Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 85 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ποτέ δεν γράφω δεύτερη κριτική για μία κοπέλα, αν και δεν έχω κρύψει ότι είμαι των επαναλήψεων.
Είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως την πρώτη φορά όσο τέλεια και αν πάει μια συνάντηση, είναι αναγνωριστική. Από τη δεύτερη και μετά μπορείς να καταλάβεις αν η κοπέλα μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω πραγματικά ή αν έχει φτάσει στο τοπ.
'Ετσι επανέρχομαι για τη Valeria για να συμπληρώσω κάποια πράγματα και να αποκαταστήσω κάποια άλλα.

Πάντα συνεπής στο ραντεβού της (όταν το έχει φιξάρει η ίδια αποκλείεται να μην το κάνει) εμφανίστηκε με ένα αεράτο (όχι κολητό) μίνι φόρεμα. Φιλάκια και χουφτώματα από την είσοδο. Υπέροχη αίσθηση του κορμιού της πάνω από τα ρούχα με τα στήθη της πάντα ελέυθερα από στηθόδεσμο. Τι να τον κάνει άλλωστε, αφού τέτοιο στητό φυσικό στήθος σε αυτό το μέγεθος δεν τον έχει ανάγκη. Επειδή στην πρώτη μου κριτική είχα επικεντρωθεί μόνο στην πίσω όψη γιατί είχα εντυπωσιαστεί και πολύ σωστά φίλοι συναγωνιστές μου είχαν γράψει ''μα καλά μόνο αυτό είχε?''. Όχι έχει πάρα πολλά, όμορφο πρόσωπο, υπέροχα πράσινα μάτια, πολύ όμορφα χείλη και δόντια που με τα μακρυά ξανθά μαλιά της φτιάχνουν ένα πολύ όμορφο σύνολο. Για το σώμα τι να πω.......... τέλειες καμπύλες και απαλό λείο δέρμα.
Τσιγαράκι και πλέον το Jacuzzi είχε γεμίσει. Μέσα μαζί και η καύλα απίστευτη. Από τη μία να φιλιόμαστε και τριβόμαστε και από την άλλη η πίεση του νερού να ενισχύει την ηδονή. (Μην αρχίσετε πάλι τα περί δωματίου, φτηνό ήταν).
Έξοδος και συνέχεια στο κρεβάτι με γλυψίματα παντού. Ατελείωτα γλυψίματα γευόμενος κάθε σημείο του κορμιού της.
Για την πράξη δεν θα πω πολλά. Εναλλαγή πολλών στάσεων και τελείωμα στα τέσσερα όπου πέταξα το προφυλακτικό και γέμισα με σπέρμα τα υπέροχα οπίσθιά της. Όσο για τη δεύτερη φορά επειδή αργούσα αγχώθηκα, αλλά επέμεινε με δύναμη στην πίπα και παρόλο που ξεπέρασε τον χρόνο δεν σταμάτησε μέχρι να με οδηγήσει και πάλι στο τέλος.

Ανέβασα τη βαθμολογία της στην επικοινωνία γιατί και σε αυτόν τον τομέα πιστεύω ότι είναι ευεργετική η επανάληψη με μια κοπέλα που δεν μιλάει και πολύ καλά Αγγλικά. Απελευθερωμένη πλέον από το κόμπλεξ που μπορεί να προκαλεί η ελλειπής γνώση την πρώτη φορά, μιλήσαμε αρκετά. Με λίγη προσπάθεια από μέρους σας και προσπαθώντας να πείτε με διαφορετικές λέξεις κάτι που δεν κατάλαβε θα έχετε μια επικοινωνία όχι τέλεια αλλά ικανοποιητική.

Γενικότερα στα 100 ευρώ δεν νομίζω ότι θα βρείτε εύκολα τέτοιο παιδί, κάτι που την καθιστά σίγουρα VFM.

Kisses baby.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό