Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 174 10
Call-Girls
230803
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μετα απο 3 ώρες με απανωτά άκυρα απο διάφορες κοπέλες και πολύ ψάξιμο κατάφερα να κλέισω ραντεβού με την εν λόγω κοπέλα.Παρόλο που δέν ξεμιτίζει απο τα νότια εύκολα,δέκτηκε να με συναντήσει προς κέντρο μεριά.Υπήρξε μία καθυστέρηση 2 ωρών απο μέρους της λόγω κομμωτηρίου και απόστασης με το αυτοκίνητό της.Μετά απο οδηγιές καιμέσω μνμ και τηλεφώνου σκάει μύτη το καυλάκι μας...Πολλοί ΄φίλοι έουν αναφερθεί στην κρυάδα που βγάζει το πρόσωπό της και είχα επηρεαστεί αρκετά είναι η αλήθεια και ίσως έχουν εν μέρει δίκιο αλλά θα έλεγα πως οι εκφράσεις της είναι καθαρά επαγγελματικές.Αν χαμογελάς όμως λίγο χαλαρώνει.Οι διαδικασίες ήταν πολύ συνοπτικές.Μπανάκι απο μεριά της(εγώ είχα ήδη ετοιμαστεί) λίγο κουβεντούλα στην αρχή για Ουκρανία και τα σχετικά και βουρ στην μάχη.Είναι όντως λίγο απότομη αλλά μάγκες τα κάνει όλα τέλεια.Ι΄σως η καλήτερη πίπα που μου έχουν κάνει μαζί με Dani.Πραγματικά έννιωθα τον Κο να σφηνώνει στο λαρύγγι της.Ο πρώτος γύρος ήταν πολύ σύντομος λόγω της πίπας της.Φοβερή.Να εξομολογηθώ ότι δέν υπήρχε περιποίηση εκ μέρους μου εκτός απο λίγο γλύψιμο στα καινούργια της βυζάκια και λι΄γα χαδάκια στο νινάκι της.
Δεύτερος γύρος με την θεσπέσια πιπούλα της.Στο 5 λεπτο με είχε κάνει τούρμπο και επειδή με κατάλαβε ξεκίνησε την ανάβαση.Είχα όμως στο μυαλό μου το κωλαράκι της.''Να δοκιμάσουμε το κωλαράκι σου?'' της λεώ.''Ναι αμέ!!!'' μου απαντάει.
Χωρίς πολλά πολλά και προσεκτικές κινήσεις ξεκινάει η διύσδηση.Έγινε μία αλλαγή καπότας για μεγαλύτερη ασφάλεια.Η αισθηση φοβερη.Έδειχνε να μήν πονάει.Νορμάλ κραυγές,καθαρά επαγγελματικές και με τα πολλά ήρθε το τέλος στο στοματάκι της.Να προσθέσω ότι τα στραγγίζει.
Η Άντζελα είναι μία απο τις καλύτερες περιπτώσεις και σε σύγκριση με την τιμή της,τα κάνει όλα και συμφέρει θα έλεγα.
Οι κριτικές των προηγούμενων είναι αντιπροσωπευτικές.Το λέω διότι σε πολλούς δέν θα αρέσει η κριτική μου.Ο τρόπος γραφής αλλά τί να κάνουμε, απλα δέν το ΄χω.
Τέλος, χαλάλι σου κούκλα μου για την αναμονή.
Δεύτερος γύρος με την θεσπέσια πιπούλα της.Στο 5 λεπτο με είχε κάνει τούρμπο και επειδή με κατάλαβε ξεκίνησε την ανάβαση.Είχα όμως στο μυαλό μου το κωλαράκι της.''Να δοκιμάσουμε το κωλαράκι σου?'' της λεώ.''Ναι αμέ!!!'' μου απαντάει.
Χωρίς πολλά πολλά και προσεκτικές κινήσεις ξεκινάει η διύσδηση.Έγινε μία αλλαγή καπότας για μεγαλύτερη ασφάλεια.Η αισθηση φοβερη.Έδειχνε να μήν πονάει.Νορμάλ κραυγές,καθαρά επαγγελματικές και με τα πολλά ήρθε το τέλος στο στοματάκι της.Να προσθέσω ότι τα στραγγίζει.
Η Άντζελα είναι μία απο τις καλύτερες περιπτώσεις και σε σύγκριση με την τιμή της,τα κάνει όλα και συμφέρει θα έλεγα.
Οι κριτικές των προηγούμενων είναι αντιπροσωπευτικές.Το λέω διότι σε πολλούς δέν θα αρέσει η κριτική μου.Ο τρόπος γραφής αλλά τί να κάνουμε, απλα δέν το ΄χω.
Τέλος, χαλάλι σου κούκλα μου για την αναμονή.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 1970
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα