Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 38 10
Call-Girls
73694
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Με την μικρή Jolie έχω βρεθεί συνολικά στο παρελθόν 3 φορές. Μία στο ξεκίνημά της όπου ήταν αρκετά ψαρωμένη και άλλες 2 το καλοκαίρι. Η κοπέλα για όσους δεν την ξέρουν απεθύνεται κυρίως σε πιπινολάτρες, αφού διαθέτι πετιτ σωματάκι ,βυζάκι με ρώγα ΚΑΓΚΕΛΟ, και κωλαράκι ποίημα (αχ και να το έδινε). Η τελευταία μας συνάντηση είχε γίνει σε ξενοδοχείο των Ν.Π. όπου ήρθε ακριβώς στην ώρα της. Το πρόσωπο δεν είναι κάτι σούπερ αλλά έχει κάτι το ιδιαίτερο και πρόστυχο. Με το που μπαίνει στο δωμάτιο και αντικρίζεις αυτό το πετιτ κορμάκι σου έρχεται να το κάνεις μια μπουκιά. Αφού ήδη με γνώριζε από τις προηγούμενες φορές, περάσαμε μαζί στο ντουζ για να μην χάνουμε χρόνο και αρχίσαμε τα προκαταρκτικά ο ένας τρίβωντας τον άλλον. Η κοπέλα ξέρει να σε φτιάχνει αμέσως και όταν έπεσε στα τέσσερα στο ντούζ και άρχισε τα DT δεν άντεξα και τα πήρε όλα στο στόμα της. Το social time είναι γενικά πολύ καλό μαζί της, αφού φαίνεται μορφωμένη κοπέλα και έχει άποψη για ότι θέμα συζητήσει κανείς στο διάλειμα. Δυστυχώς δεν έχει μάθει ελληνικά (ή τουλάχιστον όταν βρεθήκαμε μαζί την ημερομηνία της συνάντησής μας) αλλά η συνεννόηση γίνεται πολύ εύκολα είτε στα γαλλικά είτε στα αγγλικά. Ο δεύτερος γύρος άρχισε με δική της πρωτοβουλία και το στενό της μουνάκι είχε κοκκινήσει από το πολύ σφυροκόπημα που έφαγε. Γενικά από τα πιο στενά μουνάκια που έχω πάρει. Αντέχει πολύ και δείχνει να το γουστάρει. Πετάει κάτι κραβγούλες που σε καβλώνουν πιο πολύ. Εμένα μου βγάζει πιο πολύ PSE κατάσταση μαζί της αλλά νομίζω πως ταιριάζει περισσότερο σε αυτούς που ψάχνουν κάτι σε GFE. Ο δεύτερος γύρος ύστερα από αρκετή ώρα και εναλλαγές στάσεων τελειώσε πάλι στο στοματάκι της, όπου κάποια ίσως να τα κατάπιε μιας και την έπνιξα φαίνεται από την ορμή που είχαν τα σκάγια Πολύ ευχάριστες όλες οι φορές συναλικά που έχω βρεθεί μαζί της χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως άλλοι πελάτες της που δεν υπάρχει η ίδια χημεία θα περάσουν το ίδιο καλά και ευχάριστα μαζί της. Στην διάθεση για σεξ και απόδοση προς τιμή, θα έβαζα σαφώς μεγαλύτερη βαθμολογία αλλά δεν μου το επέτρεπε το σύστημα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 22, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Μαρτίου, 2014
γι αυτο ειχα γραψει παλαιοτερα οτι αλλος απανταει στο site στα ..ελληνκα επειδη η ιδια απλα δεν τα μιλαει.. Κατα τ αλλα αντικειμενικη κριτικη
gasper
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1