Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.5 1 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 6255
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Διαβασα για το νεο γραφειο με ακριβες κοπελες αλλα φαινοντουσαν πολυ ωραιες και φρεσκες. Ελλειψει αλλης μου συστησε μια κυρια την Στεφανια. Ραντεβου εκλεισε και η κοπελα ηρθε στην ωρα της. Με το που μπηκε ξυνισε τα μουτρα της λες και περιμενε να της εχω λουλουδια. Την ρωταω αν θα κανει ντους και βαρια-βαρια ειπε "ναι". Οταν βρηκε απο το μπανιο ξαπλωσε στο κρεβατι και περιμενε να τα κανω ολα εγω. Την χαιδευα , την φιλαγα (με κλειστο το στομα), και οταν πηγα να της βαλω χερι μου λεει "οχι σε παρακαλω". Μεχρι τοτε δεν ειχε μιλησει. Αντε λεω να πηδηξουμε γιατι φαινεται στενουλα. Αμ δε. Και φαρδουλα και μη αυτο ,μη εκεινο, μη το χερι πισω . Αντε μωρη και γαμισου. Αλλα ελα που δεν πηδιοταν. Με τα πολλα την γυρισα στα 4 και τελειωσα . Τροχαδην πηγε στο μπανιο να πλυθει και με το που βγηκε αρχισε να ντυνεται. Δοξα τω Θεω -λεω μεσα μου - γιατι θα της δωσω καμια σφαλιαρα. Τοσα χρονια δεν θυμαμαι τετοια συμπεριφορα. Κριμα τα λεφτα , τα σαμπουαν και τα ξυρισματα . Θα πειτε δεν ειχαμε χημεια. Τι χημεια γμτ. να κανεις με φουσκωτο μπαλονι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 09, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
erikos_E
Σπουδαίος
19
Πόντοι:
2.646
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Μαρτίου, 2014
και μπράβο σου και άριστα ξηγήθηκες και τους ξεμπρόστιασες τους απατεώνες

έτσι για να μαθαίνουν λίγο
16 Μαρτίου, 2014
δεν αξίζει να δίνεις τόσα λεφτά για να γαμήσεις και ειδικά άμα δεν την ξέρεις την κοπέλα από πλευράς υπηρεσιών, διότι τότε το ρίσκο κινδύνου είναι υψηλό ... βέβαια άμα έχεις λεφτά για πέταμα περί ορέξεως ...
16 Μαρτίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

δεν τα ετρωγες καραμελες να σου μεινει και η γλυκα.Κεφάλι σε τοίχο!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3