Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 38 10
Call-Girls
73694
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Η συναντηση εγινε απογευματακι στη Καλιθεα. Στην ωρα της χτυπησε την πορτα μπηκε χαμογελαστη ενα φιλακι γνωριμιας και κατ' ευθεια στο ντους. Οταν βγηκε τυλιγμενη λιγο με την πετσετα περιεξεργαστηκα το κορμι της. Μικροκαμωμενη αδυνατη αλλα με πιασιματακια. Φιληθηκαμε με βαθυ φιλι και αρχισα να χαιδευω το μικρο στητο βυζακι του. Ανταποκριθηκε αμμεσα και το χερι της κατεβηκε κατω να δει τι γινεται. Το στομα μου πηγε στις ρογες της που με το πρωτο πιπιλισμα σκληρυναν και η Ζολι αναστεναξε . Ξαπλωσαμε στο ρινγκ και το μπαλαμουτιασμα εγινε δυνατο . Εγω να την γλυφω το πεντακαθαρο ευωδιαστο νινακι κι εκεινη να κανει μια σιγανη πιπα. Φτιαχτηκαμε και οι δυο και μου φορεσε το καπελακι. Πηδημα σε ολες τις στασεις σε ενα στενο κοριτσιστικο νινακι. Την ειδα και καυλωσε και μ' εσφιγγε μεσα της μεχρι που σε ιεραποστολικο τελειωσα με την Ζολι να με σφιγγει απελπιστικα δειχνοντας οτι ηρθε σε οργασμο. Μετα μου ειπε οτι ειχε να κανει σεξ 5-6 ημερες. Στο διαλειμα κουβεντουλα σε αγγλικα ,γαλλικα και λιγα ελληνικα. Ειναι εξυπνη κι ευγενικη κοπελλα που ξερει ποια ειναι και τι θελει. Αρχισε να ψαχουλευει παλι κατω και οταν βρηκε ανταποκριση μ' εβαλε ανασκελα και αρχισε φιλια απο λαιμο, ρογες, κοιλια και κατεληξε στην πιπα. Κλασσικη ρουμανικη σχολη αλλα με διδακτορικο. Περιποιηση ολης της περιοχης και πιπα χωρις χερια σιγανη που σιγσ σιγα δυναμωνε μεχρι που τελειωσα στο στομα της. Πηγε στο μπανιο για ξεπλυμα με λιστεριν κλπ. και ξαναγυρισε κοντα μου κανοντας μου ενα τρυφερο μασαζ. Δεν κοιταξε καθολου το ρολοι και πιασαμε παλι την κουβεντα. Θα ειχαν περασει και 10-15 λεπτα οταν αποφασισε να σηκωθει να ντυθει. Χαμογελαστη παντα πηρε τα χρηματα , μουδωσε ενα φιλι βαθυ με καυλα κι εφυγε. Θα ξαναβρεθω μαζι της κι αυτη τη φορα 1,5 ωρα. Μ' εφτιαξε πολυ το ρουμανακι.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 14, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί