Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 174 10
Call-Girls
230765
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καλησπέρα,
ψάχνοντας κατι οικονομικο και καλο, χωρις να κλαιω τα λεφτα μου (κατι δυσκολο) αποφάσισα, μέτα
τις κριτικές που διάβασα εδώ να πάρω την Αντζελα,30άρα ξανθιά από Ουκρανία, αδύνατη (ευτυχώς με περισσοτερα κιλά και καλυτερο σώμα από τισ φωτογραφίες)
με 3αρι καλοφτιαγμένο στήθος, μικρο κωλαράκι,απαλό δέρμα και συμπαθητικο/όμορφο πρόσωπο
στον αγώνα, πολυ καλη πιπα, στο σεξ δεν λεει οχι σε κατι, στενο κωλαρακι και πολυ καλο στησιμο
το μονο αρνητικο, που ομως για εμενα δεν χαλαει την ολη θετικη εικόνα ειναι οτι σου δινει μεν μια αισθηση ψυχροτητας, χωρις
όμως να ειναι, δεν ξερω πως αλλιως τα περιγράψω, ίσως επειδη ηταν και η πρωτη μας συνευρεση
καλο σοσιαλ, γενικα δεν κοιταζε την ωρα, και πολυ καθαρή
κοστος 80 ευρώ, για 2 φορες και αναλ
ψάχνοντας κατι οικονομικο και καλο, χωρις να κλαιω τα λεφτα μου (κατι δυσκολο) αποφάσισα, μέτα
τις κριτικές που διάβασα εδώ να πάρω την Αντζελα,30άρα ξανθιά από Ουκρανία, αδύνατη (ευτυχώς με περισσοτερα κιλά και καλυτερο σώμα από τισ φωτογραφίες)
με 3αρι καλοφτιαγμένο στήθος, μικρο κωλαράκι,απαλό δέρμα και συμπαθητικο/όμορφο πρόσωπο
στον αγώνα, πολυ καλη πιπα, στο σεξ δεν λεει οχι σε κατι, στενο κωλαρακι και πολυ καλο στησιμο
το μονο αρνητικο, που ομως για εμενα δεν χαλαει την ολη θετικη εικόνα ειναι οτι σου δινει μεν μια αισθηση ψυχροτητας, χωρις
όμως να ειναι, δεν ξερω πως αλλιως τα περιγράψω, ίσως επειδη ηταν και η πρωτη μας συνευρεση
καλο σοσιαλ, γενικα δεν κοιταζε την ωρα, και πολυ καθαρή
κοστος 80 ευρώ, για 2 φορες και αναλ
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Το έχω πάρει το μωρό τρις και όλα είναι όπως ακριβώς τα λες.
Σε όλα ναι μεν, αλλά η ψύχρα της δεν σε κάνει να θες να κάνεις "comeback" που λέει και η αοιδός.