Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.2 10 10
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Έχω πολύ καιρό να γράψω.

Η μικρή εμπειρία έδειξε ότι η καταγραφή είναι υποκειμενική και μόνο. Τύχη, συγκυρία, προσωπικά θέλω, απαιτήσεις, ιδιοτροπίες, ανάγκες, καθορίζουν τη συνάντηση και όσα συμβαίνουν ή δεν, μοναδικά για τον καθένα.

Πάρα πολλές συναντήσεις, οι περισσότερες πολύ καλές, αλλά όσα αλλά υπήρχαν, αφορούν στην πραγματικότητα εμένα και θα ήταν άδικο για τις κοπέλες, κυρίως από τη στιγμή που δεν υπήρχε κάτι σημαντικά αρνητικό να καταγραφεί.

Από την άλλη όσο υπάρχει η ανάμνηση εκείνων των συναντήσεων που χαράσσονται στη μνήμη και περνάει ο καιρός χωρίς κάποια να μπορέσει να τις ξεθωριάσει μια ακόμη τυπική περιγραφή δε μου βγαίνει.

Άλλο ένα ραντεβού, λοιπόν, με χαλαρή διάθεση, είχα διαβάσει πολλά θετικά αλλά πλέον οι προσδοκίες μου είναι περιορισμένες ανεξάρτητα διθυράμβων.

Εύκολη συνεννόηση με τον πολύ ευγενικό κύριο στο τηλέφωνο και άφιξη της κοπέλας χωρίς καθυστέρηση.

Μόλις άνοιξα την πόρτα αντίκρισα ένα πολύ όμορφο, χαμογελαστό πλάσμα, ντυμένη σε ένα καλόγουστο μαύρο εφαρμοστό φόρεμα. Θετική αύρα από την αρχή, ξεπέρασε κάθε προσδοκία ως το τέλος. Λίγο social με πολύ καλή διάθεση, μπάνιο και βγαίνει με απίστευτο σετ μαύρων εσώρουχων. Η κοπέλα έχει τη τύχη να διαθέτει απίστευτο σώμα που το φροντίζει και καλό γούστο. Γνωρίζει πως είναι, έχει την αυτοπεποίθησή της εμφάνισης της και επιβάλλεται φυσικά, αέρινα, δίνεται γυναικεία, ερωτικά, παθιασμένα. Οι κινήσεις της, η ομιλία της, οι ματιές της απόλυτα ερωτικές. Το πρόσωπό της με τα εκπληκτικά εκφραστικά μάτια είναι αρκετό από μόνο του για να σε παρασύρει αλλά διαθέτει και το σωματότυπο που λατρεύω, λεπτή, λυγερόκορμη με σαμπανιζέ στήθος. Οι φωτογραφίες της είναι αντιπροσωπευτικές. Περιποιημένη από την κορυφή έως τα νύχια, με πολύ ωραία μαλλιά καρέ βαμμένα σε βαθύ μαύρο που τονίζουν τα χαρακτηριστικά του ελαφρώς εξωτικού προσώπου, πεντακάθαρη, βελούδινη.

Η αντίληψη της ομορφιάς είναι υποκειμενική αλλά διαθέτει πέρα από το σώμα όλα τα εκφραστικά μέσα για να παρασύρει όλες τις αισθήσεις, όραση, αφή, όσφρηση, το μυαλό και την πηγαία ευγένεια. Όσα ακολούθησαν έκαναν τη μία ώρα να περάσει σαν ανάσα, ήταν απόλυτα ερωτική, διαισθητική, φυσική. Πολλές κοπέλες κάνουν καλό κρεβάτι, πηγαίο αισθησιασμό βγάζουν ελάχιστες. Την ένοιωθα συνέχεια, έρχεται κοντά, φιλάει υπέροχα και δεν απομακρύνεται, ακόμα και μετά την πρώτη φορά το social κράτησε λίγο, γίνεται ένα και σε παρασύρει. Σωστή έως το τέλος δεν υπάρχει ένα ελάχιστο αλλά που θα μπορούσα να σκεφτώ.

Απλά υπέροχη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 10, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
deuka75
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
15 Αυγ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
123
Πόντοι:
356
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Απριλίου, 2014
Να συνεχίσετε να γράφετε κ. Δευκαλιώνα.
15 Απριλίου, 2014
Ετσι ακριβως συμφωνω απολυτα.
16 Απριλίου, 2014
πολύ χρήσιμη η "κριτική"
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3