Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 85 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
===ALERT...ALERT===

...Μη αντικειμενικη κριτικη...


Η βδομαδα που συναντηθηκαμε ηταν απ τις δυσκολες.
Ποσειδωνια, η μια συναντηση μετα την αλλη και δουλεια στο γραφειο φουλ. Επρεπε οπωσδηποτε να ξεδωσω...

Διαβαζοντας στο νημα της κοπελας, σκεφτομαι να στειλω PM για το τηλεφωνο της. Να πω την αληθεια μου, δε περιμενα απαντηση. Το στειλα και το ξεχασα.
Επομενη μερα, βλεπω στο σάιτ PM. Ανοιγω και να σου το τηλεφωνο του μωρου. SMS στα καπακια και γρηγορο κλεισιμο ραντεβου για μια ωριτσα στα Νοτια.

Εσκασα στο χοτελ στη πεννα μιας και μετα ειχα επαγγελματικο ραντεβου και σκεφτηκα να βγαλω τα ρουχα, μη με δει κουστουματο και ψαρωσει. Εκανα ενα ντουσακι για φρεσκαρισμα και περιμενα ν ακουσω τα τακουνια στο διαδρομο να πλησιαζουν.

Χτυπημα στη πορτα κι αντε να δουμε τι θα δουμε τωρα... ταμπλας ...ΜΟΥΝΑΡΑ! Ξανθο μακρι μαλλι, στο 1.70 περιπου με τα τακουμια της. Πρασινες ματαρες να γυαλιζουν, κι ενα προσωπο Heidi Klumm ενα πραγμα. Ηλικιακα γυρω στα 25 την εκοψα, οχι οτι μ ενοιαζε μ αυτο που βλεπα μπροστα μου. Φοραγε ενα τζιν σορτσακι με ασορτι πουκαμισακι απο πανω, το οποιο αφηνε το 3αρι στηθος της αρκετα διακριτο στα λαγνα μου ματια. Ωραια λεω, μεχρι εδω καλα. Πεταχτο φιλακι και προσπαθεια για σπασιμο παγου ανεπιτυχως, μιας και το αγγλικο δεν το χει.

Βγαζει το πουκαμισο κι αφησε το στηθος της ν ανασανει. Απο μεσα δε φοραγε τιποτα. Πεταει και το σορτσακι και μενει με το στρινκγακι και τις γοβες της, γονατιζοντας στην ακρη του κρεβατιου. Δεν εχασα χρονο, ανεβαινω πανω, σκουφωνομαι κι αρχιζει το παιδι ενα αψογο για μενα στοματικο. Ειχε παρει τοσο ωραια σταση, που χαζευα αρκετη ωρα το κορμι της ενω αυτη ειχε στο νου της την περιποιηση μου. Αλλαγη σε 69, οπου εγινε ο χαμος. Εδειχνε να της αρεσει...οι θηλες της ειχαν σκληρηνει και την ενιωσα να πλυμηριζει. Εδω ειμαστε λεω. Γυρναει στα 4 κι αρχιζει ο αγωνας με ωραιες φωνουλες και καυλωτικα κουνηματα απο μερους της. Συνηθως κρατιεμαι να πω την αληθεια, αλλα μαζι της δε μπορω να πω οτι αντεξα. Με βρηκε το τελος μεσα της.

Καθησαμε να χαλαρωσουμε λιγο και ντουσακι εκατερωθεν. Τσιγαρακι χαλαρο και με το που το σβηνουμε, αρχιζει το παιδι να χαιδευει το στηθος της και να τριβει τα ποδια μεταξυ τους, λεγοντας μου, I m hot again... Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο Αρχισαμε το 2ο γυρο και σκεφτηκα οτι με τουτη δω δε θα τα παμε καλα...Το τελος μας βρηκε λιγο μετα το περασμα της μιας ωρας. Δωρακι στην τσαντα της, φιλακι πεταχτο και αντιο.

Μπαινοντας στο αυτοκινητο για να φυγω, εσκασα ενα χαμογελο σκεφτομενος οτι μολις ειχα δωσει ενα απ τα καλυτερα 100αρικα...


ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ

- η Βαλερια ειναι πολυ ομορφη κι αυτο την κανει επικινδυνα ερωτευσιμη. Αγαπουληδες δωστε την πρεπουσα προσοχη γιατι δε σας βλεπω καλα...
- μη το καψετε το κοριτσι, θα ναι κριμα...

Να περνατε παντα καλα

PS
Σας παρακαλω, μη στελνετε pm για το τηλεφωνο της.
Επιθυμια της να διαχειριστει μονη της το αυτο το θεμα.
Σεβαστειτε ΚΑΙ αυτην ΚΑΙ εμενα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 06, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Capt.Bligh
Μέλος
Εγγραφή:
9 Σεπ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
28
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουνίου, 2014
Κύριε Bligh θα μου δώσετε το τηλέφωνο της κοπέλας ; Αστειεύομαι, το έχω ήδη Μεγάλο χαμόγελο

ωραία κριτική Κουλ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1