Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 11 10
Call-Girls 42791
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Όταν άνοιξα την πόρτα αντίκρισα μια “πικάντικη” γυναίκα, ντυμένη με ένα κομψό λευκό φόρεμα, να μου χαμογελά γλυκά.

Η Veronica εισήλθε με αξιοσημείωτη αυτοπεποίθηση στο δωμάτιο, βάδισε με άνεση και σιγουριά τα λίγα μέτρα που χωρίζουν την πόρτα από το σεκρετέρ, και αφού εναπόθεσε επάνω του τα προσωπικά της αντικείμενα, στάθηκε ευθυτενής μπροστά μου και με παρακάλεσε να την βοηθήσω στην έκδυση. Δεν θα αναλωθώ στο να περιγράψω τον άκρως θηλυκό σωματότυπό της, και τούτο διότι οι αναρτημένες φωτογραφίες τον απεικονίζουν με πιστότητα. Αυτό όμως που δεν καταφέρνουν να απεικονίσουν οι φωτογραφίες, είναι το εκρηκτικό μείγμα κομψότητας και προκλητικότητας που αποπνέει.

Η προσηνής και γλυκιά συμπεριφορά της, βοήθησε στο να δημιουργηθεί τάχιστα κλίμα οικειότητας, και έτσι τα εξαιρετικά προκαταρκτικά της, ήρθαν με φυσικό και αβίαστο τρόπο πριν καν ξαπλώσουμε. Αλλά και οι φροντίδες της στην κλίνη, είναι εξ΄ίσου εξαιρετικές όσο και εκτός αυτής. Η Veronica δίνεται ανεπιτήδευτα, θηλυκά και παθιασμένα. Καθαρή και περιποιημένη από κορυφής έως ονύχων, σε παρασύρει στο να θέλεις να γευθείς το κάθε χιλιοστό του βελούδινου κορμιού της. Επιτρέψτε μου να μην αναφερθώ με ενδελέχεια στις περιπτύξεις, γιατί θεωρώ ανούσιο, το να καταναλίσκομαι σε γλαφυρές περιγραφές πεολειχιών, διεισδύσεων, σφυρηλατήσεων, f & fz δραπανοπροώσεων, ηλεκτροσυγκολλήσεων και λοιπών μηχανουργικών εργασιών, καθώς και, λαβών κλινοπάλης, καταδύσεων μετά συντελεστού δυσκολίας 5, στάσεων κάμα σούτρα και λοιπών γυμναστικών επιδείξεων και αθλητικών επιδόσεων. Θα ήθελα όμως να επισημάνω κάποιο πράγμα, το οποίο και θεωρώ πιο σημαντικό κατά την ταπεινή μου άποψη και αυτό είναι το εξής: Σίγουρα υπήρξαν κοπέλες που μου προσέφεραν καλύτερο στοματικό. Σίγουρα πλάγιασα με κοπέλες που επιδόθηκαν σε πιο περίτεχνα κόλπα και που κοπίασαν περισσότερο στο κρεβάτι. Μερικά πράγματα όμως δεν θέλουν κόπο. Θέλουν τρόπο. Και η Veronica τον κατέχει. Επιθετική αλλά και συνάμα τρυφερή, ακροβατεί μεταξύ “κυρίας” και “τσούλας” από την αρχή μέχρι το τέλος του ραντεβού. Εκφραστική, ερωτική, σχεδόν αέρινη, κατάφερε να παγιδεύσει επάνω της και τις πέντε μου αισθήσεις, με τρόπο τόσο απόλυτο, που δεν ήθελα να βγω από μέσα της μέχρι να σωριαστώ αποκαμωμένος, δίχως ανάσα, στο πάτωμα. Πολλές μου προσέφεραν ηδονή. Χαριστική βολή όμως, μου έδωσαν πολύ λίγες.

Σίγουρα θα ήθελα πολύ να την ξαναδώ. Δεδομένης όμως της ηλικίας μου, πολύ φοβούμαι ότι δεν αντέχω πλέον τέτοιες συγκινήσεις. Συνεπώς, συνεχίζοντας τον τίτλο της κριτικής μου : Bang, bang... Oh I hit the ground... Bang, bang... That awful sound... Bang, bang... this call girl shot me down.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
The Saint*
Τιμημένος
90
Πόντοι:
25.467
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iuakoya, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Jim25jim και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιουλίου, 2014
Εξαιρετικα απο καθε αποψη! Και επιπλεον εισθε πολυ σωστα τοποθετημενος απεναντι στο χωρο και τον χρονο. +1, κ. the Saint!
03 Ιουλίου, 2014
Καλά, με το "σεκρετέρ" εκσπερμάτωσα σιωπηλά αλλά ηδονικά! Ντροπή
ΥΓ:Αφού δεν πέθανες με 2 bang είσαι όντως Άγιος.
BO
Bill OldKostas
03 Ιουλίου, 2014
Στα 130€ συμπεριλαμβανεται και το ξενοδοχειο?
03 Ιουλίου, 2014
αγιε μου ακομα να σας τιμησουν?
την ευλογια σας...
03 Ιουλίου, 2014
Πραγματικά χαίρομαι να διαβάζω τα γραφόμενά σου. Απίστευτο στίλ..
04 Ιουλίου, 2014
Ο Αγιος κανει θαυματα στις περιγραφες.....Χαμόγελο Μας καυλωσες πρωι πρωι
04 Ιουλίου, 2014
@blizardeye: Σας ευχαριστώ πολύ, κύριε.

@Bill OldKostas: Χαμόγελο

@tarzanbig: Όχι, κύριε.

@alexm4n: Ευλογία Κυρίου και έλεος Αυτού, έλθει εφ΄ υμάς, φίλτατε. Μας λείπετε όμως.

@KyklopasPolifimos: Ευχαριστώ για την φιλοφρόνηση, κύριε.
04 Ιουλίου, 2014
Φιλε 1000% συγγραφεας .........Ο Paulo Coelho της Ερωτικής πράξης ..............
N
nikbel2000
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8