Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 174 10
Call-Girls
230764
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Αθηνα για δουλειές, οπότε έπρεπε να δοκιμάσουμε την περιβόητη Άντζελα.
Η συνεννόηση με 2-3 SMS στα οποία απαντά η ίδια και συνάντηση σε ξενοδοχείο του κέντρου.
Η κοπέλα ήρθε 10' νωριτερα απο το ραντεβού (+).
Αδύνατη σχετικά όμορφη, πολύ ωραια ματια, σώμα αδύνατο με σιλικόνη στο στήθος (-) Δεν ξερω πως ήταν πριν αλλα δεν νομίζω να ήταν τόσο χάλια ώστε να χρειάζεται ενίσχυση! Τεσπα γούστα ειναι αυτα.
Πολύ αμήχανη στην αρχή, πήγε για ντουζακι και βγαίνοντας άρχισε το μπαλαμουτι. Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο εδώ μιας και μίλησαν οι προηγούμενοι. Καθαρή και πολύ περιποιητικη.
Τελειωμα πρώτου γύρου στο στόμα μόνο με την πίπα της. Φτύσιμο, πλύσιμο και ξέβγαλμα με στοματικό διάλυμα (+)
Κουβέντα τσιγάρο (με ρώτησε αν επιτρέπεται) (+)
Στην κουβέντα καταλαβαίνεις οτι η αμηχανία ειναι κάτι το φυσιολογικό λόγω καταγωγής. Οι Ουκρανοί γενικά έχουν μια ψυχραδα.
Πολύ ωραια στην κουβέντα, μίλησε στο τηλεφωνο μόνο κατα τη διάρκεια που ήμουν εγώ στο ντους.
Δεύτερος γύρος με κλασικό προγραμμα πίπα, πέρασμα προφυλακτικού με το στόμα (++) και αγώνας μέχρι τελικής πτώσης. Δεν πηρα πρωκτικό αν και κανει.
Ντουζακι κουβεντούλα κάναμε κι ενα τσιγάρο, ασπασμοι και αποχαιρετισμός!
Ώπα κοπελιά το δώρο σου! (+)
Μου εκανε μεγάλη εντύπωση οτι δεν μου εκανε καμία νύξη για τα χρήματα! (+++)
Για μενα πολύ τίμια επιλογή. Ήρθε στην Ελλάδα για να κανει αυτό που κανει, και το κανει καλα.
Η συνεννόηση με 2-3 SMS στα οποία απαντά η ίδια και συνάντηση σε ξενοδοχείο του κέντρου.
Η κοπέλα ήρθε 10' νωριτερα απο το ραντεβού (+).
Αδύνατη σχετικά όμορφη, πολύ ωραια ματια, σώμα αδύνατο με σιλικόνη στο στήθος (-) Δεν ξερω πως ήταν πριν αλλα δεν νομίζω να ήταν τόσο χάλια ώστε να χρειάζεται ενίσχυση! Τεσπα γούστα ειναι αυτα.
Πολύ αμήχανη στην αρχή, πήγε για ντουζακι και βγαίνοντας άρχισε το μπαλαμουτι. Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο εδώ μιας και μίλησαν οι προηγούμενοι. Καθαρή και πολύ περιποιητικη.
Τελειωμα πρώτου γύρου στο στόμα μόνο με την πίπα της. Φτύσιμο, πλύσιμο και ξέβγαλμα με στοματικό διάλυμα (+)
Κουβέντα τσιγάρο (με ρώτησε αν επιτρέπεται) (+)
Στην κουβέντα καταλαβαίνεις οτι η αμηχανία ειναι κάτι το φυσιολογικό λόγω καταγωγής. Οι Ουκρανοί γενικά έχουν μια ψυχραδα.
Πολύ ωραια στην κουβέντα, μίλησε στο τηλεφωνο μόνο κατα τη διάρκεια που ήμουν εγώ στο ντους.
Δεύτερος γύρος με κλασικό προγραμμα πίπα, πέρασμα προφυλακτικού με το στόμα (++) και αγώνας μέχρι τελικής πτώσης. Δεν πηρα πρωκτικό αν και κανει.
Ντουζακι κουβεντούλα κάναμε κι ενα τσιγάρο, ασπασμοι και αποχαιρετισμός!
Ώπα κοπελιά το δώρο σου! (+)
Μου εκανε μεγάλη εντύπωση οτι δεν μου εκανε καμία νύξη για τα χρήματα! (+++)
Για μενα πολύ τίμια επιλογή. Ήρθε στην Ελλάδα για να κανει αυτό που κανει, και το κανει καλα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 06, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί