάμε και για έναν τρίτο γύρο? Θα με πεθάνεις εσύ κορίτσι μου. Συναγωνιστές μου τρίτο γύρο δεν έκανα, αλλά χαδάκια και χουφτώματα μέσα στην κουβεντούλα και από τις 2 πλευρές.
Το προειδοποιητικό τηλεφώνημα τoυ οδηγού μας διέκοψε και αφού μπανιαριστήκαμε δώσαμε ραντεβού για το μέλλον.

Η Veronica τιμάει τα λεφτά που δίνεις μέχρι το τελευταίο sent.

Χωρίς χάσιμο χρόνου και χρονοτριβή στο social.

Όμορφη, έξυπλη και ξέρει να δίνεται.

Ελπίζω να πρόσθεσα κάτι με την κριτική μου, αν πάλι όχι, δεν πειράζει εγώ προσπάθησα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
NICK TRIVE
Τιμημένος
53
Πόντοι:
25.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 spipis71, rodriguez65, PSAXTIRI και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιουλίου, 2014
Γερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστης Μπράβο άρχοντα !!!!
29 Ιουλίου, 2014
the best call girls στα 130 euro ΈρωταςΈρωταςΈρωτας
29 Ιουλίου, 2014
Έτσι είναι, όπως ακριβώς τα γράφεις παίχτη!!!!!! Κουλ

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3