Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 6 10
Γενική βαθμολογία

3.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Λοιπόν, 2 λόγια και από μένα για την European Lolita άνευ συγκεκριμένης καταγωγής μια και απέφυγε την σαφή απάντηση σε σχετική ερώτηση.Κεφάλι σε τοίχο!
Θύμισε φτηνιάρικο βουλγάρικο προϊόν που πλασαριζόταν με ταμπελάκι EUR μόλις μπήκαν οι γείτονες στην Ευρωζώνη που όσο να είναι έδινε κύρος στο προϊόν σε σχέση με το made in Βulgaria.
Την επέλεξα με βάση την ηλικία και τον σωματότυπο μιας και την προηγούμενη είχα φάει στην μάπα μια ψωμωμένη.
Στην εμφάνιση πάντως έχω να πω ότι ήρθε ότι ακριβώς διαφημίζεται : Ένα αδύνατο κοριτσάκι 1.68 ύψος και 46 κιλά με καλό βυζάκι και ρόγες, μέτριο δέρμα ασπρουλιάρικο και το πρόσωπο που ντρέπεται να μας το δείξει είναι μέτριο.
Όποιος περιμένει κάτι άλλο ή δεν διαβάζει το διαστασολόγιο ή δεν βλέπει καλά τις φωτογραφίες.
Το γραφείο εξυπηρετικό, η συνεννόηση ήταν εύκολη και άμεση. Η νεαρά ήρθε στην ώρα της.

Μέχρι εδώ καλά, αλλά από εδώ και πέρα χάλια. Από την αρχή το αγενές στυλάκι Θυμός και ο άκομψος τρόπος που ζητά να πέσεις το χρήμα υπενθυμίζοντας με ύφος ότι δεν κάνει CIF και CIM και ακάποτη πίπα, σου δίνει την αίσθηση ότι θα το μετανιώσεις που την επέλεξες ή και που δεν την σιχτίρισες όταν είδες τα σημάδια.
Για να μην πλατειάζω οι υπηρεσίες της είναι ίσως οι χειρότερες που έχω συναντήσει σε call girl.Θυμός Η ξεπέτα είναι μεγαλειώδης, η κοπέλα δεν κάνει ούτε για μπουρδέλο των 20 ευρώ.
Τώρα οι γνωστοί εξυπνάκηδες που περιμένουν να γράψει κάποιος κριτική για να σχολιάσουν ειρωνικά Μαλακία και που είναι ο λόγος που σταμάτησα να γράφω, μπορούν να κάνουν κλικ στο σχόλια να προσθέσουν την εξυπνάδα τους.Γαμήσου

Ήμουν ενήμερος για τις κουτσουρεμένες υπηρεσίες αλλά έχω εξηγήσει στην αρχή το γιατί την επέλεξα + το ότι τσίμπησα στο ανάλ με +30 ευρώ.Λύπη
Πριν φτάσουμε εκεί όμως απέφευγε και τα φιλιά, και στο πήδημα μυξοπαρθένα.Θυμός
Αχ μη καλέ μη, όχι έτσι, όχι αλλιώς, πιο σιγά, μη βαθιά… Θυμός
Ήθελα και να γαμήσω μικρό και στενό κωλαράκι. Αχ καλέ τι μεγάλος! Αλλά εδώ δεν πρόσφερε τα εύκολα που τα διαφημίζει με Yes θα έδινε αυτό που το έχει Only by sympathy.Μαλακία

Ρε άσε μας κουκλίτσα μου!Θυμός

Βαλε σε όλη την λίστα των υπηρεσιών Νο να τελειώνουμε.Γερο-μύστης

Κλασική περίπτωση που θέλει να μαζέψει χρήμα χωρίς πολλά πολλά. Θυμός

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 09, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
N
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Μαρτίου, 2014
Και γιατι δεν την κανατε με ελαφρα πηδηματακια κ εσυ κ ο πρωηγουμενος...8α σας εκοβε την καλημερα??? Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
14 Μαρτίου, 2014
Τύπε εύχομαι η επίσκεψη σου να είχε γίνει πριν βγει η κριτικη του πρώτου συναγωνιστή, αλλιώς εχεις κάνει Μαλακία
Βέβαια υπαρχουν και οι μεγαλογαμιαδες υπεράνω.
Όσο για το σχόλιο με τους εξυπνάκηδες απλα να γνωρίζεις οτι όλοι αυτοί οι εξυπνάκηδες εχουν´ φάει πολλές φόλες ανάμεσα τους και εγω. Μονο που τωρα έχουμε μια σχετική εμπειρία να βλέπουμε τι κάνει μπαμ.
Να δουμε πόσοι ακομοι θα πανε με το παλτό πριν το πρακτορείο καταλάβει ποσο δυσφήμιση τους κάνει.
Η κοπελα σύμφωνα με το πρακτορείο ειναι Ρουμανα και αυτές η βγαίνουν αστέρι η φόλες σε αντίθετης με τις Σοβιετικές που ειναι πολυ πιο αξιόπιστες σε γενικές γραμμές.
14 Μαρτίου, 2014
Καλησπέρα φίλε niko99,
Συγχαρητήρια για την καυστική κριτική σου αλλά την 9-3-2014 Η Lolita ΔΕΝ ήταν εντός Αττικής Λόγω ολοήμερου Booking... Τώρα εσύ πως κατάφερες να την συναντήσεις δεν ξέρω και μου γεννιούνται διάφορα ερωτήματα Χμμμ; Χμμμ; ... Τα Συμπεράσματα δικά σας, Καλό μεσημέρι σε όλους.

Φιλικά,
Άντζελα
14 Μαρτίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Η ημερομηνία σε μαρανε? μπορει να έκανε και λάθος σε αυτή. Λες όλοι να εχουν´ κατι με τι συγκεκριμένη κοπελα?
Η απλα δεν θες να παρά δεχτείς οτι ειναι μάλλον ακατάλληλη για τη δουλεια? Οταν δηλώνει επαγγελματίας και ξεκινάει με " όχι φιλία , όχι CIM όχι CIF όχι άκαποτη πίπα, καλύτερα να παει για κέντημα.
14 Μαρτίου, 2014

Ρε ATHENS VIP, αυτό βρήκες να πεις; λέω και εγώ μπήκε το γραφείο να ΄σωσει την κατάσταση. ΦΑΟΥΛ!!!!
19 Μαρτίου, 2014

Καλά τώρα μας δουλεύετε με το σχολιό σας για την ημερομηνία; Σχεδόν όλοι εδώ βάζουν ενδεικτικές ημερομηνίες για να μην καρφώνονται. Το θέμα είναι απλό: 120 euro χωρίς ακάποτη πίπα και κυρίως χωρίς γλωσσόφιλα είναι απαράδεκτη τιμή. Δεν έχω συναντήσει cg με τιμή πάνω απο 80 euro που δεν δίνει full DFK γλωσσόφιλα. Σοβαρευτείτε δεν θα πάτε μακρυά έτσι.
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6