Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 174 10
Call-Girls 230765
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Kαλησπέρα μάγκες . Ακόμη μία κριτική για την κορασίδα . Δεν θα σας κουράσω, απλά να σας αναφέρω και εγώ την εμπειρία μου με την κοπέλα και να πως η τελευταία φορά που βρέθηκα με την Αngela ήταν εκεί κοντά στον Μάρτιο.
Την είχα πάρει και μία φόρα πριν τις γιορτές αλλά πάντα προσπαθώ να βρίσκομαι με τις κυρίες δύο φορές -προτού γράψω και γενικότερα κρίνω - διότι από την εμπειρία μου πάντα την δεύτερη φορά είναι πιο χαλαρά και άνετα τα πράγματα.
Λοιπόν όπως λέω και στο Θέμα η κοπέλα είναι όντως kavlova όχι μόνο λόγω καταγωγής αλλά και συμπεριφοράς . Και στις δύο συνευρέσεις ήταν πάρα πολύ φιλική άνετη και γενικότερα γουστάρει να γαμιέται Κουλ . Αυτό άλλωστε είναι και το νόημα .
Ειδικά στην πίπα που κάνει εάν κάποιος δεν την ενοχλήσει μπορεί και να μην σταματήσει ποτέ .. ειλικρινά το κεφάλι της πάει σαν μηχανάκι πανω κάτω ασταμάτητα. Μεγάλο χαμόγελο
Στην συμπεριφορά αρχικά μπορεί όντως να φαίνεται ψιλοψυχρή και μαζεμένη - αρχικά - αλλά μετά είναι πολύ πιο άνετη και όπως προείπα ειδικά στην δεύτερη συνεύρεση ήταν μια χαρά.
Κώλο δίνει σε όλες τις στάσεις και με όποια δύναμη και για όση ώρα γουστάρεις (και γενικά οι στάσεις που παίρνει είναι πολύ καλές και καυλωτικές).
Εμφανισιακά είναι εντυπωσιακή , την κοιτάς και δέυτερη και τρίτη φορά στον δηλαδή στον δρόμο, στο ύψος με τα τακούνια που εμφανίζεται χτυπάει το 1,80 άνετα. Από τις φώτο έχει πάρει κιλάκια - όσα πρέπει εννοείται- και βέβαια έχει φτιάξει και το βυζί.
Το καλό επίσης είναι ότι την βρίσκεις άνετα στο τηλέφωνο - το οποίο βεβαία είναι και αρνητικό διότι μπορεί να χτυπάει ασταμάτητα το τηλέφωνό της σε μηνύματα και κλήσεις (ειδικά αν κάνεις το ραντεβού σχετικά νωρίς).
Επίσης από το πρώτο ραντεβού ήρθε σε χώρο δικό μου κάτι το οποίο με βολεύει προσωπικά - και βέβαια είναι κάτι που δεν το κάνουν πολλές.
Για να κλείσω γιατί τελικά μπορεί και να σας κούρασα Χαμόγελο, συνίσταται ανεπιφύλακτα ως VFM.
Για να σας προλάβω στην ερώτηση γιατί έχω βάλει ίσως, στην περίπτωση αν θα την ξανασυναντούσα το έβαλα γιατί δεν νομίζω ότι έχει κάτι άλλο να πάρω (νομίζω με καταλαβαίνετε) .
Η μόνη περίπτωση είναι αν την πάρω με μία φίλη της που μου είπε ότι κοστολογείται στα 200 η συνεύρεση. θα δούμε .
Καλό βόλι σας έυχομαι Κατσικογάμης

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 01, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες