Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 105 10
Call-Girls
297028
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Καλησπέρα και από εμένα.Παρ'ότι πολύ παλιός στο site (2006 με άλλο nickname όμως) , επειδή θα ήθελα να δώσω κι εγώ τα "φώτα " μου , αυτό κάνω λοιπόν με το νέο μου nick.Η συνάντηση έγινε περίπου τότε που αναφέρω.Η συνεννόηση είχε γίνει από την προηγούμενη , όμως την ημέρα του ραντεβού την πήρα στο τηλ. 2 ώρες πριν , συνεννοήθηκα για ξενοδοχείο & όταν την πήρα να της δώσω το δωμάτιο είχε ήδη κλείσει ραντεβού με άλλον!!!!Επειδή όμως κατάλαβε ότι η λαλακία ήταν δική της , πήγε πίσω το άλλο ραντεβού και ήρθε (το εκτίμησα δεόντως γιατί τα λεφτά του ξενοδοχείου θα τα έχανα).Ήρθε , απολλογήθηκε για το λάθος της και ξεκινήσαμε.Εμφάνιση αυτό που περιμένεις:η θεία σου που ήθηλες να πηδήξεις μικρός , κι όλο τον έπαιζες για πάρτη της.Πιασίματα , κιλά παραπάνω (όχι αποκρουστική πάντως) , κοντή και πρόσχαρη.Στα του αγώνα τώρα , δεν λέει όχι πουθενά.Πρώτη κατάθεση με πίπα στο στόμα (τα φτύνει).Πίπα συμπαθητική , όχι πολύ βαθια και με αρκετό χέρι.Δεύτερη κατάθεση μετά από εναλλαγές στάσεων στο κώλο της όντας στημένη στα 4.Το κωλαράκι φυσικά δουλεμένο αλλά όχι και πηγάδι.Για τα λεφτά που ζητάει τιμιότατη κι αυτό είναι το προσόν της.Αν ξέρεις τι θα συναντήσεις , άσχημα δεν θα περάσεις.Ελπίζω να έγινα κατανοητός (για πρώτη κριτική καλά νομίζω τα πήγα).
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση