Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 211 10
Call-Girls
524741
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Λοιπόν πρώτη στην ουσία κριτική για την συγκεκριμένη, απλά η ημερομηνία είναι χωρφισμένη πέρυσι και φέτος γιατί είναι για τρεις συνευρέσεις μία πέρυσι και δύο φέτος.
Έχουν γράψει ουκ ολίγοι για την κοπέλα και οι περισσότεροι είναι μέσα.
Όντως η κοπέλα είναι και γαμώ τα άτομα και, και γαμώ τα ξέκωλα. Γουστάρει να γαμιέται αν σε πάει τα δίνει όλα δεν λέει όχι σε τίποτα και γενικότερα είναι VFM 100%. Ειδικά αν την πάρεις και σε χώρο δικό σου να γλιτώσεις μεταφορικά και ξενοδοχείο είναι μια χαρά τα 60 €.
Βέβαια είναι δύσκολη στο κλείσιμο του ραντεβού, όχι στην επικοινωνία , διότι της την βαράει μερικές φορές, δεν δουλεύει για μεγάλα χρονικά διαστήματα και μαζεύεται μετά κόσμος για να "τακτοποιήσει".
Για την εμφάνιση τώρα η κοπέλα είναι άνω των 35, καλό σώμα έως και πολύ καλό. Το βυζί φτιαγμένο αλλά αναλογικό με το υπόλοιπο σώμα και το πρόσωπο σπασμένο - πρόστυχο.
Στην συμπεριφορά είναι μέσα στην τρέλα και κάνει ότι γουστάρει γαμιέται όπως γουστάρει (πριν με ρωτήσετε δεν με έχει λούσει με τίποτα "υγρα").
Ελπίζω να ήμουν κατατοπιστικός και να βοήθησα και εγώ αν όπως και προείπα έχουν γραφτεί πάρα πολλές κριτικές.
Σημείωση:
Για να δικαιολογήσω την φώτο που αναφέρω ως ψεύτικη η ίδια ανέφερε ότι δεν είναι αυτή στην φώτο διότι όπως είπε πάντα φοράει ένα αλυσιδάκι λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο (στο δεξί πόδι - νομίζω)
Έχουν γράψει ουκ ολίγοι για την κοπέλα και οι περισσότεροι είναι μέσα.
Όντως η κοπέλα είναι και γαμώ τα άτομα και, και γαμώ τα ξέκωλα. Γουστάρει να γαμιέται αν σε πάει τα δίνει όλα δεν λέει όχι σε τίποτα και γενικότερα είναι VFM 100%. Ειδικά αν την πάρεις και σε χώρο δικό σου να γλιτώσεις μεταφορικά και ξενοδοχείο είναι μια χαρά τα 60 €.
Βέβαια είναι δύσκολη στο κλείσιμο του ραντεβού, όχι στην επικοινωνία , διότι της την βαράει μερικές φορές, δεν δουλεύει για μεγάλα χρονικά διαστήματα και μαζεύεται μετά κόσμος για να "τακτοποιήσει".
Για την εμφάνιση τώρα η κοπέλα είναι άνω των 35, καλό σώμα έως και πολύ καλό. Το βυζί φτιαγμένο αλλά αναλογικό με το υπόλοιπο σώμα και το πρόσωπο σπασμένο - πρόστυχο.
Στην συμπεριφορά είναι μέσα στην τρέλα και κάνει ότι γουστάρει γαμιέται όπως γουστάρει (πριν με ρωτήσετε δεν με έχει λούσει με τίποτα "υγρα").
Ελπίζω να ήμουν κατατοπιστικός και να βοήθησα και εγώ αν όπως και προείπα έχουν γραφτεί πάρα πολλές κριτικές.
Σημείωση:
Για να δικαιολογήσω την φώτο που αναφέρω ως ψεύτικη η ίδια ανέφερε ότι δεν είναι αυτή στην φώτο διότι όπως είπε πάντα φοράει ένα αλυσιδάκι λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο (στο δεξί πόδι - νομίζω)
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιουλίου, 2014
Κανεις δεν την παντρεύεται την κακομοίρα και θα της μείνει παράπονο.
prokopis_proikismenos
05 Ιουλίου, 2014
μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει το τηλέφωνό της?
L
lustyman
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2