Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 174 10
Call-Girls 230765
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Είπαμε ότι το δικό μου όριο είναι μέχρι δυο κριτικές για κάθε κοπέλα, εκτός αν συμβεί κάτι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο. Ιδού λοιπόν και η δεύτερη και τελευταία κριτική μου για την Angela, ύστερα από το test drive μαζί της που περιέγραψα την προηγούμενη φορά.

Δεν θα αναφερθώ και πάλι στην εμφάνισή της, καθώς ισχύουν όσα έγραψα στην πρώτη κριτική μου γι' αυτήν, έτσι μπαίνω κατευθείαν στα του αγώνα: Λοιπόν, οι καλές εντυπώσεις της πρώτης φοράς ενισχύθηκαν, ενώ επιβεβαιώθηκε και η άποψή μου ότι όσο τη γνωρίζεις και μαθαίνει ο ένας τον άλλον, τόσο καλύτερη θα γίνεται.

Φρόντισα βέβαια να είμαι κι εγώ πιο ξεκούραστος απ' ότι την άλλη φορά, ενώ είχα και θετική προδιάθεση, μιας και την είχα δει και ήξερα ότι...την εγκρίνω εμφανισιακά - μάλιστα μπορώ να πω ότι μου φάνηκε ακόμα πιο όμορφη σήμερα!

Το βασικό, όμως, είναι ότι ήταν και ένα κλικ πιο συμμετοχική: το φιλί της ήταν πιο δυνατό και βαθύ και η περιποίησή της σε μένα ακόμα πιο προσεγμένη. Με άλλα λόγια, ο πρώτος γύρος ξεκίνησε με ένα...ρεσιτάλ αμοιβαίου γλειψίματος, το οποίο εμένα με έκανε κάτι παραπάνω από τούρμπο, ενώ μου φάνηκε ότι και σε κείνη άρεσε - και τελείωσε μέσα της με μια πολύ δυνατή και επιτυχημένη κατάθεση. Να σημειώσω εδώ ότι η Angela είναι για να τη βάζεις στην κλασσική στάση, όπου "ανοίγεται" για να σε διευκολύνει να μπεις όσο πιο βαθειά μπορείς, ενώ παίρνει και καυλωτικές εκφράσεις που σε "απογειώνουν" - σε αυτό μάλιστα μου θυμίζει λίγο τη Τζένη, στο αρκετά πιο ραφιναρισμένο όμως.

Όσον αφορά το δεύτερο γύρο, ο οποίος ξεκίνησε μετά την καθιερωμένη κουβεντούλα, χαρακτηρίστηκε από τη ΒΑΣΙΛΙΚΗ πίπα που μου έκανε, η οποία με έκανε να νοιώσω σαν...σουλτάνος και δεν είναι υπερβολή να πω ότι ήταν μια από τις καλύτερες που μου έχουν κάνει ποτέ, βαθειά, αργή και "γλυκειά". Και να σημειώσω και σε αυτό το σημείο ότι στο θέμα αυτό η Angela είναι ΕΞΠΕΡ, σπεσιαλίστρια, καθώς φαίνεται ότι σε "μετράει" και προσαρμόζεται ανάλογα σε αυτό που θέλεις δίνοντας το σωστό ρυθμό, ενώ ούτε το deep throat φοβάται, ούτε δόντια και άλλα τέτοια κόλπα χρησιμοποιεί ούτε τίποτα! Αφού λοιπόν με "σήκωσε" ξανά, είχαμε το ίδιο τέλος με τον πρώτο γύρο.

Χαρακτηριστικό της είναι επίσης, όπως έγραψα και στην προηγούμενη κριτική, ότι σε εκπλήσσει, παίρνοντας υπόψη ότι αρχικά βγάζει μια επιφυλακτικότητα κι έτσι δεν το περιμένεις, με το ότι σε αφήνει να την κάνεις ό,τι θέλεις! Όλα τα δέχεται, φιλιά, γλειψίματα, δαχτυλιάσματα, σε τίποτα δε λέει όχι. Εννοείται σε λογικά πάντα πλαίσια.

Τώρα, το κατά πόσο το ευχαριστιέται κι η ιδία...εκείνη το ξέρει - αν και μου φάνηκε να αντιδρά θετικά σε ό,τι της έκανα. Με το δικό της βέβαια ήσυχο και cool τρόπο, ο οποίος ούτε ουρλιαχτά περιλαμβάνει ούτε ψεύτικες κραυγές και επαίνους ούτε γενικά "ηθοποιϊα" - χωρίς όμως σε καμιά περίπτωση να είναι κομοδίνο, το αντίθετο μάλιστα, κοιτάζει να σε ευχαριστήσει και να το απολαύσει κι αυτή...με μέτρο, όπως νομίζω.

Το μόνο αρνητικό που θα μπορούσα να πω, είναι ότι θα έπρεπε να βάζει ένα μεγαλύτερο διάστημα κενού ανάμεσα στα ραντεβού της, γιατί πραγματικά δεν προλαβαίνει να τρέχει από το ένα στο άλλο - και απορώ πώς δεν τρελαίνεται από το άγχος πώς θα προλάβει. Και να έχει πάντως άγχος, δεν το δείχνει.

Το συμπέρασμα είναι ότι η Angela, αν λάβουμε υπόψη και το κόστος των υπηρεσιών της, μπορεί ΕΥΚΟΛΑ να αναδειχθεί σε στανταράκι και είναι μια από τις πολύ καλές στη δουλειά της - εμένα μάλιστα μου αρέσει πολύ και σαν εμφάνιση και σαν τύπος γυναίκας, κάτι που...βοηθάει καθοριστικά φυσικά. Και είναι και συμπαθητική σαν άνθρωπος, κάτι που επίσης βοηθάει.

Βέβαια, ένας από τους λόγους που ασχολούμαστε με το "άθλημα" είναι και οι εναλλαγές, η αναζήτηση και η εξερεύνηση διαφόρων τύπων ερωτικών συντρόφων, έστω και επί πληρωμή... Που σημαίνει ότι...σίγουρα δεν θα ξαναπάω μόνο με την Angela, για όσο συνεχίσω (έχω βάλει...τέσσερις στόχους για το προσεχές μέλλον - ανάλογα και με το κατά πόσο τα οικονομικά θα το επιτρέψουν), αλλά ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα ξαναπάω ΚΑΙ με την Angela και είμαι σίγουρος ότι θα είναι σαν εκείνα τα κρασιά που όσο παλιώνουν τόσο καλύτερα γίνονται! Πέρασα όμορφα μαζί της και καλά να περνάμε όλοι!

Η βαθμολογία είναι η ίδια με την προηγούμενη κριτική μου, καθώς θεωρώ ότι μέσα είχα πέσει τότε. Βάζω ένα βαθμό παραπάνω στη συμμετοχή της, γιατί όπως προανέφερα, το ότι αυτή τη φορά γνωριζόμασταν, επέδρασε θετικά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
flyingdutchman
Ανώτερος
42
Πόντοι:
6.040
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Απριλίου, 2014
Η Angela είναι βέβαια ανεξάρτητη και δεν υπάρχει στην πραγματικότητα "συμπεριφορά γραφείου", αλλά ας αλλάξει κάποιος το από "κακή" σε "καλή". Κατά λάθος εννοείται ότι μπήκε το "κακή".
23 Απριλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καλά έκανες και το διευκρίνησες γιατί με τρόμαξες.
23 Απριλίου, 2014
πολυ αντικειμενικος και πραγματι δουλευει ασταματητα!!
24 Απριλίου, 2014
Πολυ καλογραμμενη και "τιμια" κριτικη, σχεδον αψογη....+1 απο μενα
Θα ηθελα να ξαναγραψεις την 3η φορα που θα πας. Απο κοινωνικη περιεργεια περισσοτερο....
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4