Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 59 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 125691
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Διαβάζοντας τόσο καλά λόγια για την Ντανιέλα και μιας και έψαχνα να βρώ κάτι για να περάσω όσο το δυνατό καλύτερα το απόγευμά μου, έστειλα SMS στο κινητό της και πανεύκολα μέσα σε λίγα λεπτά είχαμε κανονίσει το ραντεβού μας σε ξενοδοχείο των Ν.Π. Η Ντάνιελα είναι ακριβώς όπως στις φωτογραφίες. Σέξι, χαμογελαστή και με ένα βλέμμα όλο πονηριά...!

Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου έφτασε στην ώρα της και αφού ξεπέρασα το πρώτο σοκ όταν μια τέτοια γυναικάρα περνάει την πόρτα του δωματίου μου, σπάσαμε αμέσως τον πάγο πιάνοντας χαλαρή κουβεντούλα και ανταλλάσοντας φιλοφρονήσεις ο ένας στον άλλο. Δεν χόρταινα να την χαζεύω γιατί από κοντά είναι ακριβώς ο τύπος της γυναίκας που ψάχνω στις ερωτικές μου συνευρέσεις. Για εμένα απλά μουνάρα! Ματάρες, χειλάρες, κορμάρα και χαμόγελο όλη την ώρα... Πρώτη εκείνη μπήκε στο μπάνιο και αφού ακολούθησα και εγώ αρχίσαμε τον αγώνα. Γλωσσόφιλα και από τις δύο πλευρές με πάθος, στην συνέχεια 69 με θέα την φοβερή κωλάρα της (αχ και να τον έδινε... θα σπάγανε ταμεία) και πίπα που θα ζήλευαν πολλές κοπέλες του χώρου. Ίσως η καλύτερη σε αυτό το κομμάτι με διαφορά από όσες έχω γνωρίσει μέχρι στιγμής.

Στο σεξ αλλάξαμε πολλές στάσεις σε ρυθμούς κυρίως GFE με λίγες στιγμές να ανεβάζω ρυθμούς, όπου ανταποκρίθηκε άψογα με κραυγές και φωνές ηδονής! Τελείωμα στο στόμα, όπου διακριτικά πήγε στο μπάνιο για να τα φτύσει. Τσιγαράκι για social time όπου γνωριστήκαμε λιγάκι παραπάνω και με δυο πονηρές ματιές της ήμουν πάλι έτοιμος για δεύτερο γύρο. Ο δεύτερος γύρος ήταν περισσότερο με δική της παρότρυνση και πρωτοβουλία μιας και εγώ δεν ήμουν σίγουρος αν θα αντέξω ή θα προλάβω να τελειώσω στην ώρα μου. Κι όμως η κοπέλα είναι άψογη σε αυτό που κάνει και με εντυπωσίασε η επιμονή της να με αφήσει ευχαριστημένο και να μην φύγει μέχρι να τελειώσω. Έκατσε μάλιστα και 15 λεπτά παραπάνω χωρίς να κοιτάξει ρολόι ή να μου κάνει σκηνή. Ντουζάκι κι από τους 2 μας και τέλος ντυθήκαμε βιαστικά μιας και η κοπέλα είχε άλλο ραντεβού στο καπάκι και δεν ήθελε να αργήσει. Πάνω στην βιασύνη μας κόντεψα να ξεχάσω να της δώσω το δώρο της μιας και εκείνη μέχρι και τελευταία στιγμή ήταν τόσο διακριτική που δεν είχε αναφέρει τίποτα.

Εγώ έμεινα ευχαριστημένος από την όλη της συμπεριφορά και συμμετοχη στο σεξ και θα την ξανασυναντούσα σίγουρα. Μπράβο στην κοπέλα για τις VFM υπηρεσίες που προσφέρει. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες κοπέλες σαν και αυτή.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 05, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί