Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 68 10
Call-Girls
246188
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Εχοντας διαβασει καλα λογια στο φορουμ και εχοντας επισης ακουσει ακομα καλυτερα απο τον φιλο μου spunky13 αποφασισα ενα πρωινο να κλεισω την Μαγια
Ημουν τυχερος απαντησε στο τηλ αμεσως , κλεισαμε ραντεβου στο κεντρο μετα απο μια ωρα. ευκολη συνεννοηση
Μιλα καλα ελληνικα και και ειναι αρκετα συμπαθητικη απο κοντα.
Μια τυπικη μιλφ της διπλανης πορτας. Μετριο αναστημα, καλουτσικο προσωπο, μαλλι σπαστο μαυρο, ηρθε ντυμενη απλα σαν μια τυπικη γυναικα, δεν εκανε μπαμ οτι ειναι βιζιτα.
Χαμογελαστη και ευδιαθετη σχετικα. Το σωμα της ειναι σχετικα καλό , το στηθος καπως μεγαλουτσικο και πεσμενο λογβ ηλικιας, και εχει ωραιο κωλαρακι το οποιο πια δεν δινει (πλαιοτερα το εδινε με 20 ευρω παραπανω)
Για τα λεφτα που δινει καποιος (60 ευρω) ειναι μια σχετικα τιμια επιλογη, με την ενοια οτι δεν κοιταει το ρολοι και μπορει να κατσει και μιαμιση ωρα για να τελειωσεις 2 φορες.
Εμενα ομως δεν μου εβγαλε ουτε καυλα, ουτε πουτανια με την καλη εννοια. Μου εβγαλε εναν ερασιτεχνισμο χωριατισας κατα καποιο τροπο. Αγαρμπη πιπα , ατεχνη σε σημειο που με πονεσε το καυλι μου. απο εκει και περα ξενερωσα και τα παντα γινανε τυπικη διαδικασια, κοιταγα να τελειωσω για να φυγω μια ωρα αρχυτερα.
Φιλοτιμη και τιμια μεν, αλλα καθολου σεξυ και ερωτικη δε.
Ξερω οτι εχει πολλους θαυμαστες αλλα συγγνωμη για εμενα δεν ειναι τιποτα παραπανω απο μια πολυ μετρια γυναικα τοσο σε εμφανιση οσο και σε υπηρεσιες.
Ειναι ομως οικονομικη....
Ημουν τυχερος απαντησε στο τηλ αμεσως , κλεισαμε ραντεβου στο κεντρο μετα απο μια ωρα. ευκολη συνεννοηση
Μιλα καλα ελληνικα και και ειναι αρκετα συμπαθητικη απο κοντα.
Μια τυπικη μιλφ της διπλανης πορτας. Μετριο αναστημα, καλουτσικο προσωπο, μαλλι σπαστο μαυρο, ηρθε ντυμενη απλα σαν μια τυπικη γυναικα, δεν εκανε μπαμ οτι ειναι βιζιτα.
Χαμογελαστη και ευδιαθετη σχετικα. Το σωμα της ειναι σχετικα καλό , το στηθος καπως μεγαλουτσικο και πεσμενο λογβ ηλικιας, και εχει ωραιο κωλαρακι το οποιο πια δεν δινει (πλαιοτερα το εδινε με 20 ευρω παραπανω)
Για τα λεφτα που δινει καποιος (60 ευρω) ειναι μια σχετικα τιμια επιλογη, με την ενοια οτι δεν κοιταει το ρολοι και μπορει να κατσει και μιαμιση ωρα για να τελειωσεις 2 φορες.
Εμενα ομως δεν μου εβγαλε ουτε καυλα, ουτε πουτανια με την καλη εννοια. Μου εβγαλε εναν ερασιτεχνισμο χωριατισας κατα καποιο τροπο. Αγαρμπη πιπα , ατεχνη σε σημειο που με πονεσε το καυλι μου. απο εκει και περα ξενερωσα και τα παντα γινανε τυπικη διαδικασια, κοιταγα να τελειωσω για να φυγω μια ωρα αρχυτερα.
Φιλοτιμη και τιμια μεν, αλλα καθολου σεξυ και ερωτικη δε.
Ξερω οτι εχει πολλους θαυμαστες αλλα συγγνωμη για εμενα δεν ειναι τιποτα παραπανω απο μια πολυ μετρια γυναικα τοσο σε εμφανιση οσο και σε υπηρεσιες.
Ειναι ομως οικονομικη....
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 06, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιουνίου, 2014
+ 1 αντικειμενικη κριτικη ,ακριβως ετσι ειναι η κυρια μαγια ,ακριβως τα ιδια συναισθηματα εβγαλε και σε μενα
E
ekkrhktikos
07 Ιουνίου, 2014
Εγω πριν καμποσο καιρο την ειχα καλεσει στο τηλ κ ειχε ενα στυλακι-υφος στο τηλ που δεν μου αρεσε. Οποτε εκανα αλλη επιλογη.
M
Maxitis
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2