Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 46 10
Call-Girls
88902
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Συνάντηση με την Angelina στον Πρίαμο μετά από προτροπή από κολλητό μου. Η κοπέλα ήρθε ακριβώς στην ώρα της, γεγονός που για μένα είναι πολύ σημαντικό γιατί δείχνει ότι ο άλλος είναι συνεπής. Η πρώτη εντύπωση ήταν αρκετά καλή. Πρόσωπο συμπαθητικό και σώμα απίθανο. Στήθος σχετικά μικρό αλλά ταιριαστό με το υπόλοιπο σώμα. Πόδια ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ, οπίσθια ποίημα, άλλωστε η κοπέλα είναι γύρω στο 1.80.
Η συμπεριφορά της είναι αρκετά ζεστή και σε κερδίζει η απλότητά της. Όσον αφορά το sex, ξεκινήσαμε με εμένα να δοκιμάζω το υπέροχο μουνάκι της που είναι γλυκό σαν καλοκαιρινό φρούτο. Της αρέσει πολύ και τελείωσε μέσα σε λίγα λεπτά. Στη συνέχεια πήρε την πρωτοβουλία με μια υπέροχη πίπα που είχε και έντονες αλλά και αισθησιακές φάσεις. Ο πρώτος γύρος έκλεισε με πισωκολλητό - ακόμα θυμάμαι τον υπέροχο πισινό της.
Πριν το 2ο γύρο είχαμε μια καλή συζήτηση, αφού είναι άνθρωπος που έχει να σου πει κάτι.
Ο 2ος γύρος ήταν ακόμα καλύτερος με περισσότερες στάσεις και τελείωμα στα μικρά αλλά όμορφα στήθη της.
Γενικά πέρασα πολύ καλά και σίγουρα θα την ξανασυνατήσω. Τέλος όσον αφορά τη βαθμολογία θα έβαζα περισσότερο αν με άφηνε το σύστημα.
Η συμπεριφορά της είναι αρκετά ζεστή και σε κερδίζει η απλότητά της. Όσον αφορά το sex, ξεκινήσαμε με εμένα να δοκιμάζω το υπέροχο μουνάκι της που είναι γλυκό σαν καλοκαιρινό φρούτο. Της αρέσει πολύ και τελείωσε μέσα σε λίγα λεπτά. Στη συνέχεια πήρε την πρωτοβουλία με μια υπέροχη πίπα που είχε και έντονες αλλά και αισθησιακές φάσεις. Ο πρώτος γύρος έκλεισε με πισωκολλητό - ακόμα θυμάμαι τον υπέροχο πισινό της.
Πριν το 2ο γύρο είχαμε μια καλή συζήτηση, αφού είναι άνθρωπος που έχει να σου πει κάτι.
Ο 2ος γύρος ήταν ακόμα καλύτερος με περισσότερες στάσεις και τελείωμα στα μικρά αλλά όμορφα στήθη της.
Γενικά πέρασα πολύ καλά και σίγουρα θα την ξανασυνατήσω. Τέλος όσον αφορά τη βαθμολογία θα έβαζα περισσότερο αν με άφηνε το σύστημα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 09, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα