Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 171 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τα ωραια πραγματα στην ζωη ερχονται τελικα απο εκει που δεν το περιμενεις και χωρις να τα εχεις κανονισει..Παρεα στο σπιτι με ενα φιλαρακι μας ηρθε η καυλα να κανουμε μια παρτουζιτσα...Επειδη μια γκομενα δεν θα μας εκανε καλα,αποφασισαμε να παρουμε δυο..Το μυαλο μου πηγε στην κατερινα και τις φιλες τις.Απο κατι φωτο που ειχα δει μου αρεσε αυτο το petit σωματακι και ηθελα να παρω κατι πιο κοντα στην ηλικια μου (καλες και oi milfares αλλα τις τελευταιες φορες ολο τετοιες παιρνω).Η συνεννοηση με τα κοριτσια ευκολη και ιδιαιτερα ελκυστικη η τιμουλα για τετραδα στα 190 ευρωπουλα .

Αν και αργησαν ενα 20λεπτο με αποζημιωσαν με αυτο που ειδα στην αρχη.Ντυμενες και οι δυο ομορφα με ρουχα που κολακευαν τα σωματα τους μου εκαναν το κλικ που λεμε.petit πινακια και τα δυο 21 και 19 χρονων μελαχροινα μεσα στην ΚΑΥΛΑ.. Πουτσομεζεδακια που τα βλεπεις στο δρομο και σιγουρα θα γυρισεις να τα κοιταξεις

Ο φιλος μου ειχε πεταχτει καπου και ετσι τις υποδεχτηκα μονος μου...καθισαμε στο καναπε , λιγο social να σπασει ο παγος και μετα απο λιγο πηγαν για μπανακι τα κοριτσια..Εγω ενοιωσα απο την αρχη αρκετα οικια μαζι τους... Ξεκινανε πολυ ωραια ενα διπλοτσιμπουκο χωρις προφυλακτικο,εγω να δαχτυλιαζω ποτε την μια ποτε την αλλη , γλυφομουνια ενναλαξ , καπου εκει μπαινει και ο φιλος μου μεσα και εκει εγινε το πανηγυρι..

ΑΠΟΛΑ ειχε το τραπεζι πιπες ενναλαξ,διαφορες στασεις ,τελειωμα και στις δυο στο στομα χωρις να τρεχουν πανικοβλητες να τα φτυσουν και αλλα πολλα πανω στο σεχουαλικο κομματι..σε καποιο σημειο ηταν η μια απο πανω μου , ο φιλος μου γαμουσε την αλλη στα τεσσερα ενω εγω τις ετρειβα την κλειτοριδα και ταυτοχρονα φιλιομουν και με τις δυοΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμης...Γενικα περασα αρκετα καλα , κατσανε και κανα 10λεπτο παραπανω.Ειπα να γραψω κριτικη για οι αποψεις διαφερουν για αυτες.Οι δικη μου γνωμη ειναι οτι δινεις παιρνεις , αν σε αυτα τα πιπινακια τους φερθεις ευγενικα και τα κανεις να λυθουν και νομιζουν οτι γαμιονται με ενα φιλο τους θα σε αποζημιωσουν

Συνοψιζοντας:
Περασα αρκετα καλα και θα το ξανακανω..κριτικες δεν γραφω συχνα γιατι οι περισσοτερες αποψεις μου ειναι ιδιες με την πληαδα των κριτικων..(π.χ ολα καλα με κλελια, ναντια ,μαρινα Χμμμ; τελικα ειμαι και εγω ενας απο αυτους που εχυσε η κατουρησε!!! χαχαχαχασιγουρα εγω παντως ξερω γιατι mου εχει κανει squirting η δικια μου Έρωτας οποτε γνωριζω την οσμη που εχουν,το χρωμα την αφη κτλ ασχετο αλλο τωρα βρηκα να το πω και αυτοΓλώσσα

Ενα καλο ραντεβου για εμενα που θα το ξανακανω,οθτε προμοτορας ειμαι ουτε τιποτα!!απλα οτι ειδα λεω οι βαθμολογιες ειναι ενδεικτικες δεν μπορω να βαλω μεγαλυτερους βαθμους
εδω ειναι τι πιστευω

Εμφάνιση (πρόσωπο)* 8,5

Εμφάνιση (σώμα)* 8

Γενική συμπεριφορά* 9

Επικοινωνία* 9

Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή* 8,5

Σχέση απόδοσης/τιμής* 10 190 ευρω/2 ατομα=95 ευρω duo sta 95 με πιπινια 19 και 21 χρ. δεν βρισκεις ευκολα με ολα αυτα μεσα

υ.γ χασαμε και το πρωτο ημιχρονο της Ολλανδιας με την κριτικη χαχαχαχα

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
190€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα