Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 105 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πρώτη φορά με Νάντια... Μετά από 3-4 τηλεφωνήματα σε διάστημα μισής ώρας, απάντησε η κοπέλα. Κλείσιμο ραντεβού για μετά από 2 ώρες σε ξενοδοχείο του κέντρου (Αττική). Ξενοδοχείο πολύ καλό και φθηνό, αν εξαιρέσεις ότι δεν έχει τουαλέτα στο δωμάτιο. Συνεπέστατη στο ραντεβού η Νάντια, μπαίνει μέσα φουριόζα και χαμογελαστή. Καλό πρόσωπο, φαίνονται τα χρόνια της αλλά είναι μια χαρά! Σώμα καλό για τα γούστα μου και με ωραίες φυσικές βυζάρες. Γλωσσόφιλα με τη μία, βγάζει το ριχτό της φόρεμα και μένει ολόγυμνη καθώς δεν φορούσε καν εσώρουχα... Μπανάκι στα γρήγορα κι έρχεται ορεξάτη στο κρεββάτι. Τη Νάντια την κάνεις ότι θέλεις, όπως θέλεις, όσο θέλεις. Είναι εκεί για να σε ικανοποιήσει και να περάσεις καλά. Ευχάριστη κουβέντα, γέλασα με την ψυχή μου, πέρασα καλά και γάμησα καλύτερα. Αρχικά στάση 69 με βαθιά πίπα εκ μέρους της. Μετά κωλαράκι, το έχει δουλεμενο αλλά έχει καλή αίσθηση. Είναι πεντακάθαρη.... Κατάθεση στο κωλαράκι της και μετά γρήγορο μπανάκι. Μικρό διάλλειμμα για τσιγάρο και πρότεινε να κεράσει καφέ!! Μετά πάλι φιλιά παντού, πίπα και αργό γαμήσι στην μουνάρα της για πολύ ώρα. Για το τέλος προτίμησα πίπα και χύσιμο στο στόμα της. Τα φτύνει... Μετά πάλι αγκαλίτσες και μου πρότεινε να με αφήσει με το αυτοκίνητό της όπου ήθελα!! Ευγενέστατη, Κυρία με το "Κ" Κεφαλαίο. Ξέρει το ρόλο της, σε σέβεται και θέλει να περνάς καλά. Έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο και είναι Επαγγελματίας. Μείναμε 1,5 ώρα στο ξενοδοχείο και ο βαθμός που θα έβαζα σε όλα είναι 10, αλλά δε με αφήνει το σύστημα. Σε πρόσωπο και σώμα βάζω 8. Εξαιρετική σχέση τιμής/υπηρεσιών, εννοείται θα την ξανασυναντήσω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 01, 2014
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί