Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 85 10
Call-Girls
136414
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
λοιπον λοιπον .... εγω δεν τις εστειλα καν μηνυμα - μου εστειλε αυτή γιατι μετα τον μεγαλο αγαπουλα που εστειλε πρωτος μηνυμα και πηρε πρωτος απαντηση και τα ειχε μαθει όλα πριν δημοσιοποιηθουν ,εμαθε η κοπελα ότι είμαι ωραιο παλικαρι και ειπε να μη τις ξεφυγω !!
Εγω θελω να ευχαριστησω τον Κυκλωπα γιατι χαρη σε αυτόν με δεχτηκε η κοπελα... τις ειπα ότι είμαι γνωστος αυτου που σου εστειλε πρωτος πρωτος μηνυμα και αναψε το πρασινο φως
παμε σοβαρα τωρα !
μεσω sms εγινε η πρωτη επικοινωνια και κατοπιν ένα ψιλοτσεκαρισμα από ότι καταλαβα μεσω Pm για εξακριβωσει στοιχειων (σε εισαγωγικα) και κλεισιτκε το ραντεβού .
στο ραντεβού της πολύ συνεπης αφου μπορει αν ηρθε και 5 λεπτα νωρίτερα.
κιτρινο φορεμα φορουσε αν και δεν πιστευω ότι αυτό παιζει σημασια , αν ηταν κιτρινο η μπλε δηλαδή
πανεμορφο προσωπο - ματαρες - πρασινα ματια και (όχι μπλε κυριε ερωτικέ) πανέμορφα φρυδια - χειλαρες μαλι ξανθο exte !
από κορμι οκ , βοηθαει και η ηλικια που είναι πιτσιρικα αλλα πραγματικα καμια σχεση με τις φωτογραφιες ...
πολύ καλυτερη από κοντα - υπεροχο στηθος (3αρι) φυσικο με ωραιο σχημα - πολύ ωραιο κολαρακι και ωραια ποδια !
γενικα η κοπελα είναι παρα πολύ ομορφη !
στο θεμα του σεξ δεν εχω να προσθεσω κατι περισσοτερο από τους ypoloipoyw κυριους - με λιγα λογια πολύ δυνατη στο κρεββατι , πολύ καλη στο στοματικο ποζαρει πολύ καλα , αντεχει τα ζορια και τα αναζηταει και η ιδια !!
θεωρω ότι δεν θα μεινει πολύ στον ελλαδικο χωρο η αν μεινει θα παιξει μπαλα σε άλλη κατηγορια !
το μονο που θα μπορουσα να ψελισω στα αρνητικα είναι ότι το κοριτσι δεν ξερει τιποτα από ελληνικα και αγγλικα.
Αν και κανει φιλοτιμες προσπαθεις να μην υπαρχει βουβαμαρα στα διαλειματα στο επικοινωνιακο υπαρχει θεμα. η θα γελας με την ασυνεννοησια η δεν θα μιλας καθολου γιατι δεν εχεις τι να πεις
Το πρόβλημα βεβαια είναι μικρο γιατι και όταν δεν εισαι σε αποστολή σου φτανει απλα να το βλέπεις γυμνο πανω στο κρεαββατι να τρίβετε !!
καλο είναι οσοι δεν την εχουν συναντησει και θελουν , να το επιταχυνουν γιατι παιζει και να μη προλαβουν !!
Εγω θελω να ευχαριστησω τον Κυκλωπα γιατι χαρη σε αυτόν με δεχτηκε η κοπελα... τις ειπα ότι είμαι γνωστος αυτου που σου εστειλε πρωτος πρωτος μηνυμα και αναψε το πρασινο φως
παμε σοβαρα τωρα !
μεσω sms εγινε η πρωτη επικοινωνια και κατοπιν ένα ψιλοτσεκαρισμα από ότι καταλαβα μεσω Pm για εξακριβωσει στοιχειων (σε εισαγωγικα) και κλεισιτκε το ραντεβού .
στο ραντεβού της πολύ συνεπης αφου μπορει αν ηρθε και 5 λεπτα νωρίτερα.
κιτρινο φορεμα φορουσε αν και δεν πιστευω ότι αυτό παιζει σημασια , αν ηταν κιτρινο η μπλε δηλαδή
πανεμορφο προσωπο - ματαρες - πρασινα ματια και (όχι μπλε κυριε ερωτικέ) πανέμορφα φρυδια - χειλαρες μαλι ξανθο exte !
από κορμι οκ , βοηθαει και η ηλικια που είναι πιτσιρικα αλλα πραγματικα καμια σχεση με τις φωτογραφιες ...
πολύ καλυτερη από κοντα - υπεροχο στηθος (3αρι) φυσικο με ωραιο σχημα - πολύ ωραιο κολαρακι και ωραια ποδια !
γενικα η κοπελα είναι παρα πολύ ομορφη !
στο θεμα του σεξ δεν εχω να προσθεσω κατι περισσοτερο από τους ypoloipoyw κυριους - με λιγα λογια πολύ δυνατη στο κρεββατι , πολύ καλη στο στοματικο ποζαρει πολύ καλα , αντεχει τα ζορια και τα αναζηταει και η ιδια !!
θεωρω ότι δεν θα μεινει πολύ στον ελλαδικο χωρο η αν μεινει θα παιξει μπαλα σε άλλη κατηγορια !
το μονο που θα μπορουσα να ψελισω στα αρνητικα είναι ότι το κοριτσι δεν ξερει τιποτα από ελληνικα και αγγλικα.
Αν και κανει φιλοτιμες προσπαθεις να μην υπαρχει βουβαμαρα στα διαλειματα στο επικοινωνιακο υπαρχει θεμα. η θα γελας με την ασυνεννοησια η δεν θα μιλας καθολου γιατι δεν εχεις τι να πεις
Το πρόβλημα βεβαια είναι μικρο γιατι και όταν δεν εισαι σε αποστολή σου φτανει απλα να το βλέπεις γυμνο πανω στο κρεαββατι να τρίβετε !!
καλο είναι οσοι δεν την εχουν συναντησει και θελουν , να το επιταχυνουν γιατι παιζει και να μη προλαβουν !!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιουνίου, 2014
Τα αγγλικά μπορεί να μην είναι καλά αλλά επαρκούν για βασική επικοινωνία. Μου είπε αρκετά γι' αυτήν και ανάμεσα στα άλλα ότι δεν πρόκειται να φύγει σύντομα από Ελλάδα, οπότε ψυχραιμία μάλλον προλαβαίνετε.
deuka75
19 Ιουνίου, 2014
Ένα σχόλιο έκανα και πλάκωσαν τα πμ που ζητάνε τηλέφωνο, που να ανέβαζα και κριτική. Η κοπέλα, όπως έχει αναφερθεί, στο μήνυμα που στέλνει παρακαλάει να μη δίνεται το τηλέφωνό της, θέλει η ίδια να το δίνει οπότε θα σεβαστώ την επιθυμία της, όπως θα κάνουν οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, που τους έχει σταλεί. Και γι'αυτούς που ρωτάνε, επειδή δε μπορώ να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά, ναι αξίζει τοn κόπο, η valeria έχει απίστευτο σώμα.
deuka75
20 Ιουνίου, 2014
Μηπως θελει και ΑΦΜ;
nickpie2008
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3