Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 9 10
Call-Girls
29024
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Από τις επαφές μου με την Alexia και την Angelina έχω διαπιστώσει ότι το γραφείο γενικά έχει πολύ καλή συμπεριφορά. Εκτός από 1-2 φαουλ που έχουν γίνει είμαι ικανοποιημένος από την διάθεσή εξυπηρέτησης τους.
Η Αλεξία είναι ένα κορίτσι με πραγματικά υπέροχο κορμί μοντέλου χωρίς κανένα ψεγάδι. Χρειάζεται να προσέξει την "συσκευασία"
Η πρώτη συνάντηση ήταν αποτυχημένη γιατί πιθανόν η κοπέλα δεν είχε γράψει χιλιόμετρα ακόμη ή δεν ήταν σε καλή ψυχολογία. Είχα και εγω μεγαλύτερες απαιτήσεις από ένα τέτοιο κορμί και πίεσα παραπάνω.
Στην πορεία έχει βελτιωθεί πολύ όσον αφορά την δράση της στο κρεβάτι, έχει διατηρήσει την ενεργητικότητά της βελτιώνοντας και την ποιότητα.
Κάνει πολύ καλό στοματικό και το κορμί της είναι φτιαγμένο για να κάνεις μαζί της την πιό τρελλή στάση.
Αντέχει το σφυροκόπημα και το ζητάει περισσότερο όσο προχωράει η ώρα.
Εχω διαπιστώσει ότι της αρέσει πολύ το γαμήσι στα όρθια αλλά αυτό αφορά πολύ αθλητικούς τύπους αφού και η ίδια πρέπει να γυμνάζεται αρκετά και αντέχει.
Αν βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες της και προσθέσει και κουλουράκι μπορεί να πουλήσει πολύ στο άμεσο μέλλον.
Από συμπεριφορά και social είναι στα πλαίσια που χρειάζεται.
Η Αλεξία είναι ένα κορίτσι με πραγματικά υπέροχο κορμί μοντέλου χωρίς κανένα ψεγάδι. Χρειάζεται να προσέξει την "συσκευασία"
Η πρώτη συνάντηση ήταν αποτυχημένη γιατί πιθανόν η κοπέλα δεν είχε γράψει χιλιόμετρα ακόμη ή δεν ήταν σε καλή ψυχολογία. Είχα και εγω μεγαλύτερες απαιτήσεις από ένα τέτοιο κορμί και πίεσα παραπάνω.
Στην πορεία έχει βελτιωθεί πολύ όσον αφορά την δράση της στο κρεβάτι, έχει διατηρήσει την ενεργητικότητά της βελτιώνοντας και την ποιότητα.
Κάνει πολύ καλό στοματικό και το κορμί της είναι φτιαγμένο για να κάνεις μαζί της την πιό τρελλή στάση.
Αντέχει το σφυροκόπημα και το ζητάει περισσότερο όσο προχωράει η ώρα.
Εχω διαπιστώσει ότι της αρέσει πολύ το γαμήσι στα όρθια αλλά αυτό αφορά πολύ αθλητικούς τύπους αφού και η ίδια πρέπει να γυμνάζεται αρκετά και αντέχει.
Αν βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες της και προσθέσει και κουλουράκι μπορεί να πουλήσει πολύ στο άμεσο μέλλον.
Από συμπεριφορά και social είναι στα πλαίσια που χρειάζεται.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 22, 2014
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
220€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί