Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 211 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

3.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Η Μαρίνα ειναι μια πραγματική πουτάνα, στο πρόχωπο δεν λεει πολλά, ειναι ψηλή καλό κόλο και πλαστικά βιζια όχι του γούστου μου, αλλα σιγουρα θα αρέσουν σε πολλούς.

η γυναικα γουσταρει να έχει πουτσο στο στομά της γουσταρει να της γαμας το λαρυγκι. δεν μου εχουν κάνει ποτε και ούτε νομίζω θα μου παρουν καλύτερο deepthroat, οτι βλέπεις σε τσόντες και γουσταρεις, το γουσταρει και αυτη (εκτός αν είναι τόσο καλή ηθοποιός πια αλλά τότε θα ήταν για όσκαρ!)

εναλλαγες, φτυσιματα ρουφιγμα στις μπάλες, σε όλη την περιοχη πολυυυ σάλιο και κυριολεκτικά τον εξαφανίζει τέρμα κάβλα αυτό για τα δικά μου γούστα.

δεν την γάμησα καν καβλωσσα τοσό πολύ με το deepthroat της που της γαμαγα το λαρυγκι σε όλες τις στασεις και γουσταρε. επισης γουσταρει να κοιτιετε στον καθεπτη όταν τον ρουφαει πραγμα που με καβλώνει φουλ. η κοπελα ειναι για τσόντα.

στο social δε πολύ βιαστική (δεν ζητησε δωράκι στην αρχή) αλλά γενικα όχι και η καλύτερη επικοινωνία, για αυτό και το ίσως στο αν θα την ξανασυναντούσα. αν δεν βρω άλλη με τετοιο deepthroat, σιγουρα θα την ξανασυνντήσω

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 15, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
9
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Μαρτίου, 2014
Κανα τηλ φιλε συναγωνιστη η πως μπορουμε να την βρουμε??
17 Μαρτίου, 2014
συμφωνω και εγω με την κριτικη σου. Κανει πραγματι καλο στοματικο αλλα κατα τ αλλα υπερβολικα θεατρικη συμπεριφορα..
17 Μαρτίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

καλησπέρα

δες εδώ

http://cginfo.xlogs.org/?p=10
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3