Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 174 10
Call-Girls 230802
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ραντεβού στο Lacoba μία το μεσημέρι με εκείνη να μου χτυπάει την πόρτα κανά δεκάλεπτο νωρίτερα, ενώ σκουπιζόμουν απο το ντούς.Βάζω την πετσέτα πρόχειρα και ανοίγω βλέποντας την για πρώτη φορά, εντυπωσιάστηκα ενώ περνάει απο μπροστά μου ζητώντας συγνώμη κάθισε στο κρεβάτι. Συνέχισα το σκούπισμα γιατί ήμουν μούσκεμα ακόμα και απο τον καθρέφτη έπαιζαν διερευνητικές ματιές δικές μου στο πρόσωπο, μάτια και σώμα ενω εκείνης στο παπάρι μου μάλλον το μέτραγε.Βγαίνω για τίς συστάσεις ενώ βάζω το σλιπάκι γιατί ένιωθα άβολα και φιλιόμαστε σταυρωτά.Εντυπωσιακή γυναίκα 28 ετών μου είπε ίσως λίγο μεγαλύτερη λέω εγώ, μακρύ ξανθό μαλί ανοιχτόχρωμα μάτια, γύρω στο 1,78 με εξάποντες μαύρες γόβες διχτυωτές κάλτσες και μαύρο σέξυ φόρεμα που τόνιζε το νέο της μπούστο. Να τονίσω οτι έχει πάρει τουλάχιστον 5-7 κιλά σε σχέση με τις φώτο της και σε συνδιασμό με το νέο στήθος που πεταγόταν απο το φόρεμα ηταν κάβλα. Μιλάει πολύ καλά ελληνικά αφού είναι δέκα χρόνια στην χώρα μας ενώ δεν έχει χάσει την καυλιάρα Ουκρανική προφορά. Μου έβγαζε αυτό που έχουν πει και άλλοι μια ψυχρότητα που είναι φαινομενική είναι το στύλ της έτσι, αφού μιλούσε ευχάριστα και για πολλά θέματα δεν είναι με λίγα λόγια χαζοχαρούμενο αλλά μια ανατολική μετρημένη γυναίκα, οπότε μην μασάτε και κάντε παιχνίδι. Αρχίζει να γδύνεται και αποκαλύπτει τα άσπρα εσώρουχα της με μαύρες βούλες, πολύ σέξυ σε συνδιασμό με τις διχτυωτές κάλτσες και τις γόβες με είχε κάνει τούρμπο. Αφού μένει γυμνή πάει μέσα για φρεσκάρισμα και εγώ παρατηρώ τα σωστά της οπίσθια και τα μικρά τατού τριαντάφυλλα κάθώς και τα νέα της στήθη που είναι πολύ ωραία σε εμφάνιση με μεγάλες ροζ στρογγυλές ρόγες, πολύ αρμονικά με το σωματότυπο της ενώ η ίδια μου είπε οτι τα ήθελε μεγαλύτερα, αλλά η προσωπική μου άποψη είναι οτι είναι μια χαρά με πιο μεγάλα θα είχε γίνει "μπροσθόβαρη" και θα έχανε την αρμονία που έχει πετύχει τώρα. Δέν άντεχα και την πετάω κάτω και αρχίζω τα γλυψίματα στο λαίμο και το στήθος, με τις ρόγες να είναι ερεθισμένες και μεγάλες να ευχαριστιέται το στόμα σου, ενώ κατεβαίνω στο μουνάκι που ήταν λίγο ταλαιπωρημένο και ήμουν το πρώτο ραντεβού της ημέρας. Γούσταρε το γλύψιμο και δάγκωνε τα χείλια της που δεν τα γεύτηκα στο πρώτο ραντεβού καθόλου, λόγω της ψυχρότητας που είπαμε παραπάνω αλλά όπως είπα είναι λάθος πρώτη εντύπωση και θα παίξω σε άλλο ραντεβού τώρα που γνωριστήκαμε.Είχα γίνει πέτρα απο πρίν ξαπλώσει στο γδύσιμο και δεν άντεχα άλλο γι αυτό ξεκινάει πιπούλα πολυ υγρή και βασανιστική, με καύλα πρόστυχες ματιές περιποίηση στα μπαλάκια και στήσιμο στον πλαινό καθρέφτη να παίζω με το μουνάκι της ενώ η πίσω τρυπούλα της έδειχνε να είναι σε ηρεμία και δεν την πείραξα καθόλου σε αυτή την συνεύρεση ενοείται στην επόμενη. Ξεκίνημα με λαστιχάκι και ιεραποστολικό και μετά απο έντονο σφυροκόπημα τελείωμα γιατί είχα απίστευτη κάβλα εξαρχής.Έσπασα σιγά σιγά τον πάγο με την συζήτηση για αρκετά θέματα και τσιγάρο απο μέρους της, ενω το κινητό χτύπαγε συνέχεια και μπροστά μου κανόνισε τα επόμενα ραντεβού μέχρι τις πέντε όλα Lacoba!!! Ακολούθησαν άλλοι δύο γύροι με όλες τις κλασικές στάσεις με κορυφαίο το τούρλωμα στα τέσσερα και απίστευτη θέα, η Άντζελα συμετείχε σε όλλες με έντονες εκφράσεις και πολύ χαμηλούς αναστεναγμούς εγω φώναζα πιο πολυ απο την καύλα να φανταστείτε για όσους δεν γουστάρουν τις ψεύτικες κραυγές. Μιάμιση ώρα λοιπόν και 100 ευρω εγω πέρασα υπέροχα και θα την ξαναδω σίγουρα δυο φορές ακόμα Έρωτας

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
NBAZ
Σπουδαίος
38
Πόντοι:
3.057
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 anon., doc_lin

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Απριλίου, 2014
ειναι ξενερωτικο που απαντα στα τηλεφωνα σε ωρα εργασιας, και που δουλευει με ρυθμους μπουρδελου..
28 Απριλίου, 2014
Πάντως συναγωνιστή αν και στην αρχή έκανες ντροπές...κατόπιν επιδώθηκες σε ανηλεή γλυφονούνιαΜεγάλο χαμόγελοΓλώσσα.Αυτά είναι....Συμβουλευτικά προς όλους:ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Αποφεύγεται γλωσσόφιλα, γλυφομούνια,α-κα!!!Η κα@λα της στιγμής πλρώνεται ακριβά
28 Απριλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ρε τύπε, γραφτηκες πριν 3 μέρες για να συμβουλεψεις τι πρεπει να κάνουμε? και το κάπνισμα βλάπτει!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3