Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 42 10
Call-Girls 112149
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Την είχα ξανασυναντήσει παλιότερα (έτσι μου είπε...) αλλά δεν τη θυμόμουν ! Χμμμ; Είναι μια όμορφη και γλυκιά μιλφάρα, πάνω από 35, με ωραία λευκά δόντια (!!), μεγάλα φυσικά βυζόμπαλα (που όμως έχουν πάρει πια την κατιούσα), ωραίο σώμα αλλά χαλαρό (και λόγω ηλικίας...). ΑΠό την άλλη όμως, βγάζει μια γλυκύτητα, χαμογελάει πάντα και σε χαλαρώνει αμέσως, δε σου δίνει την εντύπωση επαγγελματία, ξεχνάς ότι στο τέλος θα αφήσεις τα ευρώπουλά σου.

Στα τεχνικά τώρα: αρχίσαμε με ωραία πίπα ακάποτη, γονατιστή αυτή ώστε να τη βλέπω στον καθρέφτη, τη σταματούσα που και που για να γλείψω τις βυζάρες της, συνεχίσαμε με εμένα ανάσκελα στο κρεβάτι να απολαμβάνω την πίπα της ενώ εξερευνούσα τις δύο δουλεμένες τρύπες της, την έγλειψα και λίγο στο 69 (αλλά δεν είναι πιπινάκι, να θες να το γλείψεις μέχρι να πάθεις ζάχαρο Γλώσσα ). Μετά την κάλεσα να καθήσει πάνω μου: ελέγχει πολύ καλά τους μύες του νιμού της, σε σφίγγει και σε χαλαρώνει πολύ καλά, τη βρίσκει μάλιστα αρκετά και, επειδή κρατήθηκα (σκεπτόμενος τις μαλακίες στο γραφείο) (φάνηκε ότι) έχυσε μια φορά. Αμέσως μετά άφησα την κρέμα μου να πλημμυρίσει το λατέξ κι εκείνη συνέχισε να με καβαλάει με μανία, χωρίς να τον βγάλει από μέσα, μέχρι που (φάνηκε ότι) έχυσε για 2η φορά !Γερο-μύστηςΓερο-μύστης

Μετά ντουζάκι και κουβέντα και .. λήξη του παιχνιδιού !! να ξέρετε: τα 80 είναι για μια φορά και μία ώρα. Αν θες κουλούρι, είναι +20. Αν θες 2η φορά στην 1 ώρα, άλλα +20. Η 1,5 ώρα είναι 120 και περιέχει 2 φορές. Γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους !

Μπορεί να την ξανασυναντήσω γιατί δίνει καλές υπηρεσίες σε λογικές τιμές. Βέβαια στα 150 παίρνεις πιπίνια στα 19 - 24 που στάζει μέλι το γατάκι τους, και δίνουν και κουλουράκι ! (δες άλλες κριτικές μου), οπότε ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος Χμμμ;

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σεβαστός
97
Πόντοι:
1.061
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Μαΐου, 2014
Όπως το είπες φίλε με αυτα τα λεφτά βρίσκεις πολλά κ καλά πιπίνια σιγά μην δώσω 150 ε για αυτή την γριετζο εχω πει με 60ε φουλ θα είναι καλα αλλά αφού τα δίνουν μερικη τι να πω δεν ξέρω..
S
sohoviz
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1