Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.2 10 10
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ήταν η τρίτη μου συνεύρεση με τη VERONICA. Μπορεί τις προηγούμενες φορές να μην ανέβασα κριτική αλλά αυτή τη φορά που ήταν και μακράν η καλύτερη νομίζω ότι οφείλω να καταθέσω και εγώ την υπέροχη εμπειρία που είχα μ’ αυτόν τον άγγελο.
ΠΡΟΣΩΠΟ. Όταν ανοίγεις την πόρτα βλέπεις ένα πρόσωπο τόσο όμορφο, που σε ξαφνιάζει. Από τις πιο όμορφες κοπέλες που έχω πάει σ’ όλη μου τη ζωή - με ή χωρίς πληρωμή. Υπέροχα σκιστά εξωτικά μάτια, κολασμένα χείλη, πικάντικη μυτούλα που την απομακρύνει ελάχιστα από την τελειότητα, την κάνει πιο γήινη και ποθητή και δίνει έναν παιχνιδιάρικο τόνο στο προσωπάκι της, όμορφα κατάμαυρα μαλλιά κουρεμένα με τρόπο που πλαισιώνουν, τονίζουν και ολοκληρώνουν τέλεια αυτό το έργο τέχνης. Σαν να έβαλες στην «Lady in red» του Taras Loboda τα μάτια της Nefertiti. Όνειρο..........
ΣΩΜΑ. Αναλογίες που αγγίζουν την τελειότητα. Λευκό αλαβάστρινο αψεγάδιαστο δέρμα, στήθος μικρό και ολόστητο με σχήμα ώριμου φρούτου, οπίσθια πανέμορφα, στο σωστό μέγεθος και χωρίς ίχνος χαλαρότητας, πόδια σφιχτά και γυμνασμένα αλλά ταυτόχρονα και θηλυκά.
ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ. Π α ν έ ξ υ π ν η. Εξαιρετική επαγγελματίας που ξέρει πώς να σε χειριστεί, αντιλαμβάνεται πολύ γρήγορα τις επιθυμίες και τις φαντασιώσεις σου και μεταμορφώνεται στο αντικείμενο του δικού σου, προσωπικού πόθου. Ξέρει πώς να σου μιλήσει, πώς να σε κολακέψει, πώς να σε ανεβάσει για να ζήσεις το όνειρο έστω και για τις 1-2 ώρες που έχεις αγοράσει. Αυτό δεν είναι που ζητάμε άλλωστε? Να ξεφύγουμε λίγο από τη μίζερη ρουτίνα μας και να γίνουμε πρωταγωνιστές στο δικό μας όνειρο.......
Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, είναι η έμφυτη ευγένεια και η αξιοπρέπεια που εκπέμπει. Με τον τρόπο της, σε αναγκάζει – εκτός αν είσαι τελείως ζώον - να τη σεβαστείς και να της συμπεριφερθείς όπως συμπεριφέρεσαι στην κοπέλα σου.

Είναι πάρα πάρα πολύ καθαρή. Φανταστείτε ότι τις 2 τελευταίες φορές δεν πρόλαβε να κάνει ντουζ γιατί γίναμε κουλουβάχατα με το που μπήκε στο δωμάτιο. Ε λοιπόν ήταν σαν να είχε μπανιαριστεί πριν 2 λεπτά.

Επί της πράξεως, είναι νομίζω από τις καλύτερες περιπτώσεις που μπορεί να σου τύχουν. Πρόθυμη και δεκτική στα πάντα, τρυφερή, ναζιάρα, καυλιάρα - όταν με κοίταζε με τις ματάρες της ανέβαζα 200 σφύξεις και νόμιζα ότι θα μου πεταχτεί η καρδιά απ’ το στόμα. Στη δική μου περίπτωση, ο ορισμός του GFE. Δεν το έχω ζήσει γιατί δεν είναι το στυλ μου αλλά έχω την εντύπωση ότι αν θέλει μπορεί να μετατραπεί άνετα σε PSE. Ιδιαίτερα χαρισματική απ΄ όλες τις απόψεις. Και στα προκαταρκτικά και στο oral και στο sex, τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα , αυτό που κάνει, όπως το κάνει, αγγίζει την τελειότητα. Δεν θέλω να υπεισέλθω σε περαιτέρω λεπτομέρειες γιατί αυτό που έζησα μαζί της ήταν πραγματικά θυελλώδες και μαγευτικό και δεν θέλω να το μοιραστώ. Πάντως, είχε κυριολεκτικά απ’ όλα(όσον αφορά την ένταση, στην κλίμακα του 10, ήταν στο 11).

Εν κατακλείδι, όσο και να προσπαθώ, δεν μπορώ να βρω κάτι αρνητικό να πω γι’ αυτήν την κοπέλα. Ήταν όλα τέλεια. Η γνώμη μου είναι ότι αν θέλετε να περάσετε καλά μαζί της και να της βγάλετε το 100%, θα πρέπει να είστε πολύ καθαροί, ευγενικοί και τρυφεροί μαζί της. Είναι σίγουρο ότι θα σας επιβραβεύσει.
Όσον αφορά τα 130 που παίρνει την ώρα είναι πολύ λίγα αν τη συγκρίνουμε με κάτι city tours που παίρνουν 200 και 250 για ένα λαμογιογαμήσι της κακιάς ώρας για να βγει η υποχρέωση, ξέχωρα που οι μισές απ’ αυτές είναι χειρουργημένες και σιλικοναρισμένες παντού σαν τραβέλια της τελευταίας υποστάθμης.

ΥΓ. Ο Παναγιώτης όπως πάντα πολύ εξυπηρετικός, κατατοπιστικός και άμεσος. Συγχαρητήρια επίσης στον Παναγιώτη γιατί τα κορίτσια του είναι ότι ακριβώς βλέπεις στις φωτογραφίες. Αυτό το αναφέρω γιατί έχω βαρεθεί να προσπαθώ να κλείσω μια κοπέλα σε διάφορα δήθεν γραφεία(που δεν ξέρεις και τι θα σου’ ρθει – βλέπε pfoto shop) και να μου τα κάνουν τσουρέκια ώσπου να συνεννοηθώ λες και μου κάνουν χάρη. Τα λεφτά μας τα βγάζουμε με πολύ κόπο, δεν τα έχουμε για πέταμα και είναι υποχρεωμένοι να τα σέβονται.

Αυτά. Καλά να περνάτε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 04, 2014
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
240€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
goofi
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
9 Ιουν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού