Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.5 1 10
Call-Girls
4938
Γενική βαθμολογία
4.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
4.0
Επικοινωνία
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Ημερομήνία ενδεικτική αλλά έχει κάμποσο καιρό.
Καμιά φορά οι απόψεις είναι υποκειμενικές οπότε κρατήστε τα γεγονότα guys.
Αδύνατη γενικά αλλά παντου μια πλαδαρότητα.. και στο σώμα και στο στήθος. Στήθος νούμερο 2 αλλά μίζερο. Πρόσωπο έτσι και έτσι αλλά υποκειμενικό αυτό.
Να αλλάξαμε 3-4 κουβεντες όλες και όλες.. είτε ήσουνα εκεί είτε όχι δεν της έκανε και μεγάλη διαφορά. Συνέχιζε με κινητό, υπολογιστή. Άμα ρώταγες κάτι απαντουσε μονολεκτικά. Λες και ήσουνα στο γκισέ στο ΙΚΑ.
Τα λεφτά μόλις μπαίνεις. Πίπα για 2 λεπτά άντε να ήταν 3 με το ρολόι, λάστιχο και στην ερώτηση πως θες να αρχίσουμε.
Τράβηξα έναν στα 4 σαν κούνελος όσο πιο δυνατά μπορουσα και την έκανα.
Η όσφρηση δε πρόδιδε ότι δεν θα αντιμετώπιζες προβλήματα σε ενδεχόμενο μακροβούτι αλλά ούτε που επιχείρησα.
Αν και γενικά είμαι επιεικείς, έχει και η κάθε μία τις ώρες της, η συγκεκριμένη ήταν η χειρότερη που έχω πληρώσει ποτέ.
Γυφτορουμάνα με ύφος πριγκίπισσας που βρήκε το μ@λ@κ@ να τα αρπάξει.
Καμιά φορά οι απόψεις είναι υποκειμενικές οπότε κρατήστε τα γεγονότα guys.
Αδύνατη γενικά αλλά παντου μια πλαδαρότητα.. και στο σώμα και στο στήθος. Στήθος νούμερο 2 αλλά μίζερο. Πρόσωπο έτσι και έτσι αλλά υποκειμενικό αυτό.
Να αλλάξαμε 3-4 κουβεντες όλες και όλες.. είτε ήσουνα εκεί είτε όχι δεν της έκανε και μεγάλη διαφορά. Συνέχιζε με κινητό, υπολογιστή. Άμα ρώταγες κάτι απαντουσε μονολεκτικά. Λες και ήσουνα στο γκισέ στο ΙΚΑ.
Τα λεφτά μόλις μπαίνεις. Πίπα για 2 λεπτά άντε να ήταν 3 με το ρολόι, λάστιχο και στην ερώτηση πως θες να αρχίσουμε.
Τράβηξα έναν στα 4 σαν κούνελος όσο πιο δυνατά μπορουσα και την έκανα.
Η όσφρηση δε πρόδιδε ότι δεν θα αντιμετώπιζες προβλήματα σε ενδεχόμενο μακροβούτι αλλά ούτε που επιχείρησα.
Αν και γενικά είμαι επιεικείς, έχει και η κάθε μία τις ώρες της, η συγκεκριμένη ήταν η χειρότερη που έχω πληρώσει ποτέ.
Γυφτορουμάνα με ύφος πριγκίπισσας που βρήκε το μ@λ@κ@ να τα αρπάξει.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 05, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί